IPhone Kula Ora Bakal Sambung menyang Wi-Fi. Mangkene Fix!

My Iphone Won T Connect Wi Fi

IPhone sampeyan ora bakal nyambung menyang Wi-Fi lan sampeyan ora ngerti sebabe. Mungkin komputer sampeyan nyambung, bisa uga iPhone kanca sampeyan wis nyambung, utawa bisa uga ora ana piranti sing nyambung. Mungkin iPhone sampeyan nyambung menyang saben jaringan Wi-Fi kajaba siji, utawa bisa uga ora nyambung menyang jaringan apa wae.



Ana akeh maybes nalika diagnosis lan ngrampungake masalah iki, nanging aku bakal mbantu sampeyan ngrampungake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal nyambung menyang Wi-Fi lan mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut , yaiku nganggo iPhone utawa router nirkabel.



Kangge, Ing Bar Genius…

Pelanggan teka lan ujar manawa iPhone ora bakal nyambung menyang Wi-Fi. Teknisi njaluk pelanggan nyambung menyang Wi-Fi ing njero toko, lan umume, kerjane. Iku langkah pertama kanggo diagnosa masalah iki, lan pitakon pisanan sing kudu ditakonake:

carane nyambung fitbit menyang iphone

'Bakal iPhone nyambung menyang sembarang Jaringan Wi-Fi, utawa cukup siji jaringan iPhone sing ora bakal nyambung? '



Yen sampeyan ora duwe jaringan Wi-Fi liyane sing bisa digunakake kanggo nyoba iPhone, bukak Starbucks, perpustakaan lokal, utawa omah kanca lan coba sambungake menyang Wi-Fi. Yen iPhone sampeyan nyambung, ora masalah hardware - ana masalah antarane iPhone lan router nirkabel ing omah.

Cathetan: Yen iPhone ora nyambung sembarang jaringan nirkabel, mlumpat menyang bagean artikel iki sing diarani Mbusak Kabeh Jaringan Wi-Fi sing Disimpen Ing Sampeyan iPhone .Yen ora bisa, uwal menyang bagean sing diarani Diagnosis Masalah Hardware . Priksa artikel liyane yen Wi-Fi werno abu-abu ing Setelan !

Ndandani Paling Sederhana

Yen durung rampung, coba mateni router iPhone lan Wi-Fi, banjur urip maneh.



  1. Ing iPhone, penet terus tombol daya nganti geser kanggo mateni katon. Geser layar nganggo driji banjur tunggu iPhone mati. Sampeyan bisa njupuk 15 detik utawa luwih kanggo iPhone mati. Sabanjure, tahan tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing layar.
  2. Kita bakal nggunakake trik teknis banget kanggo mateni router Wi-Fi lan urip maneh: Tarik kabel listrik saka tembok lan pasang maneh.

Sawise router urip maneh, coba sambungake iPhone menyang Wi-Fi. Yen bisa digunakake, ana masalah karo perangkat lunak internal router nirkabel (kadhangkala disebut firmware). Sawetara wong ngerti cara kerja jaringan Wi-Fi. Kabeh router Wi-Fi nggunakake hardware sing padha kanggo nggawe jaringan nirkabel, nanging piranti lunak sing dipasang ing router Wi-Fi beda-beda gumantung saka model utawa model.

Kaya ing iPhone lan komputer, piranti lunak sing ana ing dalan nirkabel bisa nabrak. Router isih bisa nyebarake jaringan Wi-Fi, nanging piranti lunak internal ora nanggapi nalika piranti nyoba nyambung. Yen ngreset maneh router nirkabel mbenakake masalah, sampeyan bisa mriksa situs web pabrikan kanggo ndeleng manawa nganyari piranti lunak (utawa firmware) kasedhiya kanggo router. Nganyari piranti lunak bisa nyegah masalah bali.

Nalika iPhone Sampeyan Sambungake menyang Kabeh Jaringan Wi-Fi, Kajaba Siji

Skenario iki angel banget kanggo diagnosa masalah, utamane ing Apple Store. Biasane, pelanggan ora bisa ngasilake masalah kasebut amarga kedadeyan ing omah. Sing paling apik sing bisa ditindakake teknisi yaiku menehi saran umum, ngreset sawetara setelan, lan muga-muga nasile sukses. Muga-muga artikel iki bakal luwih migunani tinimbang iku, amarga ora kaya Genius, sampeyan bisa nggawa bali menyang omah.

Sadurunge nyilem luwih jero, rasane migunani banget kanggo mbahas masalah: IPhone sampeyan ora bakal nyambung menyang Wi-Fi amarga ana masalah ing iPhone utawa router nirkabel sampeyan. Masalah karo iPhone luwih gampang didiagnosis, mula kita bakal miwiti ing kono.

Masalah karo iPhone lan Jaringan Wi-Fi

iPhone ngelingi kabeh jaringan Wi-Fi sing wis nyambung, uga sandhi kanggo saben jaringan. Nalika mulih saka kerja, iPhone kanthi otomatis nyambung maneh menyang Wi-Fi ing omah lan ngetik sandhi. Paling ora mestine.

Salah sawijining mupangat utama iPhone, lan perkara sing mesthi komplain geeks yaiku yaiku sederhana, lan mulane diwatesi babagan kemampuan pangguna kanggo 'pindhah ing hood' kanggo diagnosa masalah. Beda karo Mac utawa PC, iPhone ora bisa nampilake dhaptar jaringan Wi-Fi sing disimpen suwene taun. Sampeyan bisa 'lali' jaringan Wi-Fi, nanging mung yen sampeyan wis nyambung.

Ganti Wi-Fi Pateni banjur Uripake maneh

Siji langkah cepet nalika iPhone ora nyambung menyang Wi-Fi kanthi cepet mateni Wi-Fi lan urip maneh. Pikirake kaya mateni iPhone lan urip maneh - menehi iPhone wiwitan lan kesempatan kaping pindho kanggo nggawe sambungan sing resik menyang Wi-Fi.

Bukak app Setelan banjur tutul Wi-Fi. Banjur, tutul saklar ing jejere Wi-Fi ing sisih ndhuwur menu. Enteni sawetara detik, banjur alihkan W-Fi maneh!

toggle wi-fi dipateni lan bali menyang iphone

Mbusak Kabeh Jaringan Wi-Fi sing disimpen ing iPhone

Sabanjure, coba rampung ngreset basis data iPhone jaringan Wi-Fi. Iki ngatasi masalah kanthi akeh wektu, lan kabeh bisa uga ngilangi kemungkinan ana masalah piranti lunak ing iPhone sing nyebabake masalah kasebut. Menyang Setelan -> Umum -> Reset lan milih Reset Setelan Jaringan .

Sampeyan kudu nyambung maneh menyang kabeh jaringan Wi-Fi lan ngetik sandhi maneh, mula priksa manawa sampeyan ngerti sing penting sadurunge miwiti. Coba sambungake maneh menyang router nirkabel sawise urip maneh iPhone. Yen isih ora nyambung, wayahe deloken router nirkabel sampeyan . Aku bakal nuduhake sampeyan carane ndandani ing kaca sabanjure saka artikel iki.

Kaca (1 saka 2):