iPhone macet ing Logo Apple? Mangkene The Real Fix.

Iphone Stuck Apple Logo

Kabeh apik nganti iPhone sampeyan urip maneh lan macet ing logo Apple. Sampeyan mikir, 'Mungkin wektu iki luwih suwe,' nanging kanthi cepet sadhar ana sing salah. Sampeyan wis nyoba ngreset iPhone, dipasang ing komputer, lan ora ana sing bisa digunakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan macet ing logo Apple lan persis carane ndandani.



Aku Mantan Apple Tech. Mangkene Bebener:

Ana akeh informasi babagan topik iki ing kana, lan iku amarga masalah umum banget. Kabeh artikel liyane sing dakkirim salah utawa ora lengkap.



Minangka teknologi Apple, aku duwe pengalaman langsung nggarap atusan iPhone, lan aku ngerti manawa iPhone macet ing logo Apple amarga macem-macem sebab. Ngerti sebabe iPhone sampeyan macet ing logo Apple mula bakal mbantu sampeyan supaya ora kedadeyan maneh.

telponku ora ngandhani layanan

Klik ing kene yen sampeyan pengin langsung pindhah menyang koreksi. Maca terus yen sampeyan pengin sinau babagan iPhone tenan nalika nuduhake logo Apple ing layar supaya sampeyan ngerti apa sing salah.



Sabanjure, aku bakal mbantu sampeyan ngenali apa sing nyebabake masalah kasebut wiwitane. Kadhangkala wis jelas, nanging akeh wektu ora. Sawise ngerti apa sing nyebabake masalah, aku nyaranake cara paling apik kanggo ndandani.

Opo Tenanan Mengkono Yen iPhone Sampeyan Urip

Pikirake kabeh perkara sing kudu kedadeyan sadurunge siyap-siyap esuk. Sampeyan bisa uga mikir babagan nggawe kopi, adus, utawa nyepetake awan kanggo kerja, nanging tugas-tugas tingkat dhuwur - kayata aplikasi ing iPhone.

Biasane kita ora mikir babagan perkara dhasar sing kedadeyan dhisik, amarga kayane kedadeyan kanthi otomatis. Malah sadurunge ora turu, kita mulet, narik tutup, lungguh, lan ngadegake jubin.



IPhone sampeyan ora beda. Nalika iPhone diwiwiti, kudu nguripake prosesor, mriksa memori, lan nyiyapake komponen internal sadurunge bisa nindakake kompleks, kayata mriksa email utawa mbukak aplikasi. Fungsi startup kasebut kedadeyan kanthi otomatis ing latar mburi nalika iPhone nampilake logo Apple.

Napa iPhone Kula Macet ing Logo Apple?

IPhone sampeyan macet ing logo Apple amarga ana kesalahan nalika rutinitas wiwitan. Ora kaya wong, iPhone sampeyan ora bisa njaluk tulung, mula mung mandheg. Mati. Logo Apple, ing salawas-lawase.

Diagnosa Masalah kasebut

Saiki sampeyan wis ngerti ngapa logo Apple macet ing iPhone, luwih becik negesake masalah kanthi cara sing beda: Ana sing owah ing rutinitas wiwitan iPhone lan ora bisa digunakake maneh. Nanging apa sing ngowahi? Aplikasi ora duwe akses menyang rutinitas wiwitan iPhone, mula dudu kesalahan. Iki minangka kemungkinan:

  • Nganyari iOS, mulihake, lan transfer data saka komputer menyang iPhone duwe akses menyang fungsi inti, mula uga bisa njalari ana masalah. Piranti lunak keamanan, kabel USB sing rusak, lan port USB sing salah kabeh bisa ngganggu proses transfer data lan panyebabe korupsi piranti lunak sing bisa nyebabake logo Apple macet ing iPhone.
  • Jailbreaking: Akeh situs web liyane (lan sawetara karyawan Apple) nangis, 'Jailbreaker! Nglayani sampeyan kanthi bener! ” kapan wae dheweke ndeleng masalah iki, nanging jailbreaking dudu siji-sijine sing bisa nyebabake iPhone sampeyan macet ing Logo Apple. Yen wis dikandhani, potensial kanggo masalah akeh yen sampeyan jailbreak iPhone sampeyan . Ora mung proses jailbreaking mbutuhake pamulihan lengkap, nanging jenenge asal saka kasunyatan sing ngilangi aplikasi 'metu saka kunjara', ngatasi keamanan Apple lan ngidini akses menyang fungsi dhasar iPhone. Iki minangka skenario siji-sijine aplikasi bisa nyebabake iPhone sampeyan macet ing logo Apple. Psst: Aku wis jailbreak iPhone kepungkur.
  • Masalah hardware: Kita wis nyebutake sadurunge manawa iPhone mriksa kanthi hardware minangka bagean saka rutinitas wiwitan. Ayo nggunakake Wi-Fi minangka conto: iPhone sampeyan ujar, 'Hei, kertu Wi-Fi, uripake antena sampeyan!' lan ngenteni wangsulan. Kertu Wi-Fi sampeyan, sing bubar klelep ing banyu, ora wangsulan. IPhone sampeyan ngenteni, lan ngenteni, lan ngenteni… lan tetep macet ing logo Apple, ing salawas-lawase.

3. Priksa Kabel USB lan Port USB sampeyan

Kabel USB lan port USB sing rusak ing PC lan Mac bisa ngganggu proses transfer data lan ngrusak piranti lunak iPhone. Yen sampeyan duwe masalah ing jaman kepungkur, coba kabel liyane utawa sambungake iPhone menyang port USB sing beda. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing salah karo PC, terkadang luwih gampang nggunakake komputer kanca nalika sampeyan kudu mulihake iPhone.

4. Gawe serep iPhone, Yen Sampeyan Bisa

Sadurunge terus, iku penting kanggo duwe serep iPhone ing iCloud , iTunes , utawa Sing Golek . Yen.

5. DFU Pulihake iPhone

Mulihake DFU (nganyari firmware piranti) minangka jinis mulihake iPhone paling jero. Apa sing nggawe pamulihan DFU beda saka pamulihan mode mulihake lan mulihake mode rutin yaiku nambah maneh firmware iPhone, ora mung piranti lunak. Firmware yaiku program sing ngontrol cara kerjane hardware ing iPhone.

kepiye cara pesawat mabur ing iphone

Situs web Apple ora duwe instruksi babagan cara mulihake DFU, amarga umume kakehan. Aku wis nulis artikel sing nggambarake persis carane nggawe iPhone menyang mode DFU lan mulihake DFU . Yen ora ngatasi masalah, bali menyang artikel iki kanggo ngerti apa pilihan sampeyan.

Babagan Masalah Hardware

Kaya sing wis dirembug, iPhone sampeyan macet ing proses wiwitan. Nalika nguripake iPhone, salah sawijining prekara sing ditindakake yaiku mriksa hardware kanthi cepet. Intine, iPhone sampeyan takon, 'Prosesor, sampeyan ana ing kono? Apik! Memori, sampeyan ana ing kana? Apik! ”

IPhone sampeyan ora bakal diuripake yen komponen hardware utama gagal diwiwiti ora bisa uripake Yen sampeyan iPhone rusak banyu , sampeyan bisa uga kudu ndandani supaya bisa ngatasi masalah iki.

6. Pilihan Diposaken

Yen sampeyan wis njupuk kabeh saran ing ndhuwur lan logo Apple isih macet ing layar iPhone, saiki wayahe ndandani. Yen sampeyan duwe garansi, Apple kudu nutupi perbaikan kasebut yen ora ana karusakan liyane. Sayange, yen sampeyan wis njupuk saran ing ndhuwur lan iPhone isih ora bisa ditindakake, sawetara bentuk karusakan cair utawa fisik bisa uga disalahake.

Yen sampeyan milih ndandani iPhone liwat Apple , mesthine kudu ngganti sampeyan kanggo ngatasi masalah iki. Biasane, logo Apple macet ing layar amarga ana masalah karo papan logika iPhone, lan iku ora bisa diganti Apple kanggo bagean anyar. Yen sampeyan nggoleki opsi sing paling murah, Pulsa minangka layanan ndandani sing dikarepake sing bisa digunakake kanthi kualitas.

iPhone: Ora Ana Leket ing Logo Apple

Muga-muga, nalika iki iPhone sampeyan apik banget lan ora bakal ngatasi masalah iki maneh. Kita wis ngrembug sawetara alasan kenapa logo Apple bisa macet ing layar iPhone, lan solusi sing beda kanggo saben wong.

Iki minangka masalah sing biasane ora bali sawise dirampungake - kajaba ana masalah hardware. Aku kepengin krungu kepiye logo Apple macet ing iPhone sampeyan lan kepiye carane ndandani ing bagean komentar ing ngisor iki.