Kepiye Ngganti Ukuran Font Ing iPhone? Ndandani Gampang!

How Do I Change Font Size An Iphone

Sampeyan pancen angel maca teks ing iPhone lan pengin ngganti ukuran font. Ana rong cara kanggo ngganti ukuran teks ing iPhone - ing aplikasi Setelan, utawa ing Pusat Kontrol yen iPhone sampeyan mbukak iOS 11. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara ngganti ukuran font ing iPhone ing aplikasi Setelan lan Pusat Kontrol supaya sampeyan bisa nemokake ukuran teks sing sampurna kanggo iPhone!



Cara Ngowahi Ukuran Font Ing iPhone Ing Aplikasi Setelan

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone.
  2. Tutul Aksesibilitas .
  3. Tutul Ukuran Tampilan & Teks .
  4. Tutul Teks Luwih gedhe .
  5. Seret geser ing sisih ngisor kanggo ngganti ukuran font ing iPhone.
  6. Yen sampeyan pengin opsi ukuran teks luwih gedhe, uripake geser ing jejere Ukuran Aksesibilitas luwih gedhe .

Cathetan: Ukuran font Aksesibilitas sing luwih gedhe mung bisa digunakake ing aplikasi sing ndhukung Dynamic Type, fitur sing ngidini pangembang aplikasi ngrancang aplikasi sing disetel karo font kanthi macem-macem ukuran.



Cara Ngowahi Ukuran Font Ing iPhone Saka Pusat Kontrol

Apple nggabungake kemampuan kanggo ngatur Pusat Kontrol iPhone kanthi rilis iOS 11. Salah sawijining fitur sing bisa ditambahake menyang Pusat Kontrol yaiku Ukuran Teks , sing ngidini sampeyan ngganti ukuran font kanthi cepet lan gampang ing iPhone.



iphone ujar manawa headphone dipasang nalika ora bisa

Yen sampeyan ora yakin manawa iPhone mbukak iOS 11 utawa ora, bukak app Setelan banjur tutul Umum -> Babagan . Deleng ing sisih tengen Versi kanggo nemokake versi iOS sing wis diinstal (ora digatekake nomer ing kurung ing sisih tengen). Yen nomer kasebut ana 11 utawa luwih, sampeyan bisa ngatur Pusat Kontrol iPhone!

iphone 7 ujar ora ana layanan

Cara Nambah Ukuran Teks Kanggo Pusat Kontrol

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone.
  2. Tutul Pusat Kontrol .
  3. Tutul Ngatur Kontrol kanggo mbukak menu pangaturan dhewe.
  4. Gulung mudhun lan tutul tombol plus ijo dununge ing sisih kiwa Ukuran Teks kanggo ditambahake menyang Pusat Kontrol.



Cara Ngowahi Ukuran Teks Ing iPhone Saka Pusat Kontrol

  1. Kanggo mbukak Pusat Kontrol, gunakake driji kanggo gesek munggah saka ngisor sisih ngisor layar iPhone.
  2. Pencet terus Ukuran Teks kontrol nganti panggeser Ukuran Teks vertikal katon ing tampilan iPhone sampeyan.
  3. Kanggo ngganti ukuran font ing iPhone, seret geser munggah utawa mudhun. Yen sampeyan luwih dhuwur nyeret geser, teks bakal dadi gedhe ing iPhone.

Cara Nggawe Font Bold Ing iPhone

Saliyane nambah ukuran font ing iPhone, sampeyan bisa nggawe teks kanthi kendel! Teks sing kandel luwih kenthel tinimbang teks standar, dadi sampeyan luwih gampang maca.

Bukak Setelan banjur tunyuk Aksesibilitas -> Ukuran Tampilan & Teks . Nguripake tombol ing jejere Teks Kandel.

Font Iki Cilik banget. Font Iki Gedhe Banget. Font Iki Yaiku Mung Bener!

Sampeyan wis sukses ngowahi ukuran font ing iPhone lan luwih gampang maca teks. Disaranake sampeyan nuduhake ing media sosial supaya kanca lan kulawarga bisa nemokake ukuran teks sing cocog kanggo iPhone. Matur nuwun kanggo maca, lan aja bebas takon utawa komentar ing ngisor iki!

ndandani retak layar iphone 6

Kabeh sing paling apik,
David L.