iPhone Ora Bakal Mbusak Foto? Mangkene Fix.

Iphone Won T Delete Photos

Sampeyan kurang ing papan panyimpenan iPhone lan pengin mbusak sawetara foto. Nanging apa wae sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa uga ora bisa mbusak foto iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal mbusak foto !



Napa Aku Ora Bisa Mbusak Foto ing iPhone?

Umume, sampeyan ora bisa mbusak foto ing iPhone amarga wis diselarasake karo piranti liyane. Yen potret sampeyan diselarasake karo komputer nganggo iTunes utawa Finder, fotone mung bisa mbusak nalika nyambungake iPhone karo komputer.



Yen ora ngono, Foto iCloud bisa uga diuripake. Aku bakal nerangake cara ngatasi skenario kasebut uga masalah piranti lunak sing potensial.

Nyinkronake iPhone menyang iTunes Utawa Finder

Miwiti kanthi nyambungake iPhone menyang komputer nganggo kabel Lightning. Yen sampeyan duwe PC utawa Mac sing mbukak macOS Mojave 10.14 utawa luwih lawas, bukak iTunes banjur klik lambang iPhone cedhak pojok kiwa ndhuwur aplikasi.



Yen sampeyan duwe Mac sing mbukak macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar, bukak Sing Golek banjur klik iPhone ing ngisor Lokasi .

Sabanjure, klik Foto . Disaranake mung sinkronisasi foto saka Album sing Dipilih supaya proses iki luwih gampang. Temokake potret sing pengin dicopot saka iPhone banjur pilih pilihan. Banjur, nyelarasake iPhone maneh kanggo ngrampungake proses.



apa sing kedadeyan nalika layar iphone dadi ireng

Pateni Foto iCloud

Yen iPhone ora bakal mbusak foto lan ora diselarasake karo piranti liyane, priksa manawa Foto iCloud diaktifake. Bukak Setelan banjur tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Banjur, tutul iCloud .

Saka kene, tutul Foto lan priksa manawa pilihan kasebut ana ing jejere Foto iCloud mati. Sampeyan bakal ngerti fitur kasebut dipateni nalika ngalih putih tinimbang ijo.

Wiwiti maneh iPhone

Yen ora ana langkah ing ndhuwur sing ngatasi masalah kasebut, iPhone bisa uga nemoni masalah piranti lunak. Ndandani pisanan sing disaranake yaiku miwiti maneh iPhone.

Cara Wiwiti maneh iPhone

Ing iPhone nganggo ID Wajah : Pencet terus tombol sisih lan tombol volume wae nganti geser kanggo mateni katon. Gesek lambang daya ngiwa nengen. Sawise sawetara detik, penet terus tombol sisih kanggo nguripake iPhone maneh.

Ing iPhone tanpa ID Wajah : Pencet terus tombol daya nganti geser kanggo mateni katon ing layar. Gesek lambang daya saka kiwa nengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni sawetara detik, banjur penet terus tombol daya maneh kanggo nguripake iPhone.

Anyari iPhone

Nginstal update iOS paling anyar bisa ngatasi masalah nalika iPhone ora bakal mbusak foto. Apple asring nerbitake update iOS kanggo ndandani bug, ngenalake setelan lan fitur anyar, lan mbantu supaya bisa mlaku kanthi lancar ing iPhone.

Kanggo mriksa manawa kasedhiya nganyari, miwiti kanthi mbukak Setelan . Sabanjure, tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Tutul Download & Instal yen nganyari iOS kasedhiya.

Saran Storage iPhone

Sampeyan bisa mbebasake papan panyimpenan liyane ing Setelan. Mbukak Setelan banjur tutul Umum -> Panyimpenan iPhone . Apple menehi sawetara rekomendasi kanggo mbebasake papan panyimpenan, kalebu mbusak kanthi permanen Bubar Mbusak foto

Iki minangka salah sawijining rekomendasi sing digawe ing video babagan cara ngoptimalake iPhone. Priksa kanggo sinau sangang tips liyane kaya sing iki!

iPhone Ora Bakal Mbusak Foto? Ora maneh!

Sampeyan wis ngatasi masalah lan saiki sampeyan bisa mbusak foto ing iPhone. Priksa manawa nuduhake artikel iki kanggo mulang kulawarga lan kanca apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora mbusak foto.

Apa sampeyan duwe pitakon liyane? Ninggalake ing bagean komentar ing ngisor iki!