Layar iPhoneku Cepet Abang! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Screen Flashes Red

Layar iPhone dadi abang lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Umume, distorsi layar iPhone kedadeyan yen kabel tampilan ora nggawe sambungan sing resik menyang papan logika iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika Layar iPhone sumunar abang lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik.

Apa iPhone Kula Rusak? Apa Aku Perlu Layar Anyar?

Ing jalur iki, isih luwih awal kanggo ngerti manawa iPhone sampeyan rusak utawa ora. Kaping pirang-pirang, iPhone ora rusak, nanging wis digulung utawa digeguyu kanthi cara ngeculake a sinyal diferensial voltase kurang (LVDS) kabel saka papan logika. Malah ing paling cilik ketidaksempurnaan nganggo kabel LVDS bisa nyebabake layar iPhone murup abang. Dadi, sanajan iPhone sampeyan katon apik, bisa uga ana masalah sing ndasari hardware kasebut.



aksesoris iki ora didhukung

Apa sing kudu ditindakake nalika Layar iPhone Sumunar Abang

Pisanan, kita kudu ngilangi kemungkinan kesalahan piranti lunak. Kanggo nindakake, kita bakal nyoba mateni iPhone maneh. Pencet terus tombol daya nganti lambang daya abang lan geser kanggo mateni katon ing layar ing iPhone. Banjur, gesek lambang daya abang saka kiwa menyang tengen. Ngenteni udakara 30 detik sadurunge urip maneh iPhone, mung kanggo mesthekake yen sampeyan duwe kesempatan kanggo mati kanthi lengkap.



Yen sampeyan nguripake iPhone lan layar isih murup, iPhone bisa uga duwe masalah hardware. Sadurunge nemokake opsi ndandani, ana sawetara trik sing bisa sampeyan coba supaya bisa ngatasi masalah kasebut.



Trik Ngatasi Masalah Hardware # 1

Trik pemecahan masalah hardware pisanan kanggo nalika layar iPhone sumunar abang yaiku menet mudhun layar iPhone ing endi kabel tampilan nyambung menyang papan logika. Yen kabel tampilan mung rada ilang, ana kemungkinan yen pencet ing layar iPhone bakal dipasang maneh.

Gunakake jempol kanggo pencet mudhun langsung ing layar ing endi papan logika nyambung menyang kabel tampilan. Yen sampeyan ora yakin ing endi pencet, gunakake gambar ing ndhuwur minangka pandhuan.



Peringatan cepet: ati-ati supaya ora meksa mudhun banget ing layar iPhone amarga bisa nyebabake layar retak.

Trik Ngatasi Masalah Hardware # 2

Trik pemecahan masalah hardware nomer loro yaiku tekan mburi iPhone. Katon bisu, nanging yen kabel tampilan rada ora pas, pencet mburi iPhone bisa njaluk bali kabel kaya sing kudu ana.

Gawe tinju cilik banjur pencet ing sisih mburi iPhone. Priksa manawa sampeyan ora kenek iPhone uga angel, amarga sampeyan bisa ngrusak komponen internal.

Kaloro trik kasebut cukup non-invasi, mula luwih becik sampeyan nyoba sadurunge golek opsi perbaikan.

Pilihan Diposaken

Yen sampeyan wis tekan saiki lan layar iPhone isih sumunar abang, sampeyan bisa uga kudu ndandani iPhone. Untunge, yen layar iPhone sampeyan sumunar abang, utawa yen layar katon kabur, bisa didandani.

Apel

Sampeyan bisa bukak utawa ing Apple Store lokal utawa nggunakake layanan mail Apple kanthi ngunjungi Situs web dhukungan Apple . Yen sampeyan milih menyang Genius Bar ing Apple Store lokal, disaranake sampeyan nggawe janjian luwih dhisik kanggo nggawe manawa dheweke duwe wektu kanggo nyedhak.

Pulsa

Pulsa minangka layanan ndandani pihak katelu sing bakal teka lan ndandani iPhone. Kasedhiya ing kutha-kutha utama,Pulsabisa ngirim teknisi bersertifikat kanggo ndandani iPhone udakara sak jam. Paling apik,Pulsandandani dilengkapi garansi seumur hidup lan kadang luwih murah tinimbang sing bakal dikenani biaya ing Apple Store.

Ndandani dhewe!

Yen sampeyan pengin njupuk pendekatan sing luwih cepet, sampeyan bisa nyambungake kabel tampilan menyang papan logika iPhone kanthi dhewe yen sampeyan duwe alat sing pas. Sampeyan mbutuhake kit ndandani iPhone nganggo obeng pentalobe, sing bisa tuku Amazon udakara $ 10.

Disaranake sampeyan tindakake iFixIt pandhuan sing bakal mbukak cara mbusak layar iPhone lan sambungake maneh kabel tampilan menyang papan logika.

Masalah Layar iPhone: Telpon!

Sampeyan wis sukses ndandani layar iPhone, utawa sampeyan ngerti langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya bisa didandani. Saiki sampeyan wis ngerti apa sing kudu ditindakake nalika layar iPhone sumunar abang, muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial karo kanca lan kulawarga. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone, wenehi komentar ing ngisor iki!

iphone 5 ora bakal nyambung karo wifi

Matur nuwun kanggo maca,
David