Napa iPhone Kula Sebut Nggoleki? Mangkene Fix!

Why Does My Iphone Say Searching

Bilah sinyal ing pojok kiwa ndhuwur iPhone wis diganti karo 'Nggoleki ...', nanging wong sing ngadeg ing jejere sampeyan ngobrol karo badai. Apa antena rusak? Ora kudu. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ujar nggoleki lan carane diagnosa lan ndandani masalah .



Napa iPhone Says “Nggoleki…”

Sanalika ndeleng 'Nggoleki ...', akeh wong sing nganggep antena internal ing iPhone wis rusak lan langsung menyang Apple Store.



Nalika bener antena internal rusak bisa amarga masalah nggoleki iPhone, iku ora ana mung sabab Ayo diwiwiti ing kene:



carane nggawe volume ing ipad
  • Yen sampeyan ngrusak iPhone nganti tekan utawa nyelehake ing jamban, bisa uga antena internal rusak lan iPhone sampeyan kudu ndandani. (Nanging isih priksa langkah-langkah pemecahan masalah ing artikel iki.)
  • Yen antena iPhone sampeyan mandheg mandheg tanpa intervensi fisik, bisa uga ana kemungkinan masalah piranti lunak nyebabake iPhone sampeyan ngucapake 'Nggoleki ...', lan sampeyan bisa uga bisa ngatasi masalah kasebut.

Nalika bener yen antena iPhone sampeyan sing nggoleki menara sel, masalah piranti lunak bisa ngganggu cara iPhone ngobrol karo antena internal , lan sing bisa nyebabake iPhone ngucapake 'Nggoleki ...'.

Cara Ndandani iPhone sing Ngomong Nggoleki

Aku bakal mbukak proses pemecahan masalah iPhone sing ujar 'Nggoleki ...', lan mbantu ngatasi masalah kasebut, bisa didandani ing omah. Aku struktur artikel kanthi ndandani sing luwih dhisik, lan banjur pindhah menyang perbaikan sing luwih rumit yen lan kapan prelu. Yen kita temokake ing kana tenan yaiku masalah hardware karo iPhone, aku bakal nerangake sawetara opsi sing apik kanggo njaluk bantuan saka pro.

1. Pateni iPhone lan Urip maneh

Iki minangka perbaikan sing gampang, nanging mateni iPhone lan urip maneh wis dadi cara sing nyata-nyata kanggo ngatasi masalah dhasar iPhone, mula, ing salawas-lawase. Alasan teknis kenapa mateni iPhone lan urip maneh bisa mbantu ora dingerteni.



Cukup kanggo ujar manawa akeh program cilik sing sampeyan ora weruh terus mbukak ing latar mburi iPhone sing nindakake kabeh wiwit ngontrol jam nganti (sampeyan ngira) sing nyambung menyang menara sel. Pateni iPhone bakal mateni kabeh program cilik iki lan meksa supaya seger. Kadhangkala sing dibutuhake kanggo ndandani masalah karo iPhone.

Kanggo mateni iPhone, penet terus tombol daya nganti 'geser kanggo mateni' katon ing layar. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume kanggo nggayuh layar 'geser kanggo mateni'. Gesek lambang ing layar nganggo driji banjur tunggu iPhone mati.

nelpon saka iphone sing ora dingerteni

IPhone bisa nganti 20 detik kanggo mati kabeh. Kanggo nguripake iPhone maneh, tahan tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing layar.

2. Nganyari Setelan Carriers, Yen Sampeyan Bisa

Kaya sing sampeyan bayangake, akeh kedadeyan ing jejere layar supaya iPhone bisa nyambung menyang jaringan nirkabel. Aku nganggep saiki, nanging teknologi kasebut apik tenan . Nalika nyopir, sinyal seluler kanthi lancar diwenehake saka siji menara menyang menara liyane, lan telpon katon bisa ditemokake ing endi wae ing jagad iki - anggere iPhone kita ora ujar 'Nggoleki ...'.

Saka wektu ke wektu, operator nirkabel ngeculake nganyari piranti lunak sing ngganti cara iPhone komunikasi karo jaringan seluler. Kadhangkala, pembaruan iki mbenakake masalah sing bisa nyebabake iPhone ngucapake 'Nggoleki ...' kabeh wektu. Sayange, iPhone ora duwe tombol 'Priksa Pembaruan Setelan Carriers', amarga iku bakal gampang banget.

Cara Priksa Update Setelan Carriers Ing iPhone

  1. Sambungake menyang Wi-Fi.
  2. Menyang Setelan -> Umum -> Babagan
  3. Ngenteni 10 detik.
  4. Yen nganyari kasedhiya, bakal ana jendhela sing bakal takon sampeyan pengin nganyari setelan operator. Yen nganyari kasedhiya, tutul Nganyari utawa OK . Yen ora ana kedadeyan, setelan operator sampeyan wis anyar.

3. Reset Setelan Jaringan

Kayane katon jelas, nanging aku asring nganggep mbahas maneh masalah amarga njlentrehake solusine: iPhone sing ujar yen telusuran ora bisa nyambung menyang jaringan seluler. Sing luwih elek maneh, batere wiwit udan kanthi cepet, amarga iPhone bakal nggunakake luwih akeh daya nyoba kanggo nyambung nalika mikir jaringan seluler ora kasedhiya. Mbenakake masalah 'Nggoleki…' asring bakal diatasi masalah urip batere uga.

apa setelan operator anyar kanggo iphone

Reset Setelan Jaringan mulihake konfigurasi data seluler iPhone dadi standar pabrik. Cara sing gampang kanggo ngilangi kemungkinan pangowahan sing ora sengaja ing aplikasi Setelan ngalangi iPhone supaya ora nyambung menyang jaringan. Nyetel setelan jaringan ing iPhone uga mbusak kabeh jaringan Wi-Fi sing disimpen lan sandhi saka iPhone, dadi priksa manawa sampeyan ngerti sandhi Wi-Fi sadurunge sampeyan nindakake.

Kanggo ngreset setelan jaringan ing iPhone, bukak Setelan -> Umum -> Reset , tutul Reset Setelan Jaringan , ketik sandhi, banjur tutul Reset Setelan Jaringan . Sawise iPhone urip maneh, ngenteni sawetara detik kanggo ndeleng manawa masalah “Nggoleki…” ilang. Yen ora, pindhah menyang langkah sabanjure.

ngreset banjur ngreset setelan jaringan iphone

4. Ndandani Masalah karo Kertu SIM Sampeyan

Kabeh iPhone duwe kertu SIM cilik sing digunakake operator nirkabel kanggo ngenali iPhone tartamtu ing jaringan. Kertu SIM sampeyan menehi nomer telpon ing iPhone - yaiku sing menehi operator yen sampeyan minangka sampeyan. Masalah kertu SIM minangka alesan umum kenapa iPhone ngucapake 'Nggoleki ...'.

Artikelku babagan masalah sing padha, apa sing kedadeyan nalika iPhone sampeyan ujar 'Ora SIM', nerangake

pangisi daya iphone ora aktif

5. DFU Mulihake iPhone (Nanging Waca Bebaya, Pisanan)

IPhone sampeyan firmware yaiku program sing ngontrol perangkat keras ing iPhone, kalebu antena. Disebut firmware amarga meh ora bakal owah , ora kaya piranti lunak (ngganti kabeh wektu) utawa hardware (mung diganti kajaba sampeyan ngganti komponen ing iPhone).

Kaya piranti lunak, firmware iPhone bisa dadi rusak. Yen kedadeyan, siji-sijine cara kanggo ndandani yaiku nggawe jinis Pamulihan khusus ing iPhone sing diarani mulihake DFU. DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti .

Mulihake iPhone mbusak kabeh sing ana lan mulihake piranti lunak menyang setelan pabrik. Biasane, pangguna nggawe serep iPhone menyang iCloud utawa iTunes, nggunakake iTunes kanggo mulihake iPhone, lan nggunakake serep iCloud utawa iTunes kanggo nyelehake data pribadhi ing iPhone.

Masalah karo firmware iPhone bisa nyebabake iPhone ngucapake 'Nggoleki ...', lan yen ora ana kerusakan fisik utawa cair ing iPhone, mulihake DFU asring bakal ngatasi masalah kasebut.

Nanging, (lan iki minangka amba Nanging), sawise iPhone pulih, wis kanggo ngaktifake dhewe ing jaringan seluler sadurunge bisa nindakake perkara liyane. Yen DFU mulihake iPhone lan ora ndandani masalah, iPhone ora bakal bisa nyambung menyang jaringan seluler kanggo ngaktifake, lan sampeyan ora bisa nggunakake babar pisan.

keyboard iphone ora bisa digunakake kanthi bener

Yen sampeyan pengin ndandani iPhone, ora salah yen nyoba mulihake DFU. Gawe serep iPhone dhisik, banjur tindakake pandhuan ing artikel babagan carane DFU mulihake iPhone kanggo ngambah langkah demi langkah saka proses kasebut. Cukup elinga yen ora bisa, sampeyan ora bakal bisa nggunakake iPhone.

6. Ndandani iPhone

Yen sampeyan wis tekan saiki, sampeyan bakal ngilangi kemungkinan ana masalah utawa masalah piranti lunak kertu SIM iPhone sing nyebabake 'Nggoleki ...', lan saiki wayahe ndandani iPhone.

Yen sampeyan duwe garansi lan ora ana karusakan fisik utawa cair, utawa yen sampeyan duwe AppleCare +, janjian ing Genius Bar ing Apple Store lokal supaya iPhone diganti ing papan kasebut. Yen sampeyan ora cedhak karo Apple Store utawa sampeyan pengin ngilangi garis kasebut, Layanan ndandani mail-in Apple apik banget.

Ndandani bisa uga larang yen ora ana garansi, amarga Apple ora ndandani antena. Yen sampeyan liwat Apple, siji-sijine pilihan sampeyan yaiku ngganti kabeh iPhone.

Yen sampeyan golek alternatif sing luwih murah, disaranake Pulsa , perusahaan perbaikan sing dikarepake. Dheweke bakal langsung ngubungi teknisi ahli, manawa sampeyan lagi kerja utawa omah.

Kadhangkala, entuk telpon anyar minangka pilihan sing luwih apik tinimbang ndandani telpon sing saiki sampeyan duwe. Kepala menyang UpPhone kanggo mbandhingake saben ponsel saka saben operator nirkabel.

Bungkus

Ing artikel iki, kita ngomong babagan sebab iPhone sampeyan nelusuri lan mbukak dhaptar perbaikan sing bisa ditindakake. IPhone ora bisa nelpon utawa nampa telpon, ngirim pesen teks, utawa nindakake apa-apa nalika ujar 'Nggoleki ...'. Yen sampeyan duwe wektu kanggo menehi komentar, aku pengin ngrungokake babagan pengalaman sampeyan karo iPhone sing ujar telusuran lan langkah endi sing bisa ngatasi masalah sampeyan.

Matur nuwun kanggo maca,
David P.