Ana Baris ing Layar iPhone Kula! Mangkene Fix.

There Are Lines My Iphone Screen

Sampeyan ndeleng garis ing layar iPhone lan ora yakin sebabe. Masalah iki biasane kedadeyan nalika kabel LCD iPhone sampeyan dicopot saka papan logika, nanging bisa uga dadi masalah piranti lunak. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa ana garis ing layar iPhone lan nuduhake sampeyan carane bisa ngatasi masalah dadi apik !



Wiwiti maneh iPhone

Pisanan, ayo nyoba lan ngilangi kesalahan piranti lunak cilik. Miwiti maneh iPhone bakal ngidini kabeh program mati kanthi normal, sing bisa ngatasi masalah sing nyebabake garis katon ing layar iPhone.



Yen sampeyan duwe model iPhone 8 utawa luwih lawas, penet terus tombol daya nganti geser kanggo mateni katon ing layar. Ing iPhone X utawa model sing luwih anyar, bebarengan penet terus tombol volume lan tombol sisih nganti geser kanggo mateni katon.



Gesek ikon daya putih lan abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni sawetara detik, banjur pencet terus tombol daya (iPhone 8 lan luwih anyar) utawa tombol sisih (iPhone X lan sing luwih anyar) nganti logo Apple katon ing tengah tampilan.

Ing sawetara kasus, garis ing layar iPhone bakal ngalangi supaya sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa ing layar. Yen baris ing layar iPhone rampung ngalangi tampilan sampeyan, sampeyan bisa miwiti maneh kanthi ngreset maneh. Reset hard kanthi cepet ndadekke iPhone lan urip maneh.

Cara ngreset iPhone gumantung karo iPhone sing sampeyan duwe:



  • iPhone 6s lan model sadurunge : Sanalika pencet terus tombol Ngarep lan tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple murup ing layar.
  • iPhone 7 lan iPhone 7 Plus : Pencet terus tombol volume mudhun lan tombol daya kanthi bebarengan nganti logo Apple katon ing sisih tengah layar.
  • iPhone 8 lan model anyar : Cepet pencet lan culake tombol volume munggah, banjur tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih. Nalika logo Apple katon ing layar, uculake tombol sisih.

Sampeyan bisa njupuk 25-30 detik sadurunge logo Apple katon, dadi sabar lan aja nyerah!

Gawe serep iPhone

Disaranake nggawe serep iPhone sanalika bisa uga yen isih ana garis ing layar. Iki bisa uga dadi kasempatan pungkasan kanggo nggawe serep yen iPhone rusak parah utawa cilaka cair.

Gawe serep iPhone bakal nyimpen salinan kabeh informasi sing ana. Iki kalebu foto, kontak, video, lan liya-liyane!

Sampeyan bisa nggunakake iTunes utawa iCloud kanggo nggawe serep iPhone. Sampeyan mbutuhake kabel Kilat lan komputer nganggo iTunes gawe serep iPhone menyang iTunes . Yen sampeyan pengin serep iPhone menyang iCloud , sampeyan ora butuh kabel utawa komputer, nanging mbutuhake ruang panyimpenan iCloud sing cukup kanggo ngirit serep.

Lebokake iPhone ing Mode DFU

Pamulihan Piranti Firmware Piranti (DFU) minangka jinis mulihake iPhone paling jero lan minangka langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak. Jinis mulihake iki mbusak lan muat maneh kabeh kode ing iPhone, mulihake menyang standar pabrik.

Disaranake banget nyimpen serep informasi ing iPhone sadurunge dilebokake ing mode DFU. Priksa pandhuan langkah-langkah sawise sampeyan siyap lebokake iPhone ing mode DFU !

Pilihan Ndandani Layar

Umume, garis ing layar iPhone minangka asil saka masalah hardware. Bisa kedadeyan nalika nyelehake iPhone ing permukaan sing angel, utawa yen iPhone kena cairan. Garis vertikal ing tampilan iPhone biasane dadi indikator yen kabel LCD wis ora nyambung karo papan logika.

Nggawe janjian ing Apple Store lokal kanggo ketemu karo teknisi, luwih-luwih yen iPhone sampeyan dijamin karo AppleCare + Plan Proteksi. Uga nyaranake Pulsa , perusahaan perbaikan sing dikarepake sing bisa ngirim teknisi bersertifikat langsung menyang omah utawa kantor sampeyan. Dheweke bisa kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah garis vertikal ing iPhone sajrone suwidak menit!

Ora Ana Garis Liyane!

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ndandani iPhone utawa nemokake pilihan ndandani sing bakal mbantu layar diganti sanalika bisa. Saiki sampeyan ngerti sebabe ana garis ing layar iPhone, priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial karo kulawarga lan kanca-kanca! Ninggalake pitakon liyane kanggo sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.