Napa batre Apple Watch saya cepet banget? Iki solusine!

Por Qu La Bater De Mi Apple Watch Muere Tan R Pido

Sampeyan wagol ing umur batere Apple Watch lan pengin supaya luwih awet. Ing artikel iki, Aku bakal nerangake sebabe batere Apple Watch cepet banget lan aku bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake Apple Watch kanggo nambah umur .



Umur batere Apple Watch Series 3 dirancang supaya suwene 18 jam kanthi daya lengkap, nanging kita ora urip ing jagad sing sampurna. Setelan sing ora dioptimalake, kacilakan piranti lunak, lan aplikasi abot bisa nyebabake batere utama ing Apple Watch.



Apa ana sing salah karo batere Apple Watch?

Aku pengin ngresiki salah sawijining kesalahpahaman paling gedhe nalika nerangake masalah batere Apple Watch: Meh 100% wektu, batere Apple Watch bakal cepet amarga masalah batere. piranti lunak , dudu hardware. Iki tegese ana kemungkinan 99% yen ora ana sing salah karo batere Apple Watch lan sampeyan ora prelu njaluk batere panggantos kanggo Apple Watch!

Ing artikel iki, aku fokus ing tips batere kanggo watchOS 4, versi paling anyar saka piranti lunak Apple Watch. Nanging, tips batere iki bisa ditrapake menyang Apple Watches sing mbukak versi watchOS sing luwih lawas.



Tanpa mikir maneh, ayo miwiti karo fitur umum sing umume wong ora sadhar yaiku ngilangi umur batere Apple Watch: fungsi nguripake layar kanthi ngangkat bangkekan.

Pateni fungsi kanggo nguripake layar nalika ngangkat bangkekan.

Apa layar Apple Watch sampeyan diuripake saben tangan sampeyan diangkat? Iki amarga fungsi sing dikenal minangka uripake layar kanthi ngangkat bangkekan iku diaktifake. Fitur iki bisa nyebabake urip batere Apple Watch Series 3 entek nalika layar terus diuripake lan dipateni.

Minangka wong sing nindakake akeh karya komputer, aku langsung mateni fitur iki sawise ndeleng layar Apple Watch sing padhang saben-saben aku nyetel pergelangan tangan nalika ngetik utawa surfing web.



Kanggo mateni uripake layar kanthi ngangkat bangkekan , bukak app Setelan ing Apple Watch banjur tutul Umum> Nguripake Layar . Pungkasane, mateni tombol ing jejere uripake layar kanthi ngangkat bangkekan . Sampeyan bakal ngerti manawa setelan iki dipateni nalika tombol dadi abu-abu lan dipanggonke ing sisih kiwa.

Aktifake mode hemat daya nalika olahraga

Yen olahraga asring nalika nganggo Apple Watch, nguripake mode hemat daya minangka cara sing gampang kanggo nylametake umur batere. Nalika ngaktifake fungsi iki, sensor detak jantung bakal dipateni lan pitungan kalori padha bisa dadi kurang tepat tinimbang biasane.

Untunge, meh kabeh mesin kardio ing pusat kebugaran utawa pusat kebugaran lokal duwe sensor denyut jantung lan monitor internal. Ing pengalamanku, monitor denyut jantung ing mesin kardio modern meh kabeh akurat karo sing ana ing Apple Watch.

Aku nyoba kaping pirang-pirang ing Planet Fitness lokal lan nemokake yen denyut jantung sing direkam ing Apple Watch mesthi ana ing 1-2 BPM (denyut per menit) denyut jantungku sing direkam ing mesin elips.

Kanggo ngaktifake Mode Ngirit Daya kanggo aplikasi Latihan, bukak app Setelan ing Apple Watch, tutul Umum> Latihan lan flip switch ing jejere Mode hemat daya . Sampeyan bakal ngerti yen ngalih nalika ijo.

Priksa kegiatan ing aplikasi latihan sampeyan

Yen sampeyan bubar kerjane, luwih becik mriksa app latihan utawa aplikasi fitness (yen sampeyan wis nginstal aplikasi ekstra sing digunakake), kanggo ngerteni manawa kegiatan isih aktif utawa wis ngaso. Ana kasempatan manawa aplikasi fitness sampeyan isih aktif ing Apple Watch, sing bisa ngilangi batere amarga sensor denyut jantung lan pelacak kalori minangka rong saluran batere paling gedhe.

Yen sampeyan nggunakake aplikasi Workout kaya biasane nalika aku ing gym, elinga nutul Pungkasan sawise rampung olahraga. Aku mung duwe pengalaman sethithik karo aplikasi fitness pihak katelu, nanging sing digunakake nggunakake antarmuka sing padha karo aplikasi olahraga sing dibangun ing Apple Watch. Aku seneng ngerti aplikasi fitness sing digunakake, tulis ing bagean komentar!

Pateni nganyari latar mburi otomatis kanggo sawetara aplikasi sampeyan

Nalika Pembaruan Latar mburi diaktifake kanggo aplikasi, aplikasi kasebut bisa ndownload informasi lan konten anyar nggunakake data seluler (yen Apple Watch duwe Data Seluler) utawa Wi-Fi sanajan sampeyan ora nggunakake. Suwe-suwe, kabeh kejutan cilik kasebut bisa miwiti nyuda batere ing Apple Watch Series 3.

Bukak app Watch ing iPhone, banjur tutul Umum> Nganyari latar mburi . Ing kono sampeyan bakal ndeleng dhaptar kabeh aplikasi sing diinstal ing Apple Watch.

Siji mbaka siji, bukak dhaptar lan nemtokake manawa sampeyan pengin aplikasi bisa nganyari kanthi otomatis nalika ora nggunakake. Aja kuwatir, ora ana wangsulan sing bener utawa salah. Apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Kanggo mateni nganyari aplikasi latar mburi kanggo aplikasi, tutul saklar nengen. Sampeyan bakal ngerti yen saklar dipateni nalika diselehake ing sisih kiwa.

Nganyari watchOS

Apple asring nerbitake update kanggo watchOS, sistem operasi piranti lunak kanggo Apple Watch. Pembaruan WatchOS terkadang ndandani bug perangkat lunak cilik sing bisa ngilangi umur batere Apple Watch.

Sadurunge nganyari, priksa manawa Apple Watch wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi lan paling ora ana daya batere 50%. Yen Apple Watch kurang saka 50% umur batere, sampeyan bisa nyelehake ing pangisi daya nalika nganyari.

Kanggo mriksa nganyari watchOS, bukak app Watch ing iPhone banjur tutul Umum> Nganyari piranti lunak. Yen nganyari kasedhiya, tutul Download lan instal . Apple Watch sampeyan bakal ndownload pembaruan, nginstal, banjur urip maneh.

Aktifake 'Ngurangi gerakan'

Trik ngirit batere iki bisa digunakake kanggo Apple Watch uga iPhone, iPad utawa iPod. Nalika ngaktifake Reduce Motion, sawetara animasi ing layar sing biasane sampeyan weruh nalika mbukak layar Apple Watch bakal dipateni. Animasi iki cukup alus, mula sampeyan uga ora bisa ngerteni bedane!

Kanggo ngaktifake Ngurangi Gerak, bukak app Setelan ing Apple Watch banjur tutul Umum> Aksesibilitas> Nyuda gerakan banjur uripake tombol ing jejere Reduce Motion. Sampeyan bakal ngerti yen Ngurangi Gerak aktif nalika tombol ijo.

Batesi wektu aktivasi layar Apple Watch

Saben nutul layar Apple Watch, layar tetep suwene wektu sing wis ditemtokake, yaiku 15 detik utawa 70 detik. Kaya sing sampeyan kira, nyetel Apple Watch dadi On nganti 15 detik, tinimbang 70 detik bisa ngirit akeh batere sedina muput lan bisa nyegah batere Apple Watch supaya ora cepet mudhun.

Kepala menyang aplikasi Setelan ing Apple Watch banjur tutul Umum> Aktifake layar. Banjur gulung menyang submenu nalika ndemek lan priksa manawa ana tandha centhang ing jejere aktif nganti 15 detik .

Nggambarake setelan aplikasi Mail ing iPhone

Yen sampeyan wis maca artikel babagan ndawakake umure batere ing iPhone Sampeyan bakal ngerti manawa aplikasi Mail bisa dadi salah sawijining saluran paling gedhe ing batere. Sanajan bagean setelan aplikasi Kirim khusus ing aplikasi Watch ora lengkap, Apple Watch nggawe gampang duplikat setelan aplikasi Mail saka iPhone.

Pisanan, deleng artikel batere iPhone lan optimalisasi setelan aplikasi Mail ing iPhone. Banjur bukak app Watch ing iPhone banjur tutul Kiriman . Priksa manawa ana tandha centhang cilik ing jejere Pangilon iPhone .

mirror setelan aplikasi Mail iPhone sampeyan

Tutup app sing ora digunakake

Langkah iki bisa dadi kontroversial amarga akeh wong sing ora percaya manawa nutup aplikasi sing ora digunakake ngirit umur batere. Nanging, yen maca artikel iki napa sampeyan kudu nutup app , sampeyan bakal weruh sing sejatine bisa ngirit urip batere ing Apple Watch, iPhone lan piranti Apple liyane.

Kanggo nutup aplikasi ing Apple Watch, pencet tombol sisih sapisan kanggo ndeleng kabeh aplikasi sing saiki mbukak. Gesek saka tengen menyang kiwa ing aplikasi sing pengin ditutup, banjur tutul Nyingkirake nalika pilihan ditampilake ing layar Apple Watch.

Cara nutup aplikasi ing Apple Watch

Pateni kabar push sing ora perlu

Langkah penting liyane ing artikel batere iPhone yaiku mateni notifikasi push kanggo aplikasi nalika ora mbutuhake. Nalika kabar push diuripake kanggo app, aplikasi kasebut bakal terus mbukak ing mburi supaya bisa langsung menehi kabar. Nanging, amarga app kasebut terus mbukak ing latar mburi, bisa ngilangi umur batere Apple Watch kanthi signifikan.

Ketik aplikasi Watch ing iPhone, tutul tab My Watch ing sisih ngisor layar banjur tutul Kabar . Ing kene sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh aplikasi sing ana ing Apple Watch. Kanggo mateni kabar push kanggo aplikasi tartamtu, tutul ing menu iki lan mateni tombol sing gegandhengan.

Kaping pirang-pirang, app sampeyan bakal ngatur kanthi otomatis kanggo nggambarake setelan iPhone. Yen sampeyan pengin tetep Notifikasi Push ing iPhone, nanging mateni ing Apple Watch, priksa manawa opsi kasebut Disesuaikan dipilih ing app Watch> Kabar> Jeneng aplikasi .

Tambahake lagu menyang perpustakaan Apple Watch, tinimbang streaming

Streaming musik ing Apple Watch minangka salah sawijining saluran batere paling gedhe lan umume. Aja streaming, luwih becik nambahake lagu sing wis ana ing iPhone menyang Apple Watch. Kanggo nindakake iki, bukak app Watch ing iPhone, tutul Tab nontonku , banjur tutul Musik .

Kanggo nambah musik ing Apple Watch, nambah Musik ... ing Dhaptar Dhaptar lan album. Yen sampeyan nemokake lagu sing pengin ditambahake, tutul banjur bakal ditambahake menyang Apple Watch. Yen batere Apple Watch cepet banget, iki bakal mbantu sampeyan.

iphone ora ngenali kertu SIM

Gunakake mode hemat daya nalika batere Apple Watch kurang

Yen Apple Watch wis entek karo batere lan ora duwe akses cepet menyang pangisi daya, sampeyan bisa nguripake Power Saver kanggo ngirit baterai Apple Watch nganti duwe kesempatan kanggo mbayar ulang.

Penting, dicathet yen nalika ngirit daya diaktifake, Apple Watch ora bakal komunikasi karo iPhone lan sampeyan bakal ilang akses menyang sawetara fungsi Apple Watch.

Kanggo ngaktifake mode hemat daya, geser munggah saka sisih ngisor layar saka Apple Watch lan tutul tombol persen batere ing pojok kiwa ndhuwur. Banjur geser driji ing geser Power Saver saka kiwa menyang tengen banjur tutul tombol ijo Terusake .

Pateni Apple Watch seminggu kepungkur

Mateni Apple Watch paling ora sepisan seminggu bakal ngidini kabeh program sing mlaku ing Apple Watch mati kanthi normal. Iki duweni potensi kanggo ngatasi masalah piranti lunak cilik sing kedadeyan ing mburi sing bisa nyebabake umur batere Apple Watch Series 3 tanpa sampeyan sadhar.

Kanggo mateni Apple Watch, penet terus tombol sisih nganti sampeyan ndeleng geser Kanggo mateni ing layar. Gunakake driji kanggo nggeser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni Apple Watch. Ngenteni 15-30 detik sadurunge urip maneh Apple Watch.

Cathetan kanggo Apple Watch Series 3 GPS + Pangguna Data Seluler

Yen sampeyan duwe Apple Watch nganggo GPS + seluler, umur batere Apple Watch Series 3 bakal dadi pengaruh banget karo sepira kerepe sampeyan nggunakake data seluler . Apple Watches kanthi Data Seluler duwe antena tambahan sing disambungake menyang menara sel. Nyambung terus karo menara utilitas nirkabel kasebut bisa nggunakake akeh daya batere.

Yen sampeyan prihatin babagan ngreksa umur batere lan matesi rencana data, cukup gunakake data yen prelu lan priksa manawa mateni layanan swara seluler ing Apple Watch nalika iPhone karo sampeyan. Nelpon saka jam tangan minangka trik sing apik kanggo pamer menyang kanca, nanging ora mesthi praktis utawa nguntungake.

Medhot sambungan lan sambungake Apple Watch menyang iPhone maneh

Medhot sambungan lan masangake Apple Watch karo iPhone maneh bakal menehi kaloro kesempatan kanggo pasangan kasebut kaya kaping pisanan sampeyan duwe. Kadhangkala, proses iki bisa ndandani masalah piranti lunak sing ndasari sing bisa ngilangi umur batere Apple Watch Series 3.

Cathetan: Aku mung menehi saran kanggo nindakake langkah iki sawise ngetrapake tips ing ndhuwur. Yen batere Apple Watch isih cepet sawise rampung tips ing ndhuwur, sampeyan bisa nyopot sambungan lan nyambung maneh Apple Watch menyang iPhone.

Kanggo ngeculake Apple Watch lan iPhone, bukak app Watch ing iPhone banjur tutul jeneng Apple Watch ing sisih ndhuwur menu. Jam tanganku . Banjur tutul tombol info (goleki oranye, bunder i) ing sisih tengen Apple Watch sing dipasang ing aplikasi Watch. Pungkasan, tutul Copot Apple Watch kanggo nyopot loro piranti kasebut.

Sadurunge masangake maneh iPhone karo Apple Watch, priksa manawa Bluetooth lan Wi-Fi wis diaktifake lan sampeyan nyekel loro piranti kasebut.

Banjur urip maneh Apple Watch lan ngenteni tandha 'Gunakake iPhone iki kanggo nyiyapake Apple Watch' ing iPhone. Banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo rampung masangake Apple Watch nganggo iPhone.

Pulihake Apple Watch

Yen sampeyan wis ngetutake kabeh langkah ing ndhuwur, nanging yen sampeyan wis ngerteni manawa umur batere Apple Watch Series 3 isih cepet, sampeyan bisa nyoba mulihake menyang default pabrik. Yen sampeyan nindakake iki, kabeh setelan lan konten (musik, aplikasi, lsp) bakal rampung dibuwang saka Apple Watch. Bakal kaya yen sampeyan njupuk metu saka kothak kanggo pisanan.

Kanggo mulihake Apple Watch menyang standar pabrik, bukak app Setelan banjur tutul Umum> Reset lan tutul Mbusak kabeh konten lan setelan . Sawise nutul tandha konfirmasi, Apple Watch bakal ngreset standar pabrik lan urip maneh.

Cathetan: Sawise mulihake Apple Watch, sampeyan kudu masangake karo iPhone maneh.

Pilihan panggantos batere

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan iki: 99% wektu nalika batere Apple Watch cepet banget, iki minangka asil saka masalah piranti lunak. Nanging, yen sampeyan wis ngetutake kabeh langkah ing ndhuwur lan isih sampeyan ngalami aliran cepet ing batere Apple Watch bisa dadi masalah hardware.

Nanging, mung ana siji pilihan ndandani Apple Watch - Apple. Yen sampeyan duwe AppleCare +, Apple bisa uga mbayar biaya panggantos batere. Yen ora dijamin karo AppleCare +, sampeyan bisa ngrujuk ing Pandhuan rega apel sadurunge kanggo gawe jadwal janjian ing Apple Store paling cedhak .

Napa Apple minangka siji-sijine pilihan ndandani?

Yen sampeyan rutin maca artikel pemecahan masalah iPhone, sampeyan bisa uga ngerti manawa umume nyaranake Puls minangka pilihan perbaikan alternatif kanggo Apple. Nanging, sawetara perusahaan perbaikan teknis sing gelem ndandani Apple Watch amarga prosese angel banget.

Perbaikan Apple Watch umume kalebu nggunakake gelombang mikro (serius) kanggo panas pad khusus sing nyawiji adesif sing nyekel Apple Watch .

Yen sampeyan pengin golek perusahaan ndandani Apple Watch liyane saka Apple, aja kanthi risikone sampeyan dhewe. Aku seneng ngerti yen sampeyan duwe kabeneran ndandani batere Apple Watch liwat perusahaan ndandani pihak katelu, tinggalake tanggapan sampeyan ing bagean komentar.

Watch kula saver baterei!

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ngerti sebabe sebab kenapa batere Apple Watch cepet banget. Yen wis, aku ngajak sampeyan nuduhake karo kanca lan kulawarga ing media sosial. Bebas bae kanggo menehi komentar ing ngisor iki lan menehi ngerti kepiye tips iki bisa digunakake kanggo sampeyan!