Napa telpon menyang iPhone dikirim menyang voicemail? Iki solusine!

Por Qu Las Llamadas Mi Iphone Son Enviadas Al Buz N De Voz

Kanca nyoba nelpon sampeyan, nanging ora bisa komunikasi. IPhone bisa muni nalika ing padha nelpon, kenapa ora duweke? Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan kenapa telpon menyang iPhone langsung menyang Voicemail Y carane ndandani masalah selawase .



Napa telpon langsung menyang Voicemail nalika ana sing nelpon iPhone?

Telpon menyang iPhone langsung menyang Voicemail amarga iPhone ora duwe layanan, Aja Ganggu diuripake, utawa kasedhiya nganyari Setelan Carriers. Kita bakal mbantu sampeyan ngenali lan ndandani masalah nyata ing ngisor iki.



7 alasan kenapa telpon diarahkan menyang Voicemail ing iPhone

Ana telung sebab utama kenapa iPhone ngalihake telpon lan langsung menyang Voicemail, lan meh kabeh wong wis ngerti sing pertama. Aku gelem yakin manawa telpon sampeyan diterusake langsung menyang Voicemail kanthi alesan # 2 utawa # 3.

cara pembayaran sampeyan ditolak, ketik cara pembayaran liyane

Ora ana mode layanan / Pesawat

Nalika iPhone sampeyan adoh banget kanggo nyambung menyang menara ponsel, utawa yen wis dipedhot saka njaba donya nganggo Mode Pesawat, kabeh telpon langsung dialihake menyang Voicemail amarga iPhone sampeyan ora nyambung menyang jaringan seluler.



Aja ngganggu

Nalika iPhone dikunci (layar dipateni), Aja Ganggu nggawe bisu kabeh telpon mlebu, kabar pesen teks, lan tandha ing iPhone. Beda karo mode bisu, Aja Ganggu ngirim telpon mlebu langsung menyang Voicemail.



Kepiye carane aku ngerti yen fungsi 'Aja ngganggu' diaktifake?

Deleng ing pojok tengen ndhuwur iPhone, ing sisih kiwa lambang batere. Yen sampeyan ndeleng bulan sabit, tegese Aja Ganggu.

Kepiye cara mateni fungsi 'Aja ngganggu'?

Cara paling cepet kanggo mateni Aja Ganggu yaiku ing Pusat Kontrol. Kanggo mbukak Pusat Kontrol, gunakake driji kanggo gesek munggah saka sisih ngisor layar iPhone. Temokake lambang bulan sabit banjur tutul nganggo driji kanggo mateni Aja Ganggu.

Sampeyan uga bisa mateni mode Aja Ganggu ing aplikasi Setelan kanthi mbukak Setelan> Aja ngganggu . Tutul tombol ing sisih tengen Aja ngganggu kanggo mateni Aja Ganggu.

Kepiye carane sampeyan ngaktifake Aja Ganggu dhisik?

Bukak app Setelan lan tutul Aja ngganggu . Apa pilihan diprogram diaktifake? Yen mangkono, iPhone bakal kanthi otomatis ngaktifake lan mateni Aja Ganggu nalika turu.

Aja ngganggu nalika nyopir

Fitur anyar sing dienalake karo iOS 11 sing diarani Aja Ganggu Nalika Nyopir kanthi otomatis bisa diuripake nalika iPhone ndeteksi manawa sampeyan nyopir mobil.

apa sing kudu ditindakake yen layar iphone dadi ireng

Kanggo mateni Aja ngganggu nalika nyopir, luwih dhisik kudu nambah fitur 'Aja ngganggu nalika nyopir' menyang Pusat Kontrol kanthi mbukak Setelan> Pusat Kontrol> Ngatur Kontrol lan tutul ing tandha plus ijo ing sisih kiwa Aja Ganggu Nalika nyopir.

cara mbusak album saka iphone 5

Banjur geser munggah saka sisih ngisor layar kanggo mbukak Pusat Kontrol banjur tutul lambang kasebut Aja ngganggu nalika nyopir .

Umumake telpon

Sawetara pamaca nglaporake solusi anyar sing ditampilake ing versi iOS anyar: Owahi setelan woro-woro telpon supaya bisa terus. Mlebu menyang Setelan> Telpon> Umumake telpon , tutul Selawase lan coba wae.

Priksa nganyari kanggo setelan operator sampeyan

Yen telpon langsung menyang Voicemail, sampeyan bisa uga kudu nganyari setelan operator ing iPhone. Setelan panyedhiya yaiku iPhone sing bisa nyambung menyang jaringan nirkabel panyedhiya.

Yen setelan operator iPhone sampeyan wis ketinggalan jaman, sampeyan bisa uga nemoni masalah nalika nyambung menyang jaringan operator, sing bisa nyebabake telpon mlebu langsung menyang Voicemail.

Kanggo nggoleki nganyari setelan operator , bukak app Setelan lan tutul Umum> Informasi . Yen nganyari setelan operator kasedhiya, tandha bakal katon ing layar iPhone kanthi nyebutake “ Nganyari konfigurasi operator '. Yen tandha iki ditampilake ing iPhone, tutul Kanggo nganyari .

Pateni fungsi bisu kanggo telpon sing ora dingerteni

Menengake nomer sing ora dingerteni bakal ngirim telpon saka nomer sing ora dingerteni langsung menyang Voicemail. Telpon bakal ditampilake ing tab Anyar liwat telpon sanajan dialihake langsung menyang voicemail.

kenapa hpku jarene duwe virus

Bukak Setelan banjur tunyuk Telpon Pateni ngalih jejere Nomer bisu dingerteni kanggo mateni setelan iki.

Hubungi operator sampeyan

Ana kemungkinan sampeyan kudu ngubungi operator ponsel kanggo ngatasi masalah kasebut karo layanan kasebut kanggo telpon sing ora kejawab utawa dialihake. Yen ana masalah reguler sing ora bisa ditanggulangi kanthi langkah-langkah pemecahan masalah ing artikel iki, sampeyan bisa uga ngubungi panyedhiya kanggo ndeleng manawa ana masalah karo jalur sampeyan utawa yen ana upgrade menara sing bakal ditindakake.

Nomer kontak dhukungan operator nirkabel

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

Wektu kanggo ngganti operator nirkabel?

Yen sampeyan wis bosen karo masalah konstan karo panyedhiya layanan nirkabel, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan kudu ngalih. Sampeyan bakal asring ngirit akeh dhuwit yen wis nemen! Priksa ing Alat UpPhone kanggo mbandhingake rencana layanan ponsel saka saben panyedhiya layanan nirkabel ing Amerika Serikat.

Sampeyan bali ing jaring

IPhone sampeyan lagi dering maneh lan telpon ora langsung menyang Voicemail. Aja ngganggu minangka fitur sing migunani nalika turu, nanging bisa uga ngelu yen sampeyan ora ngerti cara nggunakake. Simpen kanca lan kulawarga ngelu kaya ngono kanthi nuduhake artikel iki ing media sosial supaya dheweke uga bisa ngerti sebabe iPhone ngirim telpon menyang Voicemail!

Matur nuwun kanggo maca, lan elinga mbalekake,
David P.