Napa iPhone Kula Terus Di-restart? Mangkene Fix!

Why Does My Iphone Keep Restarting

Napa iPhone saya terus urip maneh, lan apa sing kudu daklakoni? Kita dipercaya iPhone lan kudu bisa digunakake kabeh wektu. Apik banget yen ana siji alesan kenapa iPhone urip maneh bola-bali, nanging ora ana peluru sulap kanggo masalah iki. Ing artikel iki, aku bakal nerangake sing nyebabake iPhone tetep urip maneh lan aku bakal nuduhake sampeyan carane ndandani masalah iPhone sing diwiwiti maneh .



Manungsa nduweni iPhone X manungsa waé: Yen sampeyan duwe iPhone X utawa iPhone XS sing terus dibukak maneh, waca artikel anyarku kanggo ngerteni carane supaya iPhone X ora urip maneh bola-bali . Yen perbaikan kasebut ora bisa digunakake, baleni maneh lan tindakake pandhuan iki.



Napa iPhone Kula Terus Di-restart?

iPhone sing terus urip maneh umume dadi rong kategori:

  1. iPhone sing diwiwiti maneh kanthi cepet: Sampeyan bisa nggunakake iPhone sawetara wektu kanthi ora ana masalah, lan banjur iPhone dumadakan urip maneh.
  2. Daur ulang maneh iPhone: IPhone terus di-restart lan pancen ora bisa digunakake. Logo Apple katon lan ilang ing layar, bola-bali.

Yen iPhone dadi kategori kapindho, langkau terus menyang langkah 5. Sampeyan ora bisa nindakake sawetara langkah pertama yen sampeyan ora bisa nggunakake piranti lunak ing iPhone. Ayo nyilem, supaya sampeyan bisa mandheg mbengok 'iPhone saya terus urip maneh!' ing kucing.



1. Gawe serep iPhone

Sadurunge nindakake troubleshooting babar pisan, priksa manawa iPhone wis digawe serep. Yen iPhone duwe masalah hardware, iki bisa dadi kasempatan terakhir kanggo nggawe cadangan data. Yen perlu, kita bakal mulihake iPhone ing langkah mengko, lan sampeyan butuh cadangan sadurunge mulihake.

Yen sampeyan butuh mbantu gawe serep iPhone , Artikel dhukungan saka Apple nduwe langkah apik banget. Sawise digawe serep, sampeyan bakal siyap miwiti ngrampungake masalah yen iPhone terus urip maneh utawa yen iPhone terus urip lan dipateni.

2. Nganyari Piranti Lunak iPhone (iOS)

Kaya Windows ing PC utawa OS X ing Mac, iOS minangka sistem operasi iPhone sampeyan. Nganyari iOS mesthi ngemot akeh perbaikan kanggo bug piranti lunak lan masalah liyane. Kadhangkala, nganyari piranti lunak mbenakake masalah sing nyebabake iPhone sampeyan terus urip maneh utawa ngetik loop maneh.



Kanggo mriksa manawa kasedhiya nganyari piranti lunak, bukak Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari kasedhiya, instal. Sampeyan uga bisa nyambung iPhone menyang komputer lan nggunakake iTunes kanggo nganyari piranti lunak iPhone. Yen iPhone terus urip maneh, iTunes bisa uga paling apik.

3. Temtokake Yen Aplikasi Nimbulke iPhone Sampeyan Kanggo Wiwiti maneh

Jarang banget app bisa nyebabake iPhone urip maneh utawa nguripake lan mateni bola-bali. Umume, piranti lunak ing iPhone sampeyan dilindhungi saka aplikasi masalah. Yen dikandhani, ana luwih saka 1,5 yuta aplikasi ing App Store lan kabeh mau ora sampurna.

Yen sampeyan wis nginstal aplikasi sadurunge iPhone ngetik loop maneh, instal aplikasi kasebut banjur deleng manawa masalah kasebut bisa dirampungake.

Setelan -> Privasi -> Analytics -> Data Analytics minangka papan liya kanggo mriksa aplikasi sing ana masalah. Biasane ndeleng sawetara entri ing dhaptar iki. Geser dhaptar kasebut kanthi cepet lan goleki aplikasi apa wae sing didhaptar bola-bali. Yen sampeyan nemokake, instal aplikasi kasebut bisa uga ndandani iPhone.

4. Reset Kabeh Setelan

Reset Kabeh Setelan dudu peluru sihir, nanging bisa ngatasi masalah piranti lunak tartamtu. Menyang Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Kabeh Setelan kanggo mulihake setelan iPhone menyang standar pabrik. Sampeyan ora bakal kelangan aplikasi utawa data, nanging sampeyan kudu ngetik sandhi Wi-Fi maneh.

5. Copot Kertu SIM Sampeyan

Loop restart iPhone bisa uga disebabake amarga ana masalah sambungan iPhone karo operator nirkabel. Kertu SIM sampeyan nyambungake iPhone menyang operator nirkabel, mula mbusak cara paling apik kanggo ngrampungake masalah ing endi iPhone terus urip maneh.

Aja kuwatir: Ora ana sing salah nalika nyopot kertu SIM. IPhone bakal langsung sambung maneh karo operator yen sampeyan wis bali.

layar tutul iphone 5 ora bisa digunakake

Artikel dhukungan Apple babagan cara mbusak kertu SIM saka iPhone bakal nuduhake persis ing endi kertu SIM ing iPhone. Sampeyan bakal nggunakake klip kertas kanggo ngetokake tray SIM saka iPhone.

Yen mbusak kertu SIM sampeyan wis ngatasi masalah, lebokake kertu SIM ing iPhone maneh. Yen masalah bali sawise kertu SIM dipasang maneh, sampeyan kudu mulihake iPhone (langkah 7) utawa ngganti kertu SIM karo operator.

Yen nyopot kertu SIM ora bisa ngatasi masalah, aja lebokake kertu SIM nganti rampung langkah sabanjure. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kertu SIM iPhone, priksa artikelku sing diarani 'Napa iPhone Kula Kandha Ora Kertu SIM?' .

6. Hard Reset

Sampeyan ora kudu nggawe hard reset ing iPhone kajaba pancen perlu. Kayane mateni komputer desktop kanthi nyopot saka tembok. Yen wis dikandhani, loop urip maneh iPhone minangka salah sawijine wektu yen reset hard kudu diwenehake.

Kanggo nindakake hard reset, terus tombol tombol daya lan Tombol omah (tombol bunder ing ngisor layar) sekaligus nganti layar iPhone dadi kosong lan logo Apple katon meneh.

Ing iPhone 7 utawa 7 Plus, tombol sing kudu sampeyan pencet kanggo nglakokake reset hard rada beda. Pencet terus tombol daya lan ing tombol volume mudhun.

Yen sampeyan duwe iPhone 8, 8 Plus, utawa X, proses reset hard uga beda. Pencet banjur culake tombol volume munggah , banjur ing tombol volume mudhun , banjur pencet terus tombol sisih .

Preduli model iPhone sing sampeyan duwe, priksa manawa sampeyan wis yakin terus tombol loro-lorone nganti paling ora 20 detik . Wong-wong kaget nalika teka ing Apple Store lan aku bakal cepet ndandani iPhone sing wis mati kanthi reset hard. Dheweke panginten dheweke nggawe reset hard ing omah, nanging tombol loro mau ora ditahan kanggo wektu sing suwe.

Yen sampeyan mbusak kertu SIM saka iPhone ing langkah sadurunge, saiki luwih becik masangake ing iPhone. Kita wis ngilangi kemungkinan kertu SIM sampeyan nyebabake iPhone diwiwiti maneh. Muga-muga hard reset bakal ngatasi masalah nalika iPhone tetep urip maneh, nanging yen terus, sampeyan kudu ngreset piranti kanthi ngetutake pandhuan ing ngisor iki.

7. Pulihake iPhone Nggunakake iTunes

Mulihake iPhone sampeyan kabeh bakal mbusak lan muat maneh piranti lunak iPhone (iOS), lan bisa ngilangi masalah piranti lunak sekaligus. Nalika mulihake iPhone, kita bakal ngilangi kemungkinan masalah lunak bisa nyebabake iPhone diwiwiti maneh - mulane Apple tech asring nindakake.

IPhone sampeyan kudu disambungake menyang komputer kanggo mulihake. Aku nyaranake nggawe jinis pamulihan khusus sing diarani teknologi Apple DFU Mulihake , sing luwih jero tinimbang mulihake rutin lan bisa ngatasi luwih akeh masalah. Sampeyan ora bakal nemokake ing situs web Apple - maca artikelku kanggo sinau carane DFU mulihake iPhone .

Sawise mulihake, sampeyan bisa mbukak kabeh informasi pribadi saka serep iPhone ing iTunes utawa iCloud. Yen sampeyan isih duwe masalah, bali mrene lan terus maca.

8. Priksa Masalah Hardware

Masalah hardware minangka alesan umum kenapa iPhone macet ing loop maneh. Yen sampeyan nggunakake kasus ing iPhone, copot sadurunge dilanjutake.

Deleng kanthi cetha port pengisian daya ing sisih ngisor iPhone. Priksa manawa ana lebu sing macet ing njero lan kanggo tandha karat.

Yen ana sing ora pas, jupuk sikat untu sing durung nate digunakake lan sikat port sing diisi daya kanthi alon-alon. Sirkuit cendhak utawa masalah liyane ing port pangisi daya bisa nyebabake kabeh masalah ing iPhone.

batre iphone saya rusak kanthi cepet

9. Sampeyan Sampeyan Bisa Mbenerake iPhone

Kita wis ngilangi kemungkinan ana masalah piranti lunak sing nyebabake iPhone terus urip maneh lan kita wis mriksa masalah hardware ing njaba iPhone. Yen iPhone wis diwiwiti maneh, iPhone bisa uga kudu didandani.

Yen sampeyan milih njaluk pitulung ing Apple Store lokal, priksa manawa sampeyan duwe janjian karo Genius Bar supaya ora ngenteni ngenteni. Alternatif sing luwih murah yaiku Pulsa , layanan ndandani surat-surat sing bisa sukses banget.

Bungkus

Nganti saiki, muga-muga kita wis ngatasi masalah sing nyebabake iPhone sampeyan terus urip maneh. Aku pengin ngrungokake pengalaman sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki, lan yen sampeyan duwe pitakon liyane, aja bebas takon ing Grup Facebook Maju Payette.

Kabeh sing paling apik,
David P.