Kepiye Cara Nambah Cathetan Kanggo Ngontrol Pusat ing iPhone? Bebener!

How Do I Add Notes Control Center My Iphone

Sampeyan pengin cepet nulis pikirane, nanging sampeyan angel golek aplikasi Cathetan ing layar Ngarep iPhone. Ing iOS 11, Apple ngenalake kemampuan kanggo nambah fitur anyar, kayata Cathetan, menyang Pusat Kontrol iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nambah Cathetan menyang Pusat Kontrol ing iPhone !



Cara Nambah Cathetan Kanggo Pusat Kontrol ing iPhone

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone.
  2. Gunakake driji kanggo nutul Pusat Kontrol .
  3. Tutul Ngatur Kontrol .
  4. Tutul ing tombol plus ijo ing jejere Cathetan kanggo ditambahake menyang Pusat Kontrol.



Mulai Nulis Cathetan!

Sampeyan wis sukses nambah Cathetan menyang Pusat Kontrol ing iPhone! Matur nuwun kanggo maca artikel iki, lan priksa manawa wis mriksa artikel liyane babagan fitur sing bisa ditambahake menyang Pusat Kontrol.

Kabeh sing paling apik,
David L.