Mungkasi Tuku ing Aplikasi: Nalika Bocah-bocah Mbukak iPhone, iPad, lan Spending Spending iPod

Stop App Purchases

Iki minangka ngipi elek saben wong tuwa: Bocah-bocahe tuku ing iPhone, iPad, utawa iPod tanpa ngerti, lan sampeyan sing kudu mbayar tagihan kasebut. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kok iTunes lan App Store tuku nambah kanthi cepet lan carane mungkasi Purchase In-App ing iPhone, iPad, lan iPod .





Cara Tuku ing Aplikasi Cepet: Cepet Kanggo Mbayar Piper

Apa sampeyan krungu babagan bocah lanang sing regane mung ewonan dolar jam ing akun iTunes wong tuwane? Ya wis kelakon. iTunes duwe salah sawijining cacat kritis kanggo wong tuwa: Biaya sing ora ditindakake kanthi cepet bisa mbutuhake sawetara dina supaya tuku rampung. Secara pribadi, aku wis ngerteni yen butuh wektu suwene seminggu.

iphone se ora bakal dipateni

Dadi, yen tuku dhisikan ing akun iTunes ora bisa digawe nganggo akun kanthi saldo nol utawa negatif ing akun bank, sampeyan bisa ngisi luwih saka sing kasedhiya ing saben tuku sabanjure. Iki tegese tuku bisa nambah kanthi cepet lan (mesthine) transaksi bakal bangkit sawise kena ing bank.



Mangkene kasunyatan sing nyenengake: Apa sampeyan ngerti duwe Akun iTunes bisa duwe saldo negatif ing? Yen ana sebab tartamtu, transaksi ora jelas, iku bakal ditampilake minangka saldo negatif, lan nalika sampeyan Akun iTunes duwe saldo utang , kunci akun iTunes nyimpen. Sing dakkandhakake yaiku sampeyan ora bisa tuku anyar, kalebu sing gratis, utawa malah nganyari aplikasi kabeh.

Iki Crita Sejatine Kanggo Sampeyan, Babagan Susterku

Adhiku kedadeyan kasebut kanthi skala cilik, nanging regane $ 46,93 total. Dheweke ngentekake $ 0.99 kanggo tuku In-App cilik kanggo putrine ing telpon lan ora mikir apa-apa - nanging dheweke ora duwe Watesan ing panggonane. Dheweke banjur menyang warung kopi kanggo ngombe cepet-cepet nalika putrine ing omah karo bapak tiri, seneng dolanan Hello Kitty Cafe .

Nalika mbakyuku metu, dheweke miwiti menehi tandha email babagan tuku sing diterusake kanthi cepet, kanthi tuku paling gedhe yaiku $ 19,99. Adhiku cepet-cepet mulih lan ngandhani anake wadon supaya 'nyelehake saiki!'



Iki sejatine kedadeyan nggunakake Google Play Store, nanging piwulang kasebut padha karo iPhone lan Android: Wenehake watesan kasebut utawa mbayar akibat ... kanthi harfiah.

Kepiye Kedadeane: Sampeyan Bebas Tumindakake Apa wae sing Sampeyan Ora Watesan!

Kanggo kita sing ora duwe anak lan ora kuwatir tuku, sampeyan bisa mateni kabeh Watesan, sing tegese piranti ora bakal takon bola-bali yen sampeyan duwe temenan sampeyan pengin tuku soko lan nggawe sampeyan mlebu Sandi iTunes saben wektu .

apa sing kudu daklakoni yen ipad dipateni

Yen sampeyan ora duwe Watesan, piranti bakal ngidini sampeyan tuku sing anyar Aplikasi, Konten, lan Tuku ing Aplikasi tanpa watesan . iTunes mung nggawe manawa cara pambayaran sampeyan bisa digunakake - dudu pira dhuwit sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Nanging, ana warta apik! IPhone, iPad, lan iPod sampeyan duwe sawetara Watesan iTunes sing bisa ditrapake supaya sampeyan bisa tuku lan muter kanthi aman.

Sampeyan Ana ing Kunci: Cara Mungkasi Tuku ing Aplikasi Nggunakake Watesan Ing iPhone, iPad, lan iPod

Watesan minangka kanca paling anyar ing piranti sampeyan. Kanggo nemokake watesan, bukak Setelan -> Umum -> Watesan ing iPhone, iPad, utawa iPod.

Yen ora ana Watesan sing diaktifake, kabeh bakal dadi abu-abu lan sing pertama kudu sampeyan lakoni Aktifake Watesan banjur atur kode sandhi .

Yen sampeyan wong tuwa, aja nyetel kode sandhi minangka sandhi sing padha kanggo mbukak kunci piranti sampeyan! Iki penting banget, amarga yen bocah ngerti sandhi iPhone, iPad, utawa iPod, uga bisa mateni Watesan yen sandhi padha.

Sapisan Watesan diaktifake, sampeyan bakal weruh seri ngalih tombol, lan sing terakhir ing dhaptar iki yaiku Tuku ing-App . Cukup mateni mateni iki (iki tegese tombol ora ijo maneh) lan iki bakal nyiyapake watesan supaya ora bisa tuku ing Aplikasi babar pisan. Kanggo tuku ing aplikasi, sampeyan kudu nguripake tombol toggle iki kanggo mbusak watesan.

Yen sampeyan ora pengin ngilangi katrampilan kanthi lengkap, utawa krasa kesed maneh lan bolak-balik, sampeyan uga bisa nggawe piranti mbutuhake tembung sandhi saben tuku. Iki uga bakal matesi bocah supaya ora tuku anggere ora duwe sandhi iTunes.

Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal nemokake pilihan kanggo Setelan Sandi ing Watesan menu, lan iki bakal nggawa sampeyan menyang layar anyar kanthi 2 pilihan:

  • Tansah Mbukak
  • Mbukak Sawise 15 Menit

Amarga kasunyatane yen duwe anak enom lan kuwatir keamanan, mula aku kudu menehi anak Tansah Mbukak. Iki tegese saben tuku sing daklakoni, yaiku Aplikasi utawa kanggo tuku, konten, utawa ing Aplikasi apa wae sing mbutuhake download, I kudu ketik Pendhaftaran Sandi iTunes.

Pilihan liyane kanggo Mbukak Sawise 15 Menit tegese sampeyan kudu ngetik sandhi saben 15 menit, nanging iki isih ora apike yen duwe anak amarga padha bisa nggawe akeh tuku ing 15 menit.

carane mblokir nomer iphone sampeyan

Ana sub judul liyane ing layar iki, yaiku saklar kanggo Downloads Gratis . Ing gambar sampeyan, sampeyan bisa ndeleng yen pilihan kanggo Mbukak Sandi aktif (ijo), tegese aku uga kudu ngetik sandhi kanggo tuku gratis.

Miturut aku, sampeyan bisa nerusake lan mateni iki, tegese sampeyan ora prelu ngetik sandhi kanggo tuku gratis. Iki menehi kamardikan kanggo download apa wae sing gratis, lan tegese duwe kamardikan kanggo entuk game utawa aplikasi anyar.

Mesthi wae, sampeyan kudu ngawasi piranti kasebut kanggo konten sing ora dikarepake, mung kanggo mesthekake manawa apike wis cocog umur.

Touch ID & Passcode: Scanner Fingerprint iPhone Nggawe Tuku Luwih Gampang

Ana siji perkara sing kudu dicathet: Yen sampeyan duwe ID tutul -bisa iPhone utawa iPad lan sampeyan wis ngaktifake iTunes & App Store gunakake, banjur menu kanggo Setelan Sandi ora bakal kasedhiya ing Watesan layar Miturut pendapat saya, iki kemungkinan besar amarga gampang banget ngetik sandhi kanggo tuku kanthi tutul driji.

Kanthi gawan, duwe ID tutul aktif kanggo iTunes lan App Store tegese sampeyan kudu ngetik sandhi saben tuku, kalebu tuku In-App. Saben miwiti maneh utawa nganyari iPhone iPad utawa, sampeyan kudu ngetik sandhi nalika tuku, banjur njaluk sidik jari kanggo tuku sabanjure.

Sugeng! Ora Ana maneh Kejutan Kanggo Sampeyan!

Saiki sampeyan wis sinau liyane Tips Ibu kanggo Teknologi kanggo ditambahake menyang arsip trik wong tuwa. Nggunakake setelan lan Watesan kasebut saiki ngidini sampeyan menehi iPhone, iPad, utawa iPod menyang bocah kanthi aman, tanpa kuatir babagan tuku kejutan. Wis pirang-pirang taun nggunakake setelan kasebut lan durung nate tuku sing ora dikarepake , mula informasi iki dakkirimake menyang kanca sedulurku, supaya kabeh wong tentrem karo piranti Apple.