Snapchat ngalami masalah nalika nyambung menyang WiFi? Iki solusi utama kanggo iPhone lan iPads!

Snapchat Tiene Problemas Para Conectarse Al Wifi

Snapchat ora bisa digunakake ing iPhone iPad utawa sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ing sawijining wektu, sampeyan ngirim selfie kucing menyang kanca, nanging saiki aplikasi ora bakal bisa digunakake! Ing artikel iki, aku bakal nerangake sebabe Snapchat ora bisa digunakake nganggo WiFi lan aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kanthi definitif , apa sampeyan nggunakake a iPhone utawa iPad .

Pisanan, priksa manawa aplikasi Snapchat paling anyar

Snapchat bisa uga ora bisa digunakake ing iPhone iPad utawa yen sampeyan ora ndownload update paling anyar kanggo aplikasi kasebut. Pangembang mesthi ngupayakake nambah fungsi aplikasi lan kanthi rutin nerbitake update kanggo nambah fitur anyar, ndandani bug perangkat lunak, lan nambah langkah keamanan kanggo nglindhungi pangguna.



Kanggo mriksa nganyari Snapchat, bukak Toko App banjur tutul tab Pembaruan ing pojok tengen ngisor layar iPhone iPad utawa sampeyan. Temokake Snapchat ing dhaptar Nganyari ngenteni banjur tutul tombol biru Kanggo nganyari ing jejere app yen kasedhiya nganyari.



ngimpi babagan wong sing nyoba nglarani aku

Apa sing kudu aku lakoni yen Snapchat ora bisa digunakake karo WiFi?

  1. Wiwiti maneh iPhone utawa iPad

    Babagan pisanan sing ditindakake nalika Snapchat ora bisa digunakake karo WiFi sampeyan yaiku miwiti maneh iPhone utawa iPad. Yen sampeyan mateni piranti kanthi cara sing bener, sampeyan ngidini kabeh program piranti lunak sing ngoperasikake iPhone utawa iPad supaya bisa dipateni kanthi alami, sing kadang bisa ndandani bug perangkat lunak cilik.



    Kanggo mateni piranti, penet terus tombol turu / turu (luwih dikenal minangka tombol daya ) nganti ikon daya abang katon lan tembunge geser kanggo mateni ing layar iPhone iPad utawa. Geser lambang daya abang saka kiwa nengen lan iPhone utawa iPad bakal dipateni.

    Ngenteni udakara menit, banjur urip maneh iPhone utawa iPad kanthi pencet tombol turu / turu nganti logo Apple katon ing tengah layar piranti.

  2. Pateni WiFi lan urip maneh

    Kaya urip maneh iPhone utawa iPad, mateni lan urip maneh WiFi kadang bisa ngatasi masalah piranti lunak suntingan sing bisa kedadeyan nalika nyoba nyambungake piranti menyang jaringan WiFi.

    Kanggo mateni WiFi ing iPhone iPad utawa, bukak app kasebut Setelan lan tutul Wi-Fi . Banjur, tutul saklar ing sisih tengen Wi-Fi kanggo mateni. Sampeyan bakal ngerti saklar dipateni nalika abu-abu lan geser dununge ing sisih kiwa.



    Ngenteni sawetara detik, banjur urip maneh WiFi kanthi nutul tombol maneh. Sampeyan bakal ngerti manawa WiFi urip maneh nalika ngalih ing jejere Wi-Fi ijo lan geser dununge ing sisih tengen.

  3. Sambungake iPhone iPad utawa sampeyan menyang jaringan WiFi liyane

    Yen Snapchat ora aktif ing jaringan WiFi, sampeyan bisa nyoba nyambung iPhone utawa iPad menyang jaringan kanca. Sampeyan uga bisa nyoba nyambung menyang jaringan WiFi gratis ing perpustakaan lokal, Starbucks, utawa Panera.

    Yen iPhone utawa iPad sampeyan nyambung menyang jaringan liya, nanging ora nyambung karo sampeyan, bisa uga amarga ana masalah karo router nirkabel lan dudu karo iPhone utawa iPad. Coba restart router utawa hubungi panyedhiya nirkabel kanggo pitulung tambahan.

  4. Lali jaringan WiFi banjur sambung maneh

    Nalika iPhone iPad utawa sampeyan nyambung menyang jaringan WiFi kaping pisanan, data kasebut bakal disimpen minangka sambungake menyang jaringan WiFi tartamtu. Yen bagean proses konektivitas diganti, utawa yen file sing disimpen rusak, bisa nyegah iPhone iPad utawa sampeyan nyambung menyang jaringan.

    Cathetan: Sadurunge lali karo jaringan WiFi, priksa manawa sampeyan wis nggawe cathetan sandhi. Sampeyan kudu ngetik maneh nalika sampeyan nyambung maneh menyang jaringan!

    iphone ora ngisi daya pisan

    Kanggo lali jaringan WiFi, wiwiti kanthi mbukak aplikasi Setelan lan nutul Wi-Fi. Banjur, tutul tombol informasi ing sisih tengen jaringan WiFi sampeyan pengin iPhone utawa iPad lali. Pungkasan, tutul Lali jaringan iki , enggal Nganti lali nalika entuk tandha konfirmasi.

    Kanggo nyambung maneh menyang jaringan sing lali karo iPhone utawa iPad, tutul jaringan ing dhaptar sawise Pilih jaringan ... banjur ketik sandhi, yen ditrapake.

  5. Reset setelan jaringan

    Yen sampeyan ngreset setelan jaringan ing iPhone iPad utawa, data sing disimpen ing WiFi, VPN, lan setelan Bluetooth piranti sampeyan bakal dibusak saka piranti sampeyan. Asring angel nglacak sumber masalah piranti lunak sing bener ing iPhone iPad utawa iPad, mula ayo ngilangi kabeh apa wae sing ana gandhengane karo masalah.

    Cathetan: Sadurunge ngreset setelan jaringan ing iPhone iPad utawa, priksa manawa sampeyan wis nulis sandhi kanggo jaringan WiFi amarga sampeyan kudu ngetik maneh sawise ngreset rampung.

    iphone 7 ora muni

    Kanggo ngreset setelan jaringan, bukak app Setelan banjur pencet Umum> Reset> Reset Setelan Jaringan . Banjur ketik sandhi lan konfirmasi reset nalika sampeyan ndeleng tandha konfirmasi ing layar iPhone iPad utawa sampeyan. Reset bakal diwiwiti lan piranti bakal urip maneh yen wis rampung.

  6. Copot instal lan instal maneh Snapchat

    Yen sampeyan wis tekan saiki, nanging Snapchat isih ora bisa digunakake ing iPhone iPad utawa sampeyan, masalahe karo aplikasi kasebut, dudu sambungan piranti karo WiFi. Kanggo mbenerake bug piranti lunak sing bisa ana ing aplikasi kasebut, coba instal lan instal maneh aplikasi kasebut.

    Kanggo mbusak Snapchat ing iPhone utawa iPad, tutul terus lambang app nganti piranti kedher sakcepete lan app wiwit obah. Kanggo instal Snapchat, pencet 'X' cilik ing pojok kiwa ndhuwur lambang app banjur tutul Nyingkirake nalika dijaluk konfirmasi. Aja kuwatir: akun Snapchat sampeyan ora bakal mbusak yen sampeyan instal app saka iPhone iPad utawa sampeyan.

    Kanggo instal maneh Snapchat, bukak App Store, pencet tab Telusuran ing sisih ngisor layar, lan ketik 'Snapchat' ing kothak telusuran. Ing sisih tengen Snapchat, tutul Entuk lan mengko Instal , utawa tutul lambang cloud nganggo panah sing nuding mudhun biru kanggo instal maneh app.

  7. Priksa manawa server Snapchat ora aktif

    Yen ora ana apa-apa sing bisa ditindakake, sampeyan bisa mriksa manawa Snapchat ora bisa digunakake kanggo pangguna iPhone lan iPad liyane. Kadhangkala aplikasi ngalami crash gedhe, server mati, utawa pangembang nindakake pangopènan rutin, kabeh bisa mbatesi kemampuan sampeyan nggunakake Snapchat ing iPhone utawa iPad.

    Kanggo mriksa manawa wong liya ngalami masalah sing padha, Google ' Snapchat mati 'Lan priksa macem-macem situs web sing nglaporake pangguna kanggo masalah umum. Yen Snapchat ora nggarap WiFi kanggo akeh pangguna liyane, sampeyan bisa uga kudu sabar nganti tim dhukungan bisa ngatasi masalah kasebut.

Perayaan selfie: Snapchat wis ditemtokake!

Sampeyan wis sukses ndandani Snapchat ing iPhone iPad utawa banjur bisa ngirim foto selfie menyang kanca maneh. Sanajan ora ana akun Snapchat kanggo Payette Forward, muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing platform media sosial liyane supaya kanca lan kulawarga bisa ngerti apa sing kudu ditindakake nalika Snapchat ora aktif ing WiFi. Matur nuwun kanggo maca, lan elinga Payette Forward.