IPhone saya ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel.' Iki solusine!

Mi Iphone Dice Puede Que Este Accesorio No Sea Compatible

Sampeyan nyambung iPhone kanggo ngisi daya, nanging ana sing salah. Mandheg mandheg lan muncul popup sing menarik ing layar - iPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' . Ing artikel iki, aku bakal nerangake sebabe sampeyan ndeleng pesen iki ing iPhone lan nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi masalah kasebut.



Napa iPhoneku ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel'?

IPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' amarga ana kesalahan nalika nyoba plug aksesoris menyang port Kilat iPhone. Macem-macem macem-macem perkara sing bisa nyebabake masalah:



  1. Aksesoris sampeyan ora disertifikasi MFi.
  2. Piranti lunak iPhone sampeyan ora bisa digunakake kanthi bener.
  3. Aksesoris sampeyan reged, rusak utawa rusak kabeh.
  4. Port Kilat ing iPhone sampeyan reget, rusak, utawa rusak kabeh.
  5. Pangisi daya sampeyan reget, rusak, utawa rusak kabeh.

Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan diagnosa lan mbenerake alesan nyata kenapa iPhone ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel'.



Coba sambungake piranti maneh

Babagan pisanan nalika iPhone ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' yaiku nyoba nyambungake maneh. Tutul tombol kasebut Buang lan copot aksesori sampeyan saka port Kilat iPhone. Pasang maneh kanggo ndeleng manawa pop-up padha katon.

Apa aksesoris sampeyan disertifikasi dening MFi?

Umume, pop-up 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' katon ora suwe sawise dipasang iPhone menyang sumber daya kanggo ngisi daya. Ing kasus paling umum, kabel pengisian daya sing sampeyan coba ngisi iPhone ora disertifikasi MFi, tegese ora cocog karo standar desain Apple.

Ngisi kabel sing bisa sampeyan tuku ing pompa bensin lokal utawa toko dolar meh ora disertifikasi MFi amarga digawe kanthi murah. Ing sawetara kasus, kabel iki uga bisa nyebabake kerusakan ing iPhone kanthi panas banget .



Yen bisa, isi iPhone nganggo kabel sing kasedhiya. Yen kabel pengisian daya sing kasedhiya ing iPhone ora bisa digunakake, sampeyan bisa ngganti kabel sing anyar ing Apple Store lokal, yen iPhone ditutupi karo rencana AppleCare.

Wiwiti maneh iPhone

IPhone sampeyan bisa uga ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' amarga ana masalah piranti lunak cilik. Nalika sampeyan masang aksesori menyang port Kilat iPhone, piranti lunak ing iPhone sampeyan nemtokake manawa nyambung utawa ora aksesoris kasebut.

Nyoba urip maneh iPhone, sing kadang bisa ngatasi masalah piranti lunak suntingan. Yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa luwih anyar, terus pencet tombol daya , banjur geser lambang daya saka kiwa nengen ing layar. Proses kasebut padha karo iPhone X, XS, lan XR, kajaba sampeyan kudu pencet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae nganti ing geser kanggo mateni .

notifikasi push iphone ora bisa digunakake

geser kanggo mateni iphone x

Ngenteni 15-30 detik, banjur urip maneh iPhone kanthi menet terus tombol daya (iPhone 8 lan luwih dhisik) utawa tombol sisih (iPhone X lan mengko). Sawise iPhone urip maneh, coba sambungake karo aksesori maneh.

Yen bisa digunakake, mula ana masalah piranti lunak sing nyebabake masalah! Yen sampeyan isih ndeleng jendela pop-up ing iPhone, pindhah menyang langkah sabanjure.

Priksa aksesoris sampeyan

Saiki sampeyan wis ngilangi kemungkinan kabel pangisi daya non-bersertifikat non-MFi lan masalah piranti lunak suntingan, saiki wayahe mriksa aksesoris. Umume, kesalahan 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' nalika aksesori sing nyoba digunakake yaiku kabel sing ngisi daya.

Nanging, piranti utawa aksesori apa wae sing nyambung menyang port Kilat iPhone bisa nyebabake tandha katon. . Coba waca mburi konektor Lightning (bagean aksesori sing nyambung menyang port Lightning ing iPhone) aksesoris sing pengin digunakake.

Apa ana perubahan warna utawa fraying? Yen mangkono, aksesoris sampeyan bisa uga nemoni masalah nalika nyambung menyang iPhone. Iki kedadeyan anyar kanggo aku, amarga sawetara kerusakan kabel sing ngisi daya nyebabake iPhone entuk pesen pop-up 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' sanajan nggunakake kabel Apple asli.

Paparan banyu uga bisa ngrusak konektor Kilat ing aksesori sampeyan, dadi yen sampeyan bubar ngombe omben-omben ing aksesori sampeyan, mula bisa uga ora bisa digunakake.

Yen kabel pengisian daya sampeyan dadi aksesoris sing nyebabake masalah, deleng uga mburi USB. Apa ana rereget, lint, utawa lebu liyane sing macet ing mburi USB? Yen mangkono, resiki nganggo sikat antistatis utawa sikat untu sing ora digunakake. Yen sampeyan ora duwe sikat antistatik, sampeyan bisa nemokake enem paket sing apik banget ing Amazon.

apa sing kudu dilakoni nalika iphone ora bakal dikenani biaya

Coba deleng ing njero port Kilat

Yen aksesoris wis apik, deleng ing port Kilat iPhone. Bledug, lint, utawa rereget bisa nyegah iPhone supaya ora nyambung menyang aksesoris sampeyan. Yen kabar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' macet ing layar utawa ora dipecat, iki biasane masalah sing nyebabake.

Entuk senter lan priksa kanthi cepet ing port Kilat ing iPhone. Yen sampeyan ndeleng sawetara rereget ing njero port Kilat, coba ngresiki.

Kepiye cara ngresiki port pengisian daya iPhone?

Njupuk a sikat antistatik utawa sikat untu anyar lan gulung apa wae sing mblokir port Kilat iPhone sampeyan. Sampeyan bakal kaget karo kabeh rereget sing metu!

Sawise diresiki, coba pasang aksesoris maneh. Pindhah menyang langkah sabanjure yen iPhone isih ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel.'

Priksa pangisi daya iPhone

Yen iPhone ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' nalika nyoba ngisi daya, bisa uga ana masalah karo pangisi daya iPhone, dudu kabel Kilat. Priksa kanthi cetha ing port USB pangisi daya iPhone. Kaya langkah sadurunge, gunakake sikat antistatis utawa sikat untu anyar kanggo ngresiki rereget, lint, utawa lebu liyane.

Priksa uga nyoba ngisi iPhone nganggo macem-macem pangisi daya. Yen iPhone mung duwe masalah ngisi daya karo siji pangisi daya, mula pangisi daya bisa nyebabake masalah.

iphone 6 nggoleki sprint layanan

Yen sampeyan terus ndeleng pop-up 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' tanpa preduli pangisi daya sing digunakake, mula pangisi daya ora dadi masalah.

Nganyari iOS ing iPhone

Sawetara aksesoris (utamane sing digawe dening Apple) mbutuhake versi iOS diinstal ing iPhone sadurunge bisa nyambung. Menyang Setelan> Umum> Nganyari piranti lunak lan tutul Download lan instal yen kasedhiya nganyari piranti lunak. Priksa artikel kita yen sampeyan duwe masalah nganyari iPhone .

nganyari iphone menyang ios 12

Sadurunge bisa nginstal pembaruan, priksa manawa iPhone wis diisi daya utawa paling ora duwe daya batere 50%. Nalika instalasi diwiwiti, iPhone bakal mati lan garis status bakal katon ing layar. Yen bar wis kebak, nganyari wis rampung lan iPhone bakal urip maneh mengko.

Nindakake pamulihan DFU ing iPhone

Sanajan ora mungkin, ana kemungkinan cilik yen ana masalah piranti lunak sing luwih jero nyebabake iPhone sampeyan ngucapake 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.' Kanthi nindakake pamulihan DFU, kita bisa ngilangi masalah piranti lunak jero iki kanthi mbusak saka iPhone.

Yen sampeyan mulihake DFU, kabeh kode ing iPhone sampeyan bakal dicopot banjur muat maneh menyang iPhone. Kanggo tur lengkap, priksa pandhuan babagan cara mulihake DFU ing iPhone !

Pilihan ndandani

Yen iPhone isih ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel' sawise sampeyan ngetutake kabeh langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa uga kudu ngganti aksesoris utawa ndandani iPhone. Kaya sing dakkandhakake sadurunge ing artikel iki, sampeyan bisa ngganti kabel pangisi daya lan pangisi daya tembok sing kasedhiya karo iPhone yen AppleCare nutupi iPhone sampeyan.

Sampeyan uga bisa yen port Kilat ing iPhone sampeyan rusak utawa rusak lan kudu didandani. Yen iPhone sampeyan dijamin dening AppleCare, janjian ing toko Apple paling cedhak lan takon teknisi kanggo mriksa. Uga nyaranake layanan ndandani sing dikarepake diarani Puls , sing dikirim menyang sampeyan dening teknisi bersertifikat sing bakal ndandani iPhone ing papan sing disenengi lan ing papan kasebut.

Kita kene yen butuh pitulung

Aksesori sampeyan bisa digunakake lan iPhone bisa digunakake maneh kanthi normal. Banjur sampeyan bakal ngerti persis apa sing bakal ditindakake nalika iPhone banjur ujar 'Aksesori iki bisa uga ora kompatibel.' Bebas wae kanggo ninggalake pitakon liyane ing bagean komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun
David L.