Nelpon Wi-Fi Ora Bisa digunakake ing iPhone? Iki solusine!

Las Llamadas Wi Fi No Funcionan En Iphone

Sampeyan nyoba nelpon, nanging sampeyan ora duwe layanan. Saiki bakal dadi wektu sing pas kanggo nggunakake telpon Wi-Fi, nanging uga ora bisa. Ing artikel iki, aku bakal nerangake Langkah-langkah sing kudu ditindakake Nalika Telpon Wi-Fi Ora Bisa Digunakake ing iPhone .



Nelpon Wi-Fi, Diterangake.

Telpon Wi-Fi iku minangka cadangan banget nalika sampeyan ana ing wilayah sing ora duwe sinyal seluler. Kanthi nelpon Wi-Fi, sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon nggunakake sambungan menyang jaringan Wi-Fi sing cedhak. Isih, ana uga masalah sing ngalangi supaya ora bisa digunakake kanthi bener ing iPhone.



iphone 5 ora bakal nyambung menyang internet

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Iki Kanggo Ndandani

Ana sawetara alasan kenapa telpon Wi-Fi bisa uga ora bisa digunakake ing iPhone sampeyan. Mangkene sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo nyoba ngatasi masalah kasebut.

carane ngreset messenger ing iphone
  1. Wiwiti maneh iPhone. Kadhangkala sing kudu sampeyan tindakake kanggo ngatasi masalah yaiku urip maneh telpon. Pencet terus tombol daya, banjur geser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone sampeyan. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa versi sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae, banjur geser lambang daya ing layar.
  2. Verifikasi manawa iPhone sampeyan wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi. Yen ora nyambung, sampeyan ora bakal bisa nggunakake telpon Wi-Fi. Kepala menyang Setelan -> Wi-Fi lan priksa manawa tandha centhang katon ing jejere jeneng jaringan Wi-Fi.
  3. Priksa manawa telpon Wi-Fi wis diaktifake . Kanggo nindakake iki ing iPhone, bukak Setelan -> Data Seluler -> Nelpon Wi-Fi banjur uripake. Yen sampeyan ora weruh pilihan iki, rencana ponsel sampeyan ora kalebu telpon Wi-Fi. Priksa ing Piranti perbandingan UpPhone kanggo golek rencana anyar sing bener.
  4. Ngeculake lan lebokake maneh kertu SIM. Kaya urip maneh iPhone, nyisipake kertu SIM bisa uga dibutuhake kanggo ngatasi masalah. Konsultasi artikel liyane kita kanggo ngerteni endi tray kertu SIM ing iPhone. Sawise sampeyan nemokake, gunakake alat eject kertu SIM utawa klip kertas sing dibenerake kanggo ngetokake kertu SIM. Push tray kanggo masang kertu SIM maneh.
  5. Reset setelan jaringan . Kanggo nindakake iki, bukak Setelan> Umum> Reset> Reset setelan jaringan . Iki bakal ngresiki setelan Wi-Fi, dadi sampeyan kudu ngetik maneh sandhi sawise ngreset rampung. Elinga yen iki uga bakal ngreset setelan Data Seluler, Bluetooth, VPN, lan APN ing iPhone. Priksa artikel liyane kanggo sinau babagan macem-macem jinis iPhone diwiwiti maneh .
  6. Hubungi panyedhiya layanan nirkabel sampeyan . Yen ora ana sing nggarap cara liya, mula bisa uga sampeyan entuk manfaat hubungi panyedhiya layanan seluler sampeyan . Bisa uga ana masalah ing akun sampeyan sing mung bisa ngrampungake wakil layanan pelanggan.