Napa Aku kudu Ngalih menyang AT&T? Saklar Paling Apik Kanggo Promosi AT & T

Why Should I Switch T

Dina iki aku mlebu toko AT&T, ngenalake aku, lan ngobrol kanthi karyawan babagan sebab kenapa wong kudu pindhah menyang AT&T. Bab sing dicritakake sing paling nggumunake aku yaiku kaping pindho luwih akeh wong sing ngalih saka operator murah kaya Sprint lan T-Mobile tinimbang saka Verizon, amarga AT&T nawakake layanan, kacepetan, lan kehandalan sing luwih apik.

Nalika nerangake telpon lan surfing web, dheweke ujar manawa masarakat gelem mbayar luwih sithik kanggo layanan sing luwih apik. Kualitas layanan beda-beda gumantung saka siji bagean menyang negara liya, nanging mesthine kudu dipikirake, luwih-luwih yen rega AT & T lan tawaran telpon saiki apik banget.



Promosi 'Ganti Ke AT&T' Paling Apik

Sampeyan bisa entuk kesepakatan eksklusif ing iPhone XR nalika sampeyan pindhah menyang AT&T! Napa sampeyan pengin ngalih? Alesan pertama yaiku sampeyan bisa njupuk iPhone XR anyar nganggo AT&T lan kliwat ngenteni dadi upgrade sing cocog karo operator saiki . Kapindho, sampeyan dagang nganti layanan lan kacepetan luwih apik ing jaringan AT & T Pungkasan, ora masalah manawa sampeyan duwe telpon anyar sing cepet yen sambungan internet ora bisa diterusake.



ipad mandheg nyambung menyang wifi

Apa Angel Ngalih?

Ora babar pisan! Ngalih kalebu telung langkah sing gampang. Pisanan, sampeyan port (istilah teknis pamindhahan) nomer menyang AT&T lan aktifake akun AT&T. Sabanjure, sampeyan dagang ing smartphone saiki - nanging mung sawise sampeyan entuk telpon anyar saka AT&T. Iku tegese sampeyan duwe cukup wektu kanggo mindhah data sadurunge menehi telpon lawas. Pungkasan, sampeyan ngirim AT & T tagihan pungkasan saka operator sampeyan saiki.



Kepiye Cara Golek Dhuwit?

Mangkene bagean sing paling apik: AT&T bakal ngirim kertu prabayar Visa ing surat kanggo kabeh jumlah ragad mandheg operator sadurunge utawa rencana pambayaran piranti. Sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu, nanging sampeyan bakal entuk pangowahan email - lan kabeh wong seneng.

Kepiye Cara Entuk Promosi?

Kanggo njupuk kauntungan saka promosi iki, klik kene kanggo langsung menyang kaca sing bener ing situs web AT & T. Aku bakal mbayar ragad rujukan yen sampeyan mlebu liwat link ing kaca iki, nanging sampeyan ora mbayar tambahan: Cara sing paling apik kanggo ndhukung Payette Forward, entuk iPhone anyar, lan ngirit akeh dhuwit sekaligus .

Bungkus: Nikmati Telpon & Rencana Anyar!

Saran saran terakhirku yaiku: Langsung asuransi operator banjur golek AppleCare + utawa ora ana apa-apa. Aja bebas nuduhake pikirane ing bagean komentar ing ngisor iki - aku kepengin ngrungokake!



Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan tawaran operator saiki, priksa kalkulator tabungan ponsel utawa sandi mbandhingake rencana kulawarga kanggo ringkesan sing ora bias lan gampang dingerteni.

carane nyoba mikropon ing iphone

Sampeyan uga bisa mriksa alat mbandhingake ponsel lan alat perbandingan rencana telpon ing UpPhone kanggo ndeleng kepiye sampeyan bisa ngirit rencana lan ponsel paling apik!