Mode Gelap iPhone: Apa Kasedhiya lan Cara Nguripake

Iphone Dark Mode What It Is

Sampeyan mung nginstal iOS 13 ing iPhone lan pengin nyoba Mode Gelap. Sampeyan wis nggunakake skema warna sing padha ing iPhone sajrone dasawarsa saiki lan sampeyan siyap kanggo ngganti. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa Mode Gelap iPhone lan cara nguripake !



Apa Mode Gelap iPhone?

Mode Gelap minangka skema warna iPhone anyar kanthi teks entheng lan latar mburi peteng sing beda karo teks peteng standar ing latar mburi sing luwih entheng. Sanajan Mode Gelap anyar ing iPhone, saiki wis suwe sawetara piranti liyane.



Mode Peteng iOS wis kasedhiya ing dhaptar wishlist pangguna iPhone. Apple pungkasane dikirim nganggo iOS 13!

Aku Pikirane iPhone Wis Mode Gelap!

Dheweke nindakake, semacam. Nalika iOS 11 dirilis, Apple ngenalake Werna kuwalik sing cerdas . Setelan Colokan Invert Cerdas (saiki Smart Invert ing iOS 13) pancen padha karo Mode Gelap - mbalikke skema warna iPhone dhasar, nggawe teks cahya katon ing latar mburi sing peteng.



Nanging, Smart Invert ora universal kaya Mode Gelap lan akeh aplikasi sing ora kompatibel karo pangowahan skema warna.

Sampeyan bisa nyoba Smart Invert kanthi langsung menyang Setelan -> Aksesibilitas -> Smart kuwalik .



kok ora nate dering iphoneku

Cara Nguripake Mode Peteng ing iPhone

Mbukak Setelan banjur tutul Tampilan & Padhang . Tutul terus Peteng ing sisih ndhuwur layar ing Appearance. Yen wis rampung, iPhone bakal ana ing Mode Gelap!

Sampeyan uga bisa ngalih utawa mateni Mode Gelap ing Pusat Kontrol. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, geser mudhun saka pojok sisih tengen ndhuwur layar. Yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa luwih anyar, geser munggah saka sisih ngisor layar.

Sawise Pusat Kontrol mbukak, penet terus geser padhange. Tutul tombol Appearance kanggo nguripake utawa mateni Mode Gelap.

Ngrencanakake Mode Peteng iPhone

iOS 13 uga ngidini sampeyan gawe jadwal Mode Gelap kanggo urip kanthi otomatis ing wektu tartamtu. Fitur iki migunani banget kanggo wong sing pengin nggunakake Mode Gelap ing wayah wengi nalika mriksa iPhone sadurunge turu.

Kanggo gawe jadwal Mode Gelap ing iPhone, uripake tombol ing jejere Otomatis kanthi nutul. Yen wis rampung, menu Pilihan bakal katon. Tutul terus Pilihan .

ipad 2 sandi ora bakal dikenani biaya

Saka kene, sampeyan bisa milih Mode Gelap ing antarane Sunset nganti Sunrise, utawa sampeyan bisa nyiyapake jadwal khusus sampeyan dhewe.

Mode Peteng: Diterangake!

Sampeyan saiki wis ngerti kabeh sing perlu dingerteni babagan Mode Gelap iPhone! Apa fitur iOS 13 favorit sampeyan? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!