Hulu Ora Bisa Nggunakake iPad? Mangkene Fix!

Hulu Not Working Ipad

Sampeyan nyoba stream Hulu ing iPad, nanging kayane ora bakal mbukak. Sampeyan ora bisa nggawe acara favorit apa wae sing sampeyan coba. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah nalika Hulu ora bisa digunakake ing iPad !



Wiwiti maneh iPad

Nindakake restart cepet ing iPad asring asring ngrampungake gangguan piranti lunak cilik. Kadhangkala solusi sing paling apik yaiku sing paling gampang!



Yen iPad duwe tombol Ngarep, penet terus tombol daya nganti tampilan 'geser kanggo mateni' katon ing layar. Yen iPad ora duwe tombol Ngarep, bebarengan pencet terus tombol daya lan tombol Volume Down. Ing endi wae, lambang daya saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPad.

Pencet terus tombol daya maneh yen iPad duwe wektu kanggo mateni kanthi lengkap.



Tutup lan Bukak Aplikasi Hulu

Bisa uga aplikasi Hulu, dudu iPad sampeyan, sing nyebabake masalah kasebut. Aplikasi bisa ngalami pirang-pirang kesalahan sing nyebabake mandheg digunakake.

Yen iPad duwe tombol Ngarep, pencet kaping pindho kanggo mbukak tombol aplikasi. Gesek munggah saka pojok ngisor menyang tengah layar kanggo mbukak app app ing iPad tanpa tombol Ngarep.

Gesek Hulu munggah lan mati ing sisih ndhuwur layar kanggo nutup. Disaranake sampeyan uga nutup aplikasi liyane, amarga salah sijine bisa nyebabake masalah kasebut. Ngenteni sawetara detik sadurunge mbukak maneh Hulu kanggo ndeleng apa bisa digunakake maneh.



restart ipad tanpa tombol daya

Priksa Sambungan Wi-Fi iPad

Sambungan internet sing ringkih minangka sebab umum kenapa app streaming video kaya Hulu mandheg bisa digunakake. Ana sawetara macem-macem prekara sing bisa sampeyan coba kanggo ngrampungake sambungan Wi-Fi iPad.

Pateni Wi-Fi banjur Urip maneh

Ndandani paling cepet lan paling gampang yaiku mateni Wi-Fi lan urip maneh ing iPad. Mbukak Setelan banjur tutul Wi-Fi . Tutul tombol sapisan kanggo mateni Wi-Fi, banjur tutul tombol maneh kanggo nguripake maneh.

iphone iphone ora bisa dipulihake maneh. piranti ora bisa ditemokake

Lali Jaringan Wi-Fi Sampeyan

Saben sampeyan nyambung menyang jaringan Wi-Fi anyar, iPad nggawe cathetan babagan cara nyambung menyang jaringan iki mbesuk. Amarga iku sampeyan mung kudu ngetik sandhi Wi-Fi menyang iPad sapisan. Yen proses diganti, bisa uga nyegah iPad sampeyan nyambung menyang Wi-Fi. Lali jaringan lan nyetel maneh kaya sing anyar bakal menehi iPad wiwitan anyar.

Mbukak Setelan banjur tutul Wi-Fi . Tutul ing Tombol informasi (biru i) ing sisih tengen jaringan Wi-Fi sampeyan. Tutul Lali Jaringan Iki .

Bali menyang kaca Wi-Fi ing Setelan banjur tutul jaringan maneh. Ketik sandhi Wi-Fi sampeyan kanggo nyambung maneh menyang jaringan. Coba bukak Hulu ing iPad maneh kanggo ngerteni manawa ngatasi masalah kasebut.

Langkah-langkah Ngatasi Masalah Wi-Fi Luwih Lanjut

Yen sampeyan ngira jaringan Wi-Fi sampeyan nyebabake masalah, priksa artikel liyane sing bakal luwih jero babagan kepiye ndandani masalah Wi-Fi iPad .

Priksa Update iPadOS

Apike sampeyan tetep nganyari iPad. Nganyari iPadOS ngenalake fitur-fitur anyar lan nambah bug bug sing ana. Kanggo nggawe manawa iPad duwe nganyari piranti lunak paling anyar, bukak Setelan banjur tutul umume . Banjur, tutul Nganyari Piranti Lunak .

Tutul Download lan Instal yen nganyari kasedhiya.

Priksa Update Aplikasi Hulu

Kajaba kanggo iPads lan ponsel, nganyari aplikasi kanthi rutin minangka langkah penting kanggo mesthekake yen kabeh bisa digunakake kanthi efisien ing piranti sampeyan. Sampeyan bisa uga yen Hulu ora bisa digunakake ing iPad amarga kudu dianyari.

Bukak ing Toko App banjur tutul lambang akun sampeyan ing pojok sisih tengen ndhuwur layar. Gulung mudhun menyang bagean nganyari app banjur tutul Nganyari yen kasedhiya kanggo Hulu.

Sampeyan uga duwe pilihan kanggo nganyari saben aplikasi kanthi bebarengan kanthi milih Anyari Kabeh. Sanajan iki bisa uga ora mengaruhi apa Hulu bisa digunakake ing iPad, iku cara sing paling apik kanggo ngilangi akeh update aplikasi sekaligus.

Mbusak Aplikasi Hulu banjur Instal maneh

Kadhangkala, file utawa kode bisa rusak ing aplikasi. Mbusak aplikasi lan instal maneh dadi anyar bisa uga kadang yen ana masalah.

Pencet terus lambang aplikasi Hulu nganti menu katon. Banjur, tutul Mbusak App . Tutul Mbusak maneh kanggo negesake keputusan sampeyan. Aja kuwatir - mbusak app Hulu uga ora mbusak akun Hulu.

kenapa iphone saya dipateni 20 persen

Bukak App Store banjur tutul ing tab Telusuran ing sisih ngisor layar. Ketik Hulu, banjur tutul tombol Instal ing sisih tengen app. Katon kaya awan sing nduwe panah mudhun amarga sadurunge sampeyan wis nginstal app ing iPad.

Hubungi Dhukungan Hulu

Sampeyan bisa uga Hulu ora nggarap iPad amarga ana masalah karo akun sing mung bisa dirampungake dening wong ing layanan pelanggan. Dolan maring Situs web dhukungan Hulu kanggo entuk dhukungan online utawa liwat telpon.

Reset Kabeh Setelan Ing iPad

Yen iPad ngalami sawetara masalah akhir-akhir iki, sampeyan bisa uga nyoba nyoba ngreset kabeh setelan. Iki mulihake kabeh ing Setelan menyang standar pabrik. Wallpaper, piranti Bluetooth, lan jaringan Wi-Fi sampeyan bakal ilang.

cara nutup safari ing iphone

Nalika bakal dadi masalah kanggo nyetel kabeh maneh, Reset Kabeh Setelan bisa ngatasi macem-macem masalah piranti lunak sing jero. Mbukak Setelan banjur tutul Umum -> Reset -> Reset Kabeh Setelan . Tutul Reset Kabeh Setelan maneh kanggo negesake keputusan sampeyan.

IPad sampeyan bakal dipateni, ngrampungake reset, banjur urip maneh.

DFU mulihake iPad

Langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak yaiku mulihake DFU. DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti. Iki minangka mulihake paling jero sing bisa ditindakake ing iPad.

Saben baris kode bakal dipupus lan ditulis maneh. Yen wis rampung, sampeyan bakal kaya iPad kaping pisanan njupuk metu saka kothak.

Disaranake banget nggawe cadangan iPad sadurunge dilebokake ing mode DFU. Yen ora, sampeyan bakal kelangan foto, video, aplikasi, kontak, lan liya-liyane.

Sawise nggawe cadangan iPad, priksa artikel liyane kanggo sinau babagan sijine iPad ing mode DFU . Iki bisa dadi proses sing rumit, nanging sampeyan bakal mbukak saben langkah!

Hulu On iPad: Telpon

iPads minangka piranti sing apik kanggo streaming video, amarga layar gedhe banget lan kualitas dhuwur. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo ngajari kulawarga lan kanca apa sing kudu ditindakake nalika Hulu ora nggarap iPad.

Apa acara Hulu favorit sampeyan? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!