IPhone Kula macet ing Mode Headphone. Mangkene The Real Fix!

My Iphone Is Stuck Headphones Mode

Sampeyan lagi pancen yakin headphone ora dipasang ing iPhone, amarga ora. Sampeyan ndeleng 'Headphone' ing ndhuwur geser volume nalika sampeyan menet tombol volume, nanging iPhone sampeyan ora bisa muni. Sampeyan wis nyoba ngreset maneh, nyelehake headphone, lan njupuk maneh, nanging ora bisa digunakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan macet ing mode headphone , an trik apik tenan kanggo njaluk sampah saka jack headphone utawa port Lightning , lan carane ngatasi masalah dadi apik !



IPhone Kula Ora Nduwe Jack Headphone! Kepiye Cara Nggawe Mode Headphone?

Apple nyingkirake jack headphone nalika ngeculake iPhone 7. Nalika semana kontroversial banget, nanging akeh wong sing nggunakake headphone Bluetooth kaya AirPods.



Nanging, Apple ora ngilangi kemampuan nggunakake headphone nganggo kabel ing iPhone anyar. Tuku iPhone 7 utawa model sing luwih anyar kalebu sepasang headphone kabel sing dipasang langsung menyang port Lightning iPhone (uga dikenal minangka port daya).

IPhone 7, 8, utawa X anyar uga kalebu dongle sing ngidini sampeyan nyambungake headphone lawas menyang port Lightning iPhone. Nanging, Apple mandheg nyakup dongle iki karo iPhone XS, XS Max, lan XR.



Sanajan iPhone 7 lan model anyar ora duwe jack headphone tradisional, isih bisa macet ing mode headphone! Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan ndandani model iPhone sing macet ing mode headphone.

Ora, iPhone, Ana Apa ora Headphone dipasang!

IPhone sampeyan macet ing mode headphone amarga mikir yen headphone dipasang ing jack headphone utawa port Lightning, sanajan ora. Iki biasane disebabake masalah karo jack headphone utawa port Lightning dhewe. 99% wektu iku masalah hardware, dudu masalah piranti lunak.



Ngilangake Kemungkinan Masalah Software

Cara paling gampang kanggo mesthekake yen masalah piranti lunak ora nyebabake iPhone tetep macet ing mode headphone yaiku mateni banjur urip maneh. Kanggo mateni iPhone, penet terus tombol daya (uga dikenal minangka tombol Turu / Wake) banjur geser tombol ing jejere 'geser kanggo mateni' ing layar.

Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, penet terus tombol Sisih lan tombol volume apa wae nganti 'geser kanggo mateni' ditampilake ing layar. Gesek lambang daya ngiwa nengen kanggo mateni iPhone X utawa sing luwih anyar.

Sampeyan bisa mbutuhake wektu 20 detik utawa luwih becik yen iPhone dipateni, lan iku normal banget. Kanggo nguripake iPhone maneh, tahan tombol daya (iPhone 8 utawa luwih lawas) utawa tombol Sisih (iPhone X lan sing luwih anyar) nganti logo Apple katon ing layar. Sampeyan bisa ngeculake tombol daya utawa tombol Sisih nalika logo Apple katon.

Yen iPhone isih tetep ing mode headphone sawise iPhone diuripake maneh, ana masalah hardware karo iPhone. Ing wektu iki, masalah iki disebabake dening salah siji saka rong kemungkinan:

  • Puing sing macet ing jack headphone utawa port Lightning ngapusi iPhone supaya mikir yen headphone dipasang.
  • Jack headphone utawa port Lightning rusak, kanthi fisik utawa cair.

Coba Priksa Nang iPhone

Nyekel senter banjur sumorot nang jack headphone utawa port Lightning iPhone. Apa ana lebu sing macet ing njero? Aku wis ndeleng kabeh wiwit sega, nganti goo coklat, nganti tip headphone murah sing macet. Nyoba ngekstrak soko jack headphone iPhone utawa port Lightning angel banget, lan sawetara teknisi Apple malah ora bakal nyoba.

Bolongan ing jack headphone iPhone utawa port Lightning bisa nyebabake kerusakan, nanging umume wong sing wis kerja bareng aku setuju, bisa uga ana risiko amarga pancen ora bisa ilang. Yen aku kudu ngira, aku bakal ujar manawa aku sukses babagan 50% wektu nalika nyoba ngekstrak soko jack headphone pelanggan nalika aku kerja ing Apple Store.

Kepiye Cara Nggawe Sampah Saka Jack Headphone iPhone?

Ora ana cara sing bener kanggo nindakake iki, lan Toko Apple ora duwe alat sing dirancang kanggo ngekstrak puing saka jack headphone. Ing kana yaiku Nanging, sawetara trik ora resmi sing digunakake Apple techs kanggo ngrampungake. Ati-ati - ora ana sing kalebu metode sing disetujoni Apple amarga bisa nyebabake karusakan, nanging aku wis sukses karo saben wong ing kahanan sing beda.

Trik Pen BIC

Aku kepengin banget nulis artikel iki supaya aku bisa nuduhake trik iki karo sampeyan. Genius Apple nuduhake kula carane nggawe, lan aku isih nganggep apik banget. Dielingake: pulpenmu ora bakal slamet saka prosedur iki. Mangkene carane nggunakake pena BIC kanggo mbusak lebu saka jack headphone iPhone:

  1. Gunakake pena BIC standar lan copot tutup kasebut.
  2. Gunakake tang kanggo narik pucuk pena saka omah plastik.
  3. Ujunge dipasang ing kartrid plastik bunder sing ngemot tinta.
  4. Sisih pungkasan kartrid yaiku sampurna ukuran kanggo mbusak lebu saka jack headphone.
  5. Lebokake ujung kasebut menyang jack headphone lan corak alon-alon kanggo ngeculake lebu, banjur gulung metu saka iPhone utawa iPad.

Aku wis nyimpen akeh jack headphone nggunakake trik iki. Ati-ati aja nganti meksa banget. Yen lebu ora metu, pindhah menyang pucuk sabanjure.

Udhara sing Dikompres

Coba gunakake kaleng udara sing dikompresi kanggo nyebarke hawa langsung menyang jack headphone iPhone. Iki bisa uga digunakake sanajan sampeyan ora weruh apa-apa sing ana ing njero. Hawa sing dikompres bisa ngeculake puing-puing mung cukup kanggo ngoyak-oyak utawa nyebul kabeh. Dadi alus: Aja tetep selang nganti jack headphone iPhone banjur wiwiti. Mulai saka njaba iPhone lan coba mlebu.

Yen sampeyan ora duwe kaleng udara sing dikompres, sampeyan bisa coba coba dhewe, nanging aku ora seneng banget karo pilihan kasebut amarga ambegan kita ngemot kelembapan sing bisa ngrusak sirkuit internal iPhone. Yen sampeyan rumangsa ora bisa ilang, mula coba wae.

Pinset

Tenanan pinset tipis kadang bisa nyedhaki cukup jero kanggo narik sega utawa lebu liyane saka jack headphone iPhone. Nggunakake pinset iku beboyo. Kaya game sing diarani Operation (dening Milton Bradley). Gampang banget ngrusak sisih pinggir jack headphone yen sampeyan meksa pinset banget.

Aku Ora nyaranake Iki, Nanging…

Sawetara wong sing cerdas karo teknologi (lan kanthi diam-diam, sawetara Apple Genius) wis sukses ngekstrak puing-puing saka jack headphone iPhone kanthi mbongkar iPhone lan ngetokake lebu saka ngisor jack headphone. Ana sawetara panuntun teardown iPhone sing apik banget yen sampeyan pengin nyoba, nanging Aku ora nyaranake sampeyan.

Kepiye Cara Nggawe Sampah Saka Port Kilat iPhone?

Kaya jack headphone, bisa uga angel nyopot bedhil lan lebu saka port Kilat. Cara paling aman kanggo mbusak lebu saka port iPhone Lightning yaiku nggunakake sikat anti-statis.

Yen sampeyan nyoba ngresiki port Kilat nganggo obyek kaya paperclip utawa thumbtack, sampeyan bisa uga duwe risiko nyebabake muatan listrik ing iPhone, sing bisa nyebabake kerusakan liyane. Toothik uga beboyo, amarga bisa splinter lan macet ing njero iPhone.

Nanging, umume wong ora duwe sikat anti-statis, lan ora apa-apa. Sikat untu sing anyar lan ora digunakake nggawe pengganti apik yen ora nganggo sikat anti-statis.

Trik Straw Cocktail

Cara iki bisa uga diarani trik 'aduk kopi', amarga salah sawijining piranti bisa digunakake. Ratakan pucuk jerami utawa aduk kopi supaya bisa dipasang ing port Kilat iPhone. Gunakake pucuk jerami sing rata kanggo ngikis utawa njupuk gunk metu saka port Kilat.

Udara lan pinset sing dikompres uga bisa dadi solusi yen ana barang sing dipasang ing port Lightning iPhone.

Aku Wis Coba Kabeh Lan iPhone Isih Macet ing Mode Headphone!

Yen iPhone sampeyan isih ora bisa digunakake sawise sampeyan nyoba kabeh perkara ing ndhuwur, ana kemungkinan gedhe iPhone sampeyan kudu didandani. Biasane, jack headphone utawa port Lightning ing iPhone bakal mandheg amarga salah siji saka rong sebab:

Kerusakan Banyu

Alasan umum supaya iPhone macet ing mode headphone yaiku kerusakan banyu, lan akeh wektu wong ora ngerti kepiye kedadeyan kasebut. Mangkene pacelathon: Aku bakal takon, 'Apa sampeyan atlit?', Lan dheweke bakal padha setuju. Aku bakal takon, 'Apa sampeyan ngrungokake musik nalika mlaku utawa olahraga?', Lan dheweke bakal wangsulane maneh. Apa sampeyan bisa ngira apa sing kedadeyan?

itunes ora bakal ngenali iphone 6

Akeh wektu, iki masalah amarga nalika kringet nganggo kabel headphone atlit. Ing sawetara titik, kringet cilik mlebu jack headphone utawa port Lightning lan iPhone bisa macet ing mode headphone.

Jenis kerusakan banyu liyane uga bisa nyebabake masalah iki - ora akeh. Jack headphone ing iPhone lawas lan port Lightning ing iPhone anyar minangka siji-sijine bukaan ing njaba iPhone, lan iki gampang ngrusak banyu. Sanajan iPhone liyane bisa digunakake sawise teles, jack headphone utawa port Lightning bisa uga ora.

Kerusakan Fisik

Yen iPhone sampeyan dirusak dadi 1000 lembar, mesthine sampeyan bakal ngerti apa sing salah. Yen isih ana siji-sijine, ana sebab liyane umum kenapa iPhone macet ing mode headphone: Jack headphone utawa port Lightning ditarik saka papan logika.

“Ngenteni sedetik. Aku tetep nyimpen iPhone gedhe banget bentuk. ”

Nyambungake headphone lan metu saka iPhone mesthine ora nate njalari masalah iki. Aku ora nate weruh kedadeyan saka panggunaan normal. Mangkene pitakon sing dak takon: 'Apa sampeyan nutupi headphone ing iPhone nalika ora digunakake?' Pelanggan bakal ujar ya. (Coba dipikirake, Genius sing padha karo aku sing trik pena BIC uga ngandhani. Aku bakal menehi kredit yen ora ngira dheweke bisa nemoni masalah.) Apa sampeyan bisa ngira apa sing kedadeyan ing kene ?

Sawise sawetara wektu, galur saka headphone sing ngubengi iPhone ing pucuk dipasang ing jack headphone utawa port Lightning dadi apik banget mula dheweke mulai adoh saka papan logika. Ora apa-apa kanggo mbungkus headphone ing iPhone, yen sampeyan nyabut nalika wis rampung.

Sayange, yen maca iki, ana kemungkinan gedhe kerusakan wis rampung lan sampeyan kudu ndandani iPhone.

Pilihan Ndandani: Apple vs. Puls

Masalah iki pancen mumetake kanggo wong sing lunga menyang Apple Store amarga mung opsi ndandani sing ditawakake Apple kanggo ndandani jack headphone sing rusak yaiku ganti kabeh iPhone. Akeh wong sing nolak, milih nggunakake headset Bluetooth utawa dock speaker kanggo nelpon lan nampa telpon, nanging kasusahan utama nalika swara ora mlaku ing iPhone.

Kasus kasebut padha karo port iPhone Lightning sing rusak. Apple biasane bakal ngganti iPhone yen port Lightning wis rusak. Pengganti kasebut dijamin karo jaminan AppleCare + sampeyan.

Sing luwih parah, lebu sing macet ing jack headphone iPhone utawa port Lightning ora dijamin babar pisan, dadi bisa ngrampungake masalah sederhana iki banget larang

Pulsa

Yen sampeyan pengin ndandani iPhone saiki akeh kurang saka Apple, Pulsa bakal ketemu sampeyan ing omah utawa lokasi sing sampeyan pilih kurang saka sak jam, lan menehi jaminan babar pisan kanggo komponen lan tenaga kerja.

Entuk Ponsel Anyar

Sampeyan bisa uga pengin mikir supaya entuk telpon anyar tinimbang ndandani sing saiki. Ndandani iPhone bisa larang kanthi cepet. Yen luwih saka siji komponen rusak - sing ora umum yen sampeyan ngeculake iPhone utawa mbukak banyu - perusahaan ndandani biasane kudu ngganti saben bagean, ora mung jack headphone. Priksa metu ing Alat bandhing ponsel UpPhone kanggo mriksa pilihan sampeyan!

Bungkus

Pancen frustasi nalika iPhone macet ing mode headphone, amarga kayane masalah sederhana kudu ana solusi sing sederhana. Ora apes yen potongan cilik utawa gulung banyu cilik bisa nyebabake efek sing mbebayani ing iPhone. Aku ngarep-arep banget manawa iPhone sampeyan wis ora macet maneh ing mode headphone, nanging yen wis, paling ora sampeyan ngerti apa sing bakal ditindakake. Bebas bae kanggo menehi komentar ing ngisor iki. Aku pengin ngrungokake babagan cara kreatif sing bisa ditemokake kanggo mbusak lebu saka jack headphone utawa port Lightning iPhone.