Cara Nguripake iPhone: Pandhuan Cepet & Gampang!

How Turn Iphone

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nguripake iPhone, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Nguripake iPhone bisa uga angel, luwih-luwih yen sampeyan pamula utawa yen bubar nganyari dadi model anyar. Ing artikel iki, Aku bakal nuduhake sampeyan carane ngaktifake iPhone !



Cara Nguripake iPhone

Ana sawetara cara kanggo ngaktifake iPhone gumantung saka model sing sampeyan duwe:



  • iPhone SE lan luwih dhisik : Pencet terus tombol daya ing sisih ndhuwur iPhone nganti logo Apple katon ing tengah tampilan.
  • iPhone 7 & 8 : Pencet terus tombol daya ing sisih tengen iPhone nganti sampeyan ndeleng logo Apple sumunar ing tengah layar.
  • iPhone X : Pencet terus tombol sisih ing sisih tengen iPhone nganti logo Apple katon ing sisih tengah layar.

Tombol Kekuwatan Utawa Kula Broken!

Sanajan tombol daya utawa tombol sisih rusak ing iPhone, ana cara kanggo ngaktifake iPhone. IPhone sampeyan dirancang kanggo urip maneh nalika sampeyan nyambungake menyang sumber listrik, sanajan ora ana sisa batere.

Pertama, pasang iPhone menyang pangisi daya nggunakake kabel Lightning. Ora suwe, logo Apple bakal murup ing layar lan iPhone bakal urip maneh.



Yen sampeyan pengin ndandani iPhone, deleng artikel babagan cara ndandani a tombol daya rusak utawa a tombol sisih rusak .

IPhone Kula Ora Nguripake!

Priksa artikel kita yen sampeyan iPhone isih durung nguripake sawise sampeyan menet terus tombol daya utawa tombol sisih. Piranti lunak iPhone utawa komponen sing diisi daya bisa nyegah supaya ora diuripake!

Nguripake iPhone: Gampang!

Sampeyan saiki ngerti cara nguripake iPhone! Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial karo pamilik iPhone anyar sing sampeyan ngerti. Yen sampeyan duwe pitakon iPhone liyane, tinggalake ing ngisor iki ing bagean komentar!



Kabeh sing paling apik,
David L.