iTunes Ora Ngenali iPhone? Mangkene Apa & Fix Nyata!

Itunes Not Recognizing Iphone

Sampeyan masang iPhone menyang komputer, nanging ora ana kedadeyan! Amarga alesan apa wae, iTunes ora bakal ngakoni iPhone sampeyan. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa iTunes ora ngenali iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik !



Napa iTunes Ora Ngenali iPhone Kula?

iTunes ora ngenali iPhone amarga ana masalah karo kabel Lightning, port Lightning iPhone, port USB komputer, utawa piranti lunak iPhone utawa komputer. Langkah-langkah ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah nalika iTunes ora bakal ngenali iPhone sampeyan!



Priksa Kabel Kilat Sampeyan

Bisa uga iTunes ora ngenali iPhone amarga ana masalah karo kabel Lightning sampeyan. Yen kabel Lightning sampeyan rusak, bisa uga ora nyambungake iPhone menyang komputer kanthi bener.

Priksa kabel Lightning kanthi cepet lan priksa manawa ana kerusakan utawa kerusakan. Yen sampeyan ngira ana masalah babagan kabel Kilat, coba gunakake kanca. Yen komputer duwe macem-macem port USB, coba gunakake liyane.



Apa Disertifikasi Kabel MFi Sampeyan?

MFi-sertifikasi ateges 'segel persetujuan' Apple kanggo kabel iPhone. Kabel Kilat bersertifikat MFi yaiku sing aman kanggo digunakake nganggo iPhone.

Umumé, kabel murah sing bakal ditemokake ing toko dolar lokal utawa pom bensin ora disertifikasi MFi lan bisa nyebabake kerusakan serius ing iPhone. Dheweke bisa panas banget lan ngrusak komponen internal iPhone.



Yen sampeyan nggoleki kabel iPhone sing wis disertifikasi MFi, priksa kabel sing ana ing Amazon Store Payette Forward !

iTunes ora bisa nyambung menyang iPhone iki. piranti ora ngakoni host iki.

Priksa Port Kilat iPhone

Sabanjure, priksa ing njero port Kilat iPhone -yen diblokir karo lebu, bisa uga ora bisa nyambung menyang konektor dermaga ing kabel Lightning sampeyan.

Nyekel senter lan mriksa ing sisih njero port Kilat. Yen sampeyan ndeleng lint, gunk, utawa lebu liyane ing plabuhan Kilat, resiki nganggo sikat anti-statis utawa sikat untu sing durung digunakake anyar.

ora ana layanan ing iphone

Nganyari Versi iTunes Paling Anyar

Yen komputer nggunakake versi lawas saka iTunes, bisa uga ora dingerteni iPhone sampeyan. Ayo priksa manawa nganyari iTunes kasedhiya!

Yen sampeyan duwe Mac, bukak App Store banjur klik Nganyari tab ing sisih ndhuwur layar. Yen nganyari iTunes kasedhiya, klik Nganyari nengen. Yen iTunes nganyari, sampeyan ora bakal weruh tombol Anyari.

Yen duwe komputer Windows, bukak iTunes banjur klik tab Pitulung ing sisih ndhuwur layar. Banjur, klik Priksa Update . Yen nganyari kasedhiya, tindakake pituduh ing layar kanggo nganyari iTunes!

Wiwiti maneh iPhone

Bisa uga kesalahan piranti lunak cilik ngalangi iPhone supaya ora dikenali karo iTunes. Kita bisa nyoba ndandani masalah potensial iki kanthi miwiti maneh iPhone. Cara sampeyan mateni iPhone gumantung karo sing duwe:

  • iPhone X : Pencet terus tombol sisih loro lan salah siji tombol volume nganti geser daya katon. Gesek lambang daya ngiwa nengen kanggo mateni iPhone. Sawise sawetara detik, pencet terus tombol sisih nganti logo Apple sumunar ing sisih tengah layar.
  • Kabeh iPhone Liyane : Pencet terus tombol daya nganti geser kanggo mateni katon. Gesek ikon daya putih lan abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni sawetara detik, banjur penet terus tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple ing layar.

Nalika sampeyan lagi nyoba, coba urip uga komputer. Uga gampang kacilakan piranti lunak, sing bisa nyegah iTunes ngenali iPhone sampeyan.

Priksa manawa Sampeyan Tutul 'Percaya karo Komputer Iki'

Saka wektu ke wektu, sampeyan bakal weruh pop-up sing takon manawa sampeyan pengin iPhone 'Percaya' komputer. Pop-up iki katon kaping pisanan nalika sampeyan nyambungake iPhone karo komputer anyar. Kanthi dipercaya komputer, sampeyan menehi iPhone kemampuan kanggo nyambung menyang iTunes.

Ana kemungkinan iTunes ora bakal ngenali iPhone amarga ora dipercaya karo komputer. Yen sampeyan ndeleng 'Percoyo karo Komputer Iki?' pop-up, tansah tutul Dateng yen komputer pribadi sampeyan!

telpon ora ngisi daya iphone 6

Aku Ora sengaja Nunyuk 'Aja Percaya'!

Yen sampeyan ora sengaja nutul 'Aja Percaya' nalika nganyari muncul, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Lokasi & Privasi .

Sabanjure, yen sampeyan nyambungake iPhone karo komputer, sampeyan bakal bisa ndeleng 'Percayakake karo Komputer Iki?' pop-up sepisan maneh. Wektu iki, priksa manawa tutul Dateng !

Nganyari Piranti Lunak Komputer Sampeyan

Komputer sing mbukak piranti lunak versi sok-sok bisa uga ngalami gangguan lan bug cilik. Nganyari versi paling anyar piranti lunak komputer minangka cara cepet kanggo nyoba lan ngatasi masalah.

Yen sampeyan duwe Mac, klik logo Apple ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar. Banjur, klik Babagan Mac Iki -> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari kasedhiya, klik Nganyari . Yen ora nganyari kasedhiya, pindhah menyang langkah sabanjure!

endi watesan ing iphone 8

Yen sampeyan ora duwe Mac, priksa artikel kita sing luwih fokus ing perbaikan PC . Langkah-langkah kaya instal maneh Driver USB Piranti Apple Mobile kadang bisa ngatasi masalah nalika iTunes ora ngenali iPhone sampeyan.

Priksa Informasi Sistem Mac Utawa Laporan Sistem

Yen iTunes isih ora bakal ngenali iPhone sampeyan, ana langkah pemecahan piranti lunak pungkasan sing bisa ditindakake. Kita bakal mriksa Informasi Sistem iPhone utawa Laporan Sistem kanggo ndeleng iPhone ditampilake ing sangisore wit piranti USB.

Pisanan, tahan tombol Opsi banjur klik logo Apple ing pojok kiwa ndhuwur layar banjur klik Informasi Sistem utawa Laporan Sistem . Yen Mac ujar Informasi Sistem, klik Laporan Sistem nalika pop-up ditampilake.

laporan sistem klik ing mac

Saiki sampeyan wis ana ing layar Laporan Sistem, klik pilihan USB ing sisih kiwa layar.

Yen iPhone ora ditampilake ing menu iki, bisa uga ana masalah hardware sing ngalangi iTunes supaya ora ngakoni iPhone. Sampeyan bisa uga masalah karo kabel Lightning, port USB, utawa port daya ing iPhone. Aku bakal nutupi babagan iki kanthi luwih rinci ing langkah sabanjure!

Yen iPhone katon ing menu iki, ana piranti lunak pihak katelu sing ngalangi iPhone supaya ora dikenali karo iTunes. Akeh wektu, piranti lunak pihak katelu minangka sawetara program keamanan. Priksa pandhuan Apple babagan ngrampungake masalah antarane program piranti lunak pihak katelu lan iTunes kanggo pitulung tambahan.

cara ndownload app store yen wis dihapus

Pilihan Diposaken

Yen iTunes isih ora bakal ngenali iPhone, saiki wayahe mikir babagan pilihan perbaikan. Saiki, muga-muga aku wis mbantu sampeyan nemtokake apa sing nyebabake masalah kasebut. Yen kabel Lightning sampeyan, sampeyan kudu entuk sing anyar utawa utangan saka kanca. Sampeyan bisa uga njaluk kabel panggantos saka Apple Store yen iPhone dijamin dening AppleCare +.

Yen port USB, sampeyan bisa uga kudu ndandani komputer yen ora ana port USB sing bisa digunakake. Sampeyan uga bisa nyebabake ujung USB kabel Lightning iPhone sampeyan dadi masalah, dadi priksa manawa sampeyan wis nyoba nyambungake macem-macem piranti menyang komputer liwat port USB.

Yen port Lightning iPhone nyebabake masalah, sampeyan bisa uga kudu ndandani. Yen iPhone sampeyan dijamin dening AppleCare +, gawe jadwal janjian ing Bar Genius banjur mlebu menyang Apple Store lokal.

Yen iPhone ora dijamin karo AppleCare +, utawa yen sampeyan kudu ndandani langsung, disaranake Pulsa . Puls minangka perusahaan ndandani sing dikarepake sing bakal langsung ngirim teknisi sing disertifikasi. Dheweke bakal ndandani iPhone langsung lan ndandani bakal dijamin karo garansi seumur hidup!

Aku Ngenali Sampeyan Saiki!

iTunes lagi ngakoni iPhone lan pungkasane sampeyan bisa nyelarasake. Sabanjure iTunes ora ngenali iPhone, sampeyan bakal ngerti persis carane ngatasi masalah! Ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.