Messenger Ora Bisa Nganggo iPhone? Mangkene Fix!

Messenger Not Working Iphone

Messenger ora bakal mbukak ing iPhone lan sampeyan ora ngerti sebabe. Swara milyar wong nggunakake aplikasi olahpesen Facebook saben wulan, dadi yen ana kedadeyan salah, iki kasusahan utama. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa Messenger ora nggarap iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik .



iphone 6 mati kanthi acak

Wiwiti maneh iPhone

Nalika Messenger ora nggarap iPhone, langkah-langkah pemecahan masalah sing pertama lan paling gampang yaiku mateni iPhone lan urip maneh. Iki bakal sok-sok ndandani bug piranti lunak cilik lan gangguan sing bisa nyebabake aplikasi Messenger ora berfungsi.



Kanggo mateni iPhone, penet terus Tombol turu / Wake (tombol daya) nganti 'geser kanggo mateni' ditampilake ing layar iPhone. Nggunakake driji, gesek lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone.

Yen sampeyan duwe iPhone utawa sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae nganti 'geser kanggo mateni' ditampilake ing layar. Gesek lambang daya saka kiwa nengen kanggo mateni iPhone.



Kanggo nguripake iPhone maneh, penet terus tombol daya (iPhone 8 utawa luwih lawas) utawa tombol sisih (iPhone X lan sing luwih anyar) nganti logo Apple katon ing tengah tampilan iPhone.

Tutup Aplikasi Messenger

Mirip karo urip maneh iPhone, nutup lan mbukak maneh Messenger bisa menehi aplikasi wiwitan sing luwih anyar yen app nabrak utawa nemoni masalah piranti lunak.



Kanggo nutup Messenger ing iPhone kanthi tombol Ngarep, pencet kaping pindho tombol Ngarep kanggo mbukak alat ganti aplikasi ing iPhone. Banjur, geser Messenger munggah lan mateni layar. Sampeyan bakal ngerti manawa aplikasi wis ditutup nalika ora ditampilake ing pangalih app.

Yen sampeyan duwe iPhone tanpa tombol Ngarep, geser munggah saka sisih ngisor layar menyang tengah layar. Tancepake driji ing tengah layar nganti tombol aplikasi diganti. Gesek aplikasi apa wae ing ndhuwur lan ndhuwur layar kanggo nutup.

kepiye cara ngganti nomer telpon apel id

Priksa Update Aplikasi Messenger

Secara berkala, pangembang bakal ngluncurake update kanggo nambahi gangguan piranti lunak lan bug. Yen Messenger ora aktif ing iPhone, sampeyan bisa uga nggunakake versi app sing ketinggalan jaman.

Bukak App Store banjur tutul Ikon Akun sing ana ing pojok sisih tengen ndhuwur layar. Banjur, gulung mudhun menyang bagean Pembaruan.

Sampeyan bisa nganyari aplikasi kanthi individu kanthi nutul Nganyari ing jejere app, utawa nganyari kabeh sekaligus kanthi nutul Nganyari Kabeh .

apa mode dfu iphone x

Delete And Reinstall Messenger

Kadhangkala, file app dadi rusak sing bisa nyebabakefungsi. File individu bisa uga angel dilacak, mula kita mung bakal mbusak app, banjur instal maneh kaya anyar. Nalika sampeyan mbusak Messenger, akun sampeyan ora bakal dibusak , nanging sampeyan bisa uga kudu ngetik informasi mlebu maneh.

Kanggo mbusak Messenger, pencet terus lambang app nganti ditampilake menu. Banjur, tutul Copot -> Delete App -> Delete .

Kanggo nginstal maneh Messenger, bukak App Store banjur tutul tab Telusuri ing pojok tangan tengen ngisor. Ketik 'Messenger', banjur tutul lambang awan kanthi tandha panah mudhun kanggo instal maneh app.

Priksa Kanggo ndeleng Yen Messenger Wis Ora Ana

Kadhangkala, aplikasi kaya Messenger bakal ngalami pangopènan server rutin supaya bisa tetep maju karo basis pangguna sing saya akeh. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan biasane ora bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo wektu sing suwe.

Priksa status server Messenger lan delengen manawa akeh pangguna liyane sing nglaporake masalah. Yen ana wong sing ora normal nglaporake masalah, Messenger bisa uga njaluk kabeh wong.

Sayange, siji-sijine hal sing bisa sampeyan lakoni yaiku ngenteni. Messenger ora bakal suwe banget!

telponku mati lan ora dikenani biaya

Apa Sampeyan Nggunakake Messenger Nalika Disambung menyang Wi-Fi?

Akeh pamilik iPhone nggunakake aplikasi Messenger nalika nyambung menyang jaringan Wi-Fi. Yen Messenger ora nggarap iPhone nalika nyambung menyang Wi-Fi, tindakake rong langkah ing ngisor iki kanggo ngrampungake masalah sambungan Wi-Fi sampeyan.

Pateni Wi-Fi banjur Urip maneh

Pateni lan urip maneh Wi-Fi menehi kesempatan kaping pindho kanggo iPhone nggawe sambungan Wi-Fi sing resik. Yen iPhone ora nyambung karo Wi-Fi kanthi bener, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake aplikasi kaya Messenger liwat Wi-Fi.

Kanggo mateni Wi-Fi, bukak app Setelan, banjur tutul Wi-Fi. Tutul tombol ing jejere Wi-Fi kanggo mateni Wi-Fi. Sampeyan bakal ngerti yen dipateni nalika ngalih putih abu-abu lan dipanggonke ing sisih kiwa. Kanggo nguripake Wi-Fi maneh, cukup tutul saklar maneh! Sampeyan bakal ngerti Wi-Fi aktif nalika tombol ijo lan dipanggonke ing sisih tengen.

Lali Jaringan Wi-Fi Sampeyan

Yen Wi-Fi ora aktif ing iPhone, bisa uga ana masalah babagan cara iPhone nyambung menyang router Wi-Fi. Nalika iPhone sampeyan nyambung menyang jaringan Wi-Fi kaping pisanan, data bakal disimpen kepiye kanggo nyambung menyang jaringan Wi-Fi kasebut. Yen proses kasebut ganti, iPhone sampeyan bisa uga ora bisa nyambung menyang jaringan Wi-Fi.

Kanggo lali jaringan Wi-Fi, bukak app Setelan banjur tutul Wi-Fi. Banjur, tutul tombol informasi(goleki i biru) ing jejere jaringan Wi-Fi sing pengin dilalekake. Tutul Lali Jaringan Iki lali jaringan.

kenapa ora bakal dikenani biaya iphone karo pangisi daya

Reset Kabeh Setelan

Langkah pemecahan masalah perangkat lunak pungkasan nalika Messenger ora nggarap iPhone yaiku ngreset kabeh setelan. Yen sampeyan ngreset kabeh setelan, kabeh data sing disimpen ing aplikasi Setelan ing iPhone bakal dibusak. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, nglacak masalah piranti lunak tartamtu bisa uga angel, mula kita bakal ngreset kabeh setelan minangka perbaikan 'catch all'.

Kanggo ngreset kabeh setelan, bukak app Setelan banjur tutul Umum -> Reset -> Reset Kabeh Setelan . Ketik sandhi, banjur tutul Reset Kabeh Setelan nalika ngowahi konfirmasi bakal muncul ing sisih ngisor layar. Setelan bakal disetel maneh lan iPhone bakal diwiwiti maneh.

Mulai Pesen!

Sampeyan wis ngatasi aplikasi olahpesen Facebook ing iPhone lan sampeyan bisa miwiti sesambungan karo kanca lan kulawarga. Priksa manawa ngirim artikel iki menyang kanca ing media sosial supaya ngerti apa sing kudu ditindakake nalika Messenger ora nggarap iPhone!