iPhone macet ing Mode Pamulihan? Mangkene The Real Fix.

Iphone Stuck Recovery Mode

Sampeyan mung ninggalake iPhone sawetara wektu lan nalika bali, macet ing mode pemulihan. Sampeyan nyoba ngreset, nanging ora bakal nyambung menyang iTunes. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan macet ing mode pemulihan , kepiye carane piranti lunak sing ora dingerteni mbantu sampeyan nyimpen data , lan ing carane ngatasi masalah kanggo kabecikan.



Aku kerja bareng akeh pelanggan sing iPhone macet ing mode pemulihan nalika aku ana ing Apple. Teknologi Apple seneng ndandani iPhone wong. Dheweke aja seneng yen wong sing padha mlaku bali menyang toko rong dina mengko, frustasi amarga masalah sing kita ucapake wis dibalekake.



Minangka wong sing ngalami pengalaman kasebut luwih saka siji kesempatan, aku bisa ujar manawa solusi sing bakal ditemokake ing situs web Apple utawa ing artikel liyane online bisa uga ora permanen ngatasi masalah iki. Cukup gampang kanggo ngilangi iPhone saka mode pemulihan - sedina utawa rong dina. Butuh solusi sing luwih jero kanggo ndandani iPhone dadi apik.

iphone x ora bakal nyambung menyang wifi

Napa iPhone Cepet ing Mode Pamulihan?

Ana rong kemungkinan jawaban kanggo pitakon iki: Korupsi piranti lunak utawa masalah hardware. Yen sampeyan nyelehake telpon ing jamban (utawa udan liya), bisa uga masalah hardware. Umume, masalah piranti lunak serius nyebabake iPhone macet ing Mode Pamulihan.



Apa Aku Bakal Ilang Data?

Aku ora pengin menehi gula: Yen sampeyan durung nggawe serep iPhone menyang iTunes utawa iCloud, ana kemungkinan data pribadi sampeyan bakal ilang. Nanging aja nyerah: Yen kita bisa iPhone metu saka mode pemulihan, sanajan sawetara wektu, sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo nyimpen data. Piranti lunak gratis diarani Nggawe maneh bisa mbantu.

Reiboot minangka alat sing digawe dening perusahaan sing diarani Tenorshare sing meksa iPhone mlebu lan metu saka mode pemulihan. Ora mesthi bisa digunakake, nanging luwih becik yen sampeyan pengin nylametake data. Ana Mac lan Windows versi sing kasedhiya ing situs web Tenorshare. Sampeyan ora prelu tuku apa-apa kanggo nggunakake piranti lunak - cukup golek pilihan sing diarani 'Ndandani iOS Stuck' ing jendela utama Reiboot.

Yen sampeyan bisa ngilangi iPhone saka mode pemulihan, bukak iTunes banjur serep langsung. Reiboot minangka bantuan band kanggo masalah piranti lunak sing serius. Sanajan wis sukses, aku saranake sampeyan supaya tetep maca supaya masalah ora bali maneh. Yen sampeyan nyoba Reiboot, aku kepengin ngerti apa sing cocog karo sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.



Peluang Kapindho kanggo Nyimpen Data

iPhone sing macet ing mode pemulihan ora bakal mesthi ditampilake ing iTunes, lan yen sampeyan ora, uwal menyang langkah sabanjure. Yen iTunes ora ngenali iPhone, sampeyan bakal weruh pesen sing ujar manawa iPhone kudu didandani utawa dipulihake.

Yen Reiboot ora bisa digunakake lan sampeyan ora duwe cadangan, ndandani utawa mulihake iPhone karo iTunes bisa uga ora mbusak kabeh data pribadi sampeyan. Yen data isih utuh sawise urip maneh iPhone, gunakake iTunes kanggo nggawe serep iPhone langsung.

Artikel liyane sing wis dakdeleng (kalebu artikel dhukungan Apple dhewe) mandheg saiki. Ing pengalamanku, tawaran iTunes lan Reiboot minangka perbaikan level ndhuwur kanggo masalah sing luwih jero. Kita butuh iPhone supaya bisa digunakake kabeh wektu. Maca terus kanggo menehi kesempatan paling apik marang iPhone supaya ora bisa macet maneh ing mode pemulihan.

layar iphoneku ora nanggepi tutul

Cara Golek iPhone Saka Mode Pamulihan, Kanggo Apik

IPhone sing sehat ora macet ing mode pemulihan. Aplikasi bisa uga ambruk saiki, nanging iPhone sing macet ing mode pemulihan duwe masalah piranti lunak utama.

Artikel liyane, kalebu Apple, nyaranake mulihake iPhone kanggo mesthekake yen masalah ora bali. Umume wong ora ngerti ana telung macem-macem jinis mulihake iPhone: iTunes standar mulihake, mulihake mode pemulihan, lan mulihake DFU. Aku wis nemokake iku a DFU Mulihake duwe kesempatan sing luwih apik kanggo ngrampungake masalah iki kanthi permanen tinimbang mode biasa utawa pamulihan sing disaranake dening artikel liyane.

cara mbusak panyimpenan sistem ing iphone

DFU tegese Nganyari Firmware Default , lan mulihake paling jero sing bisa ditindakake ing iPhone. Situs web Apple ora nate nyebut babar pisan, nanging dheweke nglatih teknisi kanggo DFU mulihake iPhone kanthi masalah piranti lunak serius. Aku nulis artikel sing nerangake persis carane DFU mulihake iPhone . Bali menyang artikel iki yen sampeyan wis rampung.

Wenehi Urip maneh

IPhone sampeyan ora ana ing mode pemulihan lan sampeyan wis mulihake DFU kanggo mesthekake yen masalah ora bakal bali maneh. Pilih manawa dipulihake saka serep iTunes utawa iCloud nalika sampeyan nyiyapake telpon. Kita wis ngilangi masalah piranti lunak sing ndasari sing nggawe masalah ing wiwitan, dadi iPhone bakal luwih sehat tinimbang sadurunge.

Apa Apa Yen iPhone Sampeyan Isih Mode Recovery sing Macet

Yen sampeyan wis nyoba kabeh sing disaranake lan iPhone isih macet, sampeyan bisa uga kudu ndandani iPhone. Yen sampeyan isih duwe garansi, nyaranake sampeyan nggawe janjian Bar Genius ing Apple Store lokal. Yen mulihake DFU ora bisa digunakake, langkah sabanjure biasane ngganti iPhone sampeyan. Yen sampeyan ora duwe garansi, bisa larang banget. Yen sampeyan lagi golek alternatif sing murah, iResq.com yaiku layanan mail sing bisa digunakake kanthi kualitas.

iPhone: Ora Bisa Dipulihan.

Ing artikel iki, kita ngomong babagan cara supaya iPhone metu saka mode pemulihan, opsi kanggo mbalekake data, lan cara paling apik kanggo nyegah masalah supaya ora bali. Yen sampeyan rumangsa ninggalake komentar, aku kepengin krungu babagan pengalaman sampeyan ndandani iPhone sing macet ing mode pemulihan.

Matur nuwun kanggo maca lan elinga Mbayar Terusake,
David P.