Cathetan iPhone Kula Wis Ilang! Aja Kuwatir. Ndandani!

My Iphone Notes Have Disappeared

Nalika Kim mbukak aplikasi Notes ing iPhone, dheweke ngerti yen akeh cathetan padha lunga . Apa dheweke sengaja mbusak? Mbok ora. Ora ngerti ing endi golek cathetan sing ilang, Kim njaluk tulung ing Komunitas Maju Payette, lan aku seneng nampa kasus kasebut. Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa cathetan sampeyan wis ilang saka iPhone , ing ngendi dheweke ndhelik , lan carane njaluk bali .



Pangertosan Endi Cathetan Sejatine Urip

Kaya email, kontak, lan tanggalan sampeyan, cathetan sing sampeyan tingali ing iPhone asring disimpen 'ing méga'. Ing tembung liyane, cathetan ing iPhone biasane disimpen ing server sing kaiket karo alamat email sampeyan.



Akeh wong sing ora ngerti yen akun email sing sampeyan atur ing iPhone bisa nindakake luwih akeh tinimbang mung ngirim lan nampa email. Umume akun email, kalebu sing sampeyan entuk liwat AOL, Gmail, lan Yahoo, duwe kemampuan kanggo nyimpen kontak, tanggalan, lan cathetan saliyane email sampeyan.



Yen Cathetan ilang, umume durung bisa dihapus. Cathetan kasebut urip ing server sing ana gandhengane karo alamat email sampeyan (Gmail, Yahoo, AOL, lsp.), Lan ana masalah ing antarane iPhone lan server.

Alasan Umum Napa Apik Cathetan Saka iPhone

Yen bubar mbusak alamat email saka iPhone, sampeyan uga bisa mbusak cathetan saka iPhone. Ora ateges dheweke wis dihapus. Iku tegese iPhone sampeyan ora bisa ngakses maneh. Yen sampeyan wis nyiyapake akun email maneh, kabeh cathetan bakal bali.

Yen sampeyan nemoni masalah nyambungake akun email akhir-akhir iki, bisa uga pitunjuk liyane. Mungkin sampeyan bubar ngganti sandhi email kanthi online, nanging durung ngetik sandhi anyar ing iPhone. Nalika sampeyan menyang Setelan -> Kirim, Kontak, Tanggalan ing iPhone, tutul akun email sampeyan, lan nganyari sandhi, kabeh kudu diwiwiti kanthi normal maneh.



Kepiye Aku Ngerti Ngendi disimpen ing cathetan iPhone?

Bukak ing Cathetan app ing iPhone, lan goleki sing kuning panah bali ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar. Tutul panah kasebut lan sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh akun sing lagi nyelarasake cathetan ing iPhone. Sampeyan bisa ndeleng luwih saka siji. Panggonan pisanan kanggo mriksa cathetan sing ilang yaiku ing saben folder individu. Tutul ing saben folder kanggo ndeleng manawa cathetan sing ilang disimpen ing njero.

Mbalek maneh cathetan sing Ora Ana Nggunakake Setelan

Yen sampeyan durung nemokake cathetan, papan sabanjure sing bakal dipriksa yaiku Setelan -> Kirim, Kontak, Tanggalan . Tutul ing saben akun email lan priksa manawa Cathetan wis diuripake kanggo saben akun.

Yen bubar mbusak akun email saka iPhone, tambahake maneh banjur uripake Cathetan nalika wis nyiyapake. Bali menyang aplikasi Cathetan, tutul panah bali kuning , lan priksa saben akun email sing anyar kanggo Cathetan sing ilang.

Ngatur Cathetan Sampeyan

Mesthi ora prelu nyelarasake cathetan ing macem-macem akun email. Nyatane, aku nyuda amarga bisa entuk banget mbingungake! Saiki, kita nyoba golek cathetan sing ilang - mulane kabeh bakal diuripake.

Supaya tetep teratur maju, penting sampeyan ngerti ing pundi sampeyan lagi nyimpen cathetan. Yen sampeyan nggunakake Siri kanggo nggawe cathetan, sampeyan bisa nyetel akun default kanggo cathetan anyar ing Setelan -> Cathetan .

Yen ora, sampeyan kudu ngerti akun sing digunakake nalika nggawe cathetan anyar ing aplikasi Cathetan. Sadurunge nggawe cathetan anyar, tutul panah bali kuning ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar banjur pilih folder. Warta sing apik yaiku yen Notesapp kudu milih ing endi sing sampeyan mandheg nalika mbukak.

Rekomendasi sampeyan digunakake minangka sawetara akun sampeyan bisa nyelarasake cathetan. Sawise 'njupuk inventaris' ing endi cathetan disimpen, aku saranake bali menyang Setelan -> Kirim, Kontak, Tanggalan , lan mateni Cathetan kanggo akun sing ora digunakake kanggo nyelarasake cathetan.

Ing iPhone, aku nggunakake rong akun kanggo nyinkronake cathetan. Jujur, mung alesan sing digunakake loro akun amarga aku durung njupuk wektu kanggo ngalihake cathetan Gmail lawas menyang iCloud. Paling becik, umume wong mung kudu nggunakake siji akun kanggo nyelarasake cathetan.

Cathetan iPhone: Ditemokake!

Pitakonane Kim babagan cathetan iPhone sing ilang yaiku sing apik, amarga iku masalah umum banget . Warta sing apik yaiku yen masalah iki biasane duwe pungkasan sing nyenengake. Nalika cathetan ilang saka iPhone, iku ora amarga dheweke wis ilang - mung bakal ilang. Aku seneng ngrungokake babagan pengalaman sampeyan nalika mbalekake cathetan sing ilang ing iPhone, lan yen sampeyan duwe pitakon liyane, aja bebas nindakake kaya sing ditindakake Kim lan kirimake ing Komunitas Maju Payette.

Matur nuwun kanggo maca, lan elinga kanggo mbayar,
David P.