IPhone Kula Teles. Aku Kepiye? Aja Gunakake Beras!

My Iphone Got Wet What Do I Do

Kesalahan # 2: Beras. Apa wae sing Sampeyan lakoni, Aja Gunakake Beras Kanggo Garing iPhone.

Umum ngerti yen ponsel sampeyan teles, sampeyan nempel ing sak beras. Kepiye wae, beras iki kudune bisa nyedhot banyu ing njero iPhone kanthi gaib lan urip maneh. Aku ora cukup stres kepiye pancen salah iki yaiku.



Kaping pirang-pirang, pelanggan bakal marani aku ing Apple nganggo iPhone ing kanthong beras lan takon kenapa ora bisa digunakake. Aku bakal njupuk ing mburi, mbukak, lan ing njero telpon isih udan. Beras ora duwe kekuwatan gaib kanggo ngeterake banyu saka papan sing adoh banget.



Aku ora ngerti saka endi mitos pari, nanging wis suwe anggere aku kelingan. Bali ing dina ponsel, kita bisa nyopot sisih mburi, njupuk batere, lan entuk beras sing cedhak karo cairan ing telpon. Secara pribadi, aku ora ngandel iki tau wis akeh pengaruhe. iPhone luwih maju lan tertutup kenceng tinimbang 'telpon bisu' sing biasa digawa.

'Nanging Beras Ora Bisa Cilaka IPhone Kula, Bener? Napa Aku Mung Coba ... '

Maneh, iki pancen salah . Nempelake iPhone ing kanthong beras bisa nyebabake kabeh masalah, lan ing sawetara kasus, nasi bisa ngrusak iPhone sing bisa disimpen. Iki sebabe:



Ing Apple, pelanggan bakal teka kanthi salah siji saka rong masalah sing ora ana gandhengane karo kerusakan banyu: Jack headphone ora bisa digunakake maneh utawa iPhone ora bakal ngisi daya. Aku bakal menehi senter cilik ing jack headphone utawa port sing diisi daya, lan mesthine, sega sega ditancepake ing njeron

Sederhana kanggo metu, bener? Salah. Asring, iku dudu potongan sing bakal digawe ing iPhone, nanging fragmen cilik sing bisa digunakake ing jack headphone utawa port sing diisi daya.

Ayo Eksperimen

Priksa port ngisi daya ing iPhone. Pira gedhene? Bener: ukurane kaya ukuran gabah cilik. Saiki, priksa jack headphone ing iPhone sampeyan. Pira gedhene? Bener: Cukup gedhe kanggo sega cilik bisa macet ing njero omah.



Apa Aku Ora Bisa Mung Mbuwang Béas?

Akeh kasus, iku mokal kanggo mbusak beras saka iPhone tanpa ngrusak komponen liyane. Beras bisa nancep banget ing iPhone. Nalika aku ndeleng telpon pelanggan, ing pirang-pirang kasus kerusakan wis rampung. Lan Apple ora nutupi jinis perbaikan kasebut: Garansi iPhone sampeyan ora nutupi obyek eksternal sing macet ing iPhone.

Minangka mantan teknologi Apple, aku njaluk: Aja masang iPhone ing kanthong beras.

Ing kaca sabanjure , kita bakal ngomong babagan apa sing sejatine bisa digunakake kanggo garing ing njero iPhone lan carane miwiti kit darurat iPhone dhewe , yen ngono kedadeyan sing ora bisa dipikirake.

Kaca (2 saka 4): «Sedurunge 1