IPhone Kula Ora Bisa Disinkronake! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Cannot Be Synced

Sampeyan nyoba nyelarasake iPhone menyang iTunes, nanging ana sing ora bisa digunakake. Sampeyan terus ndeleng Kesalahan -54 lan sampeyan ora yakin apa sing kudu ditindakake. Ing artikel iki, Aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake yen iPhone ora bisa disinkronake!

Wiwiti maneh iPhone

Pisanan, coba wiwiti maneh iPhone. Bisa uga ana masalah piranti lunak suntingan sing ngalangi iPhone supaya ora disinkronake.



Yen duwe iPhone 8 utawa luwih anyar, penet terus tombol daya. Ing iPhone X utawa sing luwih anyar, bebarengan pencet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae. Banjur, gesek lambang daya saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone.



Ngenteni sawetara detik, banjur penet terus tombol daya utawa tombol sisih kanggo nguripake iPhone maneh.



Nganyari Piranti Lunak ing iPhone Lan Komputer

Yen iPhone utawa komputer sampeyan mbukak piranti lunak sing ketinggalan jaman, bisa uga nyebabake gangguan nalika proses sinkronisasi.

Kanggo mriksa nganyari iPhone, bukak Setelan banjur tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Tutul Download lan Instal yen nganyari iOS kasedhiya.



Kanggo nganyari Mac, klik logo Apple ing pojok kiwa ndhuwur layar. Banjur, klik Babagan Mac Iki -> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari kasedhiya, tutul Nganyari Saiki .

Kanggo nganyari komputer Windows, klik Mulai -> Setelan -> Nganyari & Keamanan -> Nganyari Windows .

Gabungke File Media iTunes Sampeyan

Yen file media ing komputer disimpen ing macem-macem lokasi, bisa uga nyebabake masalah nalika nyoba nyelarasake iPhone. Kanggo nggabungake perpustakaan media iTunes, bukak iTunes banjur klik File ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar. Klik Pustaka , banjur klik Gabungke File .

Instal Piranti Lunak Keamanan Pihak katelu

Kadhangkala program piranti lunak pihak katelu (kaya McAfee) bisa ngganggu proses sinkronisasi iPhone. Kadhangkala program kasebut bakal salah tafsir sinkronisasi minangka ancaman keamanan lan ngalangi supaya ora kedadeyan.

Priksa pandhuan Apple kanggo sinau cara instal program ing Mac . Yen sampeyan duwe komputer Windows, priksa pandhuan Microsoft kanggo instal program pihak katelu .

Apa Sampeyan Ndownload Konten Saka App Store?

Yen sampeyan ora bisa nyelarasake file utawa app sing didownload saka iTunes Store, coba busak konten kasebut lan undhuh maneh. Amarga konten kasebut ana gandhengane karo ID Apple, sampeyan uga bisa langsung download menyang iPhone saka App Store.

Sawise mbusak file, bukak App Store ing Mac lan klik jeneng sampeyan ing pojok sisih kiwa ngisor layar. Temokake app sing pengin diinstal maneh, banjur klik ikon cloud.

Yen luwih seneng ndownload konten langsung menyang iPhone, bukak App Store banjur klik lambang akun ing pojok sisih ndhuwur layar. Tutul Dituku -> Ora ing iPhone iki . Tutul lambang cloud kanggo nginstal app.

Konten Kula Ora Saka Toko iTunes!

Yen konten sing ora bakal diselarasake dudu saka iTunes Store (kaya CD), coba busak konten kasebut lan kirim maneh menyang iTunes. Pisanan, sampeyan kudu mbukak iTunes kanggo ngimpor file kasebut. Banjur, klik File ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar. Banjur, klik Tambahake menyang Library banjur temokake file sing pengin diimpor menyang iTunes.

DFU Pulihake iPhone

Yen iPhone isih ora bisa diselarasake, coba lebokake iPhone ing mode DFU. Mulihake DFU bisa ngatasi masalah piranti lunak paling jero sing kedadeyan ing iPhone. Sadurunge iPhone dilebokake ing mode DFU, disaranake serep dhisik supaya ora ilang kabeh data.

Yen wis siyap, priksa Pandhuan mulihake DFU .

Isih Ora Bakal Nyinkronake?

Wayahe kanggo atur janjian ing Apple Store lokal. Bisa uga ana masalah ing akun sampeyan sing mung bisa ngatasi teknologi Apple.

IPhone Kula Ora Bisa Disinkronake: Diterangake!

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ngrampungake masalah sinkronisasi ing iPhone. IPhone sabanjure ora bisa diselarasake utawa sampeyan ndeleng Kesalahan -54, sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditindakake! Ana pitakon? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki.