Apa Mode Recovery iPhone? Mangkene Bebener!

What Is Iphone Recovery Mode

Sampeyan nyoba nganyari utawa mulihake iPhone, nanging ora bisa digunakake. Nelpon iPhone menyang Mode Pamulihan minangka langkah cara ngatasi masalah sing migunani nalika sampeyan ngatasi masalah piranti lunak sing kompleks. Ing artikel iki, aku bakal ngandhani kabeh sing perlu dingerteni babagan Mode Recovery iPhone !

Apa Mode Pamulihan?

Yen iPhone ngalami masalah karo piranti lunak utawa app, restart asring bisa ngatasi masalah kasebut. Nanging, kadang masalah iki luwih parah lan mbutuhake sampeyan nyelehake telpon menyang Mode Pamulihan.



Umume, iki aman yen sampeyan bisa nganyari utawa mulihake telpon. Iki minangka pilihan pungkasan lan sampeyan bakal kelangan data, kajaba sampeyan wis entuk digawe serep iPhone dhisik (lan mulane disaranake sampeyan nggawe iPhone).



Napa Aku Nggawe iPhone ing Mode Pamulihan?

Sawetara masalah sing mbutuhake Mode Pamulihan kalebu:



SIM sampeyan ngirim iphone pesen teks
  • IPhone sampeyan macet ing loop restart sawise nginstal update iOS.
  • iTunes ora ndhaptar piranti sampeyan.
  • Logo Apple wis sawetara menit ditampilake ing layar kanthi ora ana owah-owahan.
  • Sampeyan ndeleng layar 'Sambungake menyang iTunes'.
  • Sampeyan ora bisa nganyari utawa mulihake iPhone.

Kabeh masalah kasebut tegese iPhone sampeyan ora bisa digunakake kanthi bener lan butuh wektu luwih saka mung restart supaya bisa bali supaya bisa digunakake. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake langkah-langkah kanggo nyelehake iPhone ing Mode Pamulihan.

Cara Masang iPhone Ing Mode Pamulihan

  1. Pisanan, priksa manawa sampeyan nggunakake iTunes paling anyar.
  2. Sambungake piranti karo komputer banjur bukak iTunes.
  3. Nalika isih nyambung menyang komputer, meksa urip maneh iPhone.
  4. Terus terus tombol nganti sampeyan ndeleng layar 'Sambungake menyang iTunes'. (Deleng ing ngisor iki kanggo macem-macem cara kanggo ngreset telpon sing beda-beda.)
  5. Pilih Nganyari nalika pop-up katon njaluk sampeyan mulihake utawa nganyari iPhone. iTunes bakal miwiti ndownload piranti lunak menyang piranti sampeyan.
  6. Setel piranti sanalika Update utawa mulihake rampung.

Apa ana sing salah? Priksa artikel liyane kanggo pitulung!

Cara sing Beda Kanggo Ponsel sing Beda

Ana macem-macem cara kanggo ngreset macem-macem iPhone utawa iPad. Tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ngrampungake Langkah 3 ing ndhuwur kanggo piranti sampeyan:



  1. iPhone 6s utawa luwih anyar, iPad, utawa iPod Touch : Pencet terus tombol Ngarep lan tombol Daya sekaligus.
  2. iPhone 7 lan 7 Plus : Sanalika pencet terus tombol Daya sisih lan tombol Volume Down.
  3. iPhone 8 lan mengko : Pencet banjur culake tombol Volume Up, banjur pencet banjur culake tombol Volume Down, banjur penet terus tombol Power sisih.

iPhone: Disimpen!

Sampeyan wis sukses nyelehake iPhone ing Mode Pamulihan! Yen iPhone isih ngalami masalah, priksa artikel iki ing Mode DFU . Yen sampeyan duwe pitakon liyane, aja bebas tinggalake ing bagean komentar ing ngisor iki.