Mbusak Sejarah Browser Ing iPhone & iPad: Ndandani Kanggo Safari & Chrome!

Clear Browser History Iphone Ipad

Sampeyan pengin mbusak riwayat browser ing iPhone iPad utawa, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Sapa wae sing duwe akses menyang iPhone iPad utawa bisa mriksa riwayat browsing lan ndeleng dhaptar kabeh situs web sing wis dikunjungi! Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara mbusak riwayat browser ing iPhone lan iPad ing Chrome lan Safari .

Amarga mayoritas pamilik iPhone lan iPad nggunakake Safari nalika browsing web, mula aku bakal miwiti. Yen sampeyan nggunakake Chrome ing iPhone iPad utawa, gulung udakara setengah sisih!



Cara Mbusak Sejarah Browser Safari Ing iPhone & iPad

Pisanan, bukak app Setelan ing iPhone iPad utawa sampeyan. Gulung mudhun banjur tutul Safari . Banjur, gulung mudhun banjur tutul Mbusak Sejarah lan Data Situs Web . Pungkasan, konfirmasi keputusan sampeyan kanthi nutul Mbusak Sejarah lan Data .





Aku Mung Pengin Mbusak Data Situs Web Safari, Ora Riwayat Browser Kula!

Yen sampeyan ora pengin mbusak riwayat Safari ing iPhone utawa iPad, nanging sampeyan uga pengin mbusak kabeh data situs web Safari, iku uga bisa. Bukak ing Setelan app banjur tutul Safari -> Advanced -> Data Situs Web . Sabanjure, tutul Copot Kabeh Data Situs Web lan Nyopot nalika pop-up konfirmasi katon ing layar.

Apa sing Bakal Dibusak Nalika Mbusak Sejarah Safari lan Data Situs Web?

Yen Mbusak Data Sejarah lan Situs Web ing iPhone iPad utawa riwayat browsing, cookie (file cilik sing disimpen ing browser web sing ngemot informasi babagan riko situs web tartamtu), lan kabeh data browsing web liyane sing disimpen bakal busak saka iPad. .

Cara Mbusak Sejarah Browser Chrome Ing iPhone & iPad

Miwiti kanthi mbukak aplikasi Chrome ing iPhone iPad utawa banjur tutul telung titik vertikal ing sisih tengen bilah alamat.



Sabanjure, tutul Sejarah -> Mbusak Data Browsing…

Banjur, tutul Mbusak Data Browsing… ing pojok kiwa ngisor menu sing ditampilake. Saiki, sampeyan bakal weruh limang jinis data browsing sing bisa mbusak:

  1. Riwayat browsing : Sejarah kabeh situs web sing wis dibukak ing iPhone iPad utawa.
  2. Cookie, Data Situs : File cilik sing disimpen situs web ing browser sampeyan
  3. Gambar lan File Cache : Gambar lan file sing situs web sampeyan nyimpen versi statis dadi kaca bakal mbukak luwih cepet yen sampeyan ngunjungi
  4. Sandi sing disimpen : Sandi akun sampeyan sing disimpen ing browser Chrome iPhone utawa iPad sampeyan
  5. Data Isi Otomatis : Informasi sing kanthi otomatis diisi menyang formulir online (Jeneng, alamat email, lsp.)

Kanggo mbusak riwayat Chrome ing iPhone iPad utawa, priksa manawa ana centhang cilik ing sisih tengen Riwayat browsing .

iphone 6 plus masalah layar

Yen sampeyan pengin wiwitan sing anyar ing browser Chrome (bisa uga diwenehake iPhone utawa iPad menyang wong liya), sampeyan bisa uga mriksa kabeh opsi kasebut. Kanggo mriksa opsi, cukup tutul.

Pungkasan, tutul Mbusak Data Browsing kanggo mbusak riwayat browsing ing iPhone iPad utawa. Pop-up bakal muncul lan njaluk sampeyan konfirmasi keputusan kanthi nutul Mbusak Data Browsing .

Pop-up bakal katon supaya sampeyan ngerti yen browser wis diresiki. Klik Rampung ing pojok sisih tengen ndhuwur layar kanggo nutup menu.

Apa Sejarah Browser Bakal Dislametake Yen Nggunakake Jendhela Browsing Pribadi?

Ora, yen sampeyan nggunakake jendela browsing pribadi, riwayat situs web sing dikunjungi lan data situs web liyane ora bakal disimpen ing iPhone utawa iPad. Dadi, yen sampeyan ora pengin kesulitan mbusak riwayat browser iPhone iPad utawa kanthi rutin, gunakake internet ing browser pribadi.

Cara Mbukak Jendhela Browsing Pribadi ing Safari Ing iPhone & iPad

  1. Bukak app Safari ing iPhone iPad utawa sampeyan.
  2. Tutul tombol pengalih tab ing pojok sisih tengen ngisor layar.
  3. Tutul Pribadi ing pojok sisih kiwa ngisor layar. Sampeyan saiki ing Mode Browsing Pribadi!
  4. Tutul tombol plus ing tengah sisih ngisor layar kanggo miwiti browsing web.

Cara Mbukak Jendhela Browsing Pribadi ing Chrome Ing iPhone & iPad

  1. Bukak app Chrome ing iPhone iPad utawa sampeyan.
  2. Tutul telung titik vertikal ing pojok sisih tengen ndhuwur layar.
  3. Tutul Tab Penyamaran Anyar . Sampeyan saiki wis ing jendela browsing pribadi lan sampeyan bisa miwiti browsing web!

Riwayat Browser: Dibusak!

Sampeyan wis sukses mbusak riwayat browser ing iPhone iPad utawa! Saiki ora ana sing nyilih iPad ora nate ngerti apa sing dienggo. Apa sampeyan seneng karo Safari utawa Chrome? Ninggalake komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.