Mikrofon iPhone Kula Ora Gawe! Mangkene Fix.

My Iphone Microphone Is Not Working

Sampeyan lagi lungguh ing kantor, ngenteni telpon saka bos. Nalika dheweke pungkasane nelpon, sampeyan ngucapake 'Halo?', Mung bakal ketemu, 'Hei, aku ora bisa ngrungokake sampeyan!' 'Oh ora,' sampeyan mikir dhewe, 'mikropon iPhone saya rusak.'

Untunge, iki minangka masalah sing cukup umum kanggo iPhone anyar lan lawas. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kok sampeyan Mikrofon iPhone ora bisa digunakake lan mlaku kanthi selangkah-selangkah carane ndandani mic iPhone .



Pisanan, Tes lan Priksa Mikrofon iPhone

Babagan sing kudu sampeyan lakoni nalika mikropon iPhone sampeyan ora bisa digunakake yaiku nyoba nganggo macem-macem aplikasi. Iki amarga iPhone sampeyan duwe telung mikropon: siji ing sisih mburi kanggo ngrekam audio video, siji ing sisih ngisor kanggo telpon speaker lan rekaman swara liyane, lan siji ing earpiece kanggo telpon.





Kepiye Cara Nguji Mikrofon Ing iPhone?

Kanggo nyoba mikropon ngarep lan mburi, motret rong video cepet: siji nggunakake kamera ngarep lan siji nggunakake kamera mburi banjur puter maneh. Yen sampeyan krungu audio ing video kasebut, mikropon video kasebut bisa digunakake kanthi apik.

Kanggo nyoba mikropon ngisor, bukak Memo Swara app lan rekam memo anyar kanthi pencet ing tombol abang gedhe ing tengah layar.



Tutup Aplikasi Apa wae sing Nduwe Akses menyang Mikropon

Bisa uga aplikasi sing duwe akses menyang Mikropon nyebabake masalah kasebut. Aplikasi kasebut bisa uga nabrak, utawa Mikropon bisa aktif ing aplikasi kasebut. Sampeyan bisa ndeleng aplikasi sing duwe akses menyang Mikropon kanthi mbukak Setelan -> Privasi -> Mikropon .

Bukak tombol aplikasi kanggo nutup aplikasi sampeyan. Yen iPhone duwe ID Wajah, geser munggah saka sisih ngisor layar menyang tengah layar. Yen iPhone sampeyan ora duwe Face ID, pencet kaping pindho tombol Ngarep. Banjur, geser aplikasi sampeyan ing ndhuwur lan ing sisih ndhuwur layar.

Resik Mikrofon

Yen sampeyan nemokake salah sawijining mikrofon iPhone sampeyan muni sawise dites utawa ora ana swara apa-apa, ayo ngresiki. Cara favoritku kanggo ngresiki mikrofon iPhone yaiku nggunakake sikat untu sing durung digunakake kanggo ngresiki panggangan mikropon ing sisih ngisor iPhone lan mikropon titik ireng cilik ing sisih tengen kamera mburi mburi. Cukup geser sikat untu ing mikropon kanggo ngilangi serat, rereget, lan bledug saku sing macet.

Sampeyan uga bisa nggunakake udara sing dikompresi kanggo ngresiki mikrofon iPhone. Yen sampeyan njupuk rute iki, priksa manawa nyemprotake alon-alon lan adoh saka mikropon dhewe. Udara sing dikompres bisa ngrusak mikropon yen disemprotake ing jarak sing cedhak - mula wiwiti nyemprot saka kadohan lan nyedhaki yen sampeyan prelu.

Priksa manawa nyoba mikropon iPhone maneh sawise diresiki. Yen sampeyan nemokake yen mikropon iPhone isih ora aktif, pindhah menyang langkah sabanjure.

Mikrofon iPhone Kula Isih Ora Makarya!

Langkah sabanjure yaiku ngreset setelan iPhone. Iki ora bakal mbusak konten apa wae (kajaba sandhi Wi-Fi), nanging bakal nyetel kabeh setelan iPhone menyang gawan pabrik, mbusak bug sing bisa nyebabake mikropon sampeyan ora nanggapi. Aku nyaranake supaya nggawe cadangan telpon sadurunge mbusak setelan iPhone.

Kepiye Reset Setelan iPhone?

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone banjur tutul umume pilihan
  2. Gulung menyang sisih ngisor layar banjur tutul Reset tombol
  3. Tutul ing Reset Kabeh Setelan tombol ing sisih ndhuwur layar lan konfirmasi manawa sampeyan pengin ngreset kabeh setelan. Telpon saiki bakal urip maneh.

wifi iphone nyambung nanging ora ana internet

Sijine iPhone Sampeyan ing Mode DFU

Mulihake Piranti Piranti Piranti Piranti Piranti (DFU) minangka langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak. Iki mulihake mbusak lan nulis maneh saben baris kode ing iPhone, mula uga penting gawe serep dhisik .

Priksa artikel liyane kanggo sinau carane nggawe mode iPhone DFU !

Nggawa iPhone Sampeyan Kanggo Mbenakake

Yen sawise ngresiki iPhone lan ngreset kabeh setelan, sampeyan bakal nemokake mikropon iPhone isih ora bisa digunakake, saiki waktune nggawa iPhone supaya bisa didandani. Priksa manawa mriksa artikelku ing papan sing paling apik kanggo ndandani iPhone kanggo inspirasi.

Mikrofon iPhone: Telpon!

Mikrofon iPhone sampeyan wis tetep lan sampeyan bisa miwiti ngobrol karo kontak maneh. Disaranake sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mbantu kanca lan kulawarga nalika mikropon iPhone ora aktif. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tinggalake komentar ing ngisor iki!