Kesalahan Seluler iPhone? Mangkene The Real Fix!

Iphone Cellular Error

Ana kesalahan Seluler ing iPhone lan sampeyan ora ngerti sebabe. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, sampeyan ora bisa nggunakake Data Seluler. Ing artikel iki, aku bakal nerangake cara ngatasi masalah nalika sampeyan ngalami kesalahan Selular iPhone .

Pateni Mode Pesawat

Nalika iPhone sampeyan ana ing Mode Pesawat, iPhone ora bisa nyambung menyang jaringan seluler. Ayo priksa manawa ora ngono.



  1. Mbukak Setelan.
  2. Tutul tombol ing jejere Mode Pesawat . Sampeyan bakal ngerti Mode Pesawat ora aktif nalika ngalih putih lan dipanggonke ing sisih kiwa.
  3. Yen Mode Pesawat wis dipateni, coba bukak lan mateni maneh kanggo ndeleng manawa ngatasi masalah kasebut.



Wiwiti maneh iPhone

Miwiti maneh iPhone bisa ndandani macem-macem bug lunak.



Kanggo miwiti maneh iPhone tanpa tombol Ngarep:

kenapa telponku terus ngomong ora layanan
  1. Pencet terus tombol volume munggah utawa mudhun lan ing tombol sisih bebarengan
  2. Terus nganti mateni panggeser katon ing layar sampeyan.
  3. Gesek lambang daya saka kiwa menyang tengen.

Kanggo miwiti maneh iPhone nganggo tombol Ngarep

  1. Pencet terus tombol sisih nganti ing mateni panggeser katon.
  2. Gesek lambang daya saka kiwa menyang tengen.

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Nganyari setelan operator kurang asring tinimbang nganyari iOS, nanging mbantu nyambungake iPhone menyang jaringan seluler operator. Sampeyan bisa uga ngalami kesalahan Selular iPhone amarga setelan operator kudu dianyari.



Kanggo mriksa manawa nganyari setelan operator kasedhiya:

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul Umume.
  3. Tutul Babagan . Yen kasedhiya nganyari setelan operator, sampeyan kudu entuk kabar sajrone 10 detik.

Nganyari Setelan Carriers Ing iPhone

Nganyari iOS Ing iPhone

Saka wektu ke wektu, Apple ngluncurake update iOS kanggo ngatasi macem-macem masalah lan ngenalake fitur-fitur anyar. Mesthi dadi ide sing cerdas kanggo nganyari nalika versi anyar teka.

scam kamungkinan apa sing ana ing Spanyol

Kanggo mriksa manawa kasedhiya nganyari iOS:

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul umume .
  3. Tutul Nganyari Piranti Lunak .
  4. Yen kasedhiya nganyari, tutul Download lan Instal .

Eject Lan Pasang maneh Kertu SIM Sampeyan

Kertu SIM minangka iPhone sing bisa nyambung menyang jaringan operator nirkabel. Yen ana masalah karo kertu SIM, sampeyan bisa uga nemoni kesalahan Seluler ing iPhone.

ipad urip nanging layar ireng

Priksa artikel liyane kanggo sinau babagan cara nemokake tray kertu SIM lan sinaoni cara uculake kertu SIM sampeyan .

Pateni Wi-Fi Calling Lan Voice LTE

Sawetara pangguna iPhone wis sukses mbenakake kesalahan Seluler kanthi mateni Nelpon Wi-Fi lan LTE Swara. Kaloro fitur sing apik, lan disaranake sampeyan ora mateni kajaba yen pancen perlu.

Sampeyan uga kudu eling yen sawetara operator ora nawakake fitur kasebut. Yen sampeyan ora bisa ndeleng setelan kasebut ing iPhone, pindhah menyang langkah sabanjure.

Kanggo mateni telpon Wi-Fi:

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul MRNA
  3. Pilih Nelpon Wi-Fi .
  4. Pateni Nelpon Wi-Fi ing iPhone Iki . Nalika dipateni, tombol kasebut kudu putih.

Kanggo mateni LTE Swara:

  1. Bali menyang Setelan .
  2. Tutul MRNA
  3. Pilih Pilihan Data Seluler.
  4. Pencet Aktifake LTE.
  5. Tutul Mung Data . Sampeyan kudu dipateni, kaya sing dituduhake karo tandha centhang biru.

Reset Setelan Jaringan iPhone

Ngreset setelan jaringan iPhone bakal mbusak kabeh setelan Sel, Wi-Fi, Bluetooth, VPN, lan APN ing iPhone. Sampeyan kudu nyambung maneh piranti Bluetooth lan masang maneh sandhi Wi-Fi sawise ngrampungake langkah iki.

  1. Navigasi menyang Setelan .
  2. Tutul Umume.
  3. Pilih Reset
  4. Tutul Reset Setelan Jaringan .

ngreset maneh setelan jaringan iphone

apa sing nyebabake layar iphone dadi ireng

Sijine iPhone Sampeyan ing Mode DFU

Mode DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti , lan mulihake paling jero sing bisa ditindakake ing iPhone.

transaksi iphone verizon kanggo pelanggan sing ana 2016

Sadurunge luwih maju, priksa manawa informasi sampeyan digawe serep ! Mulihake DFU bakal ngresiki iPhone kanthi resik. Dadi, yen sampeyan pengin nyimpen foto lan file, priksa manawa wis digawe serep ing endi wae.

Saiki sampeyan siyap saiki nyelehake iPhone ing Mode DFU. Kanggo instruksi rinci, sampeyan bisa tindakake pandhuan ing kene .

Hubungi Apple Utawa Carriers Wireless Sampeyan

Yen ora ana masalah sing bisa ngatasi masalah, bisa uga ana masalah ing iPhone utawa akun operator nirkabel sampeyan. Dolan maring Situs web Apple kanggo gawe jadwal janjian Genius Bar utawa entuk dhukungan telpon lan ngobrol.

Yen sampeyan mikir ana masalah karo rencana ponsel sampeyan, hubungi saluran dhukungan pelanggan operator sampeyan:

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • US Cellular : 1- (888) -944-9400
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Kesalahan Seluler iPhone: Ora Ana Liyane!

Iku mesthi nyeri nalika teknologi kita ora bisa digunakake kanthi bener. Untunge, sampeyan wis ngatasi kesalahan Seluler ing iPhone! Ninggalake komentar utawa pitakon liyane ing ngisor iki.