iPhone Macet ing Roda Spinning? Mangkene Fix!

Iphone Stuck Spinning Wheel

IPhone sampeyan macet ing layar ireng kanthi rodha muter lan sampeyan ora yakin sebabe. IPhone sampeyan ora nguripake maneh apa wae sing sampeyan lakoni! Ing artikel iki, aku bakal nerangake carane ngatasi masalah nalika iPhone macet ing rodha muter .



Napa iPhone Kula Macet ing Roda Spinning?

Umume, iPhone sampeyan macet ing rodha muter amarga ana kesalahan nalika proses urip maneh. Iki bisa kedadeyan sawise sampeyan nguripake iPhone, nganyari piranti lunak, ngreset saka Setelan, utawa mulihake menyang standar pabrik.



Sanajan kurang cenderung, komponen fisik iPhone bisa uga rusak utawa rusak. Pandhuan langkah demi langkah ing ngisor iki bakal diwiwiti kanthi langkah-langkah ngatasi masalah piranti lunak, banjur mbantu sampeyan entuk dhukungan yen iPhone duwe masalah hardware.

carane ngganti volume dering ing iphone

Hard Reset iPhone

Reset hard meksa iPhone supaya cepet dipateni lan urip maneh. Nalika iPhone nabrak, beku, utawa macet ing rodha putar, reset hard mula bisa diuripake maneh.



Proses nindakake hard reset beda-beda gumantung karo model iPhone sing sampeyan duwe:

  • iPhone 6s, iPhone SE (Generasi 1), lan model lawas : Seret pencet terus tombol Ngarep lan tombol daya nganti layar dadi ireng banjur logo Apple katon.
  • iPhone 7 : Seret penet terus tombol volume mudhun lan tombol daya nganti layar ireng lan logo Apple katon.
  • iPhone 8, iPhone SE (Generasi 2), lan model sing luwih anyar : Pencet banjur culake tombol volume munggah, penet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih nganti tampilan ireng lan logo Apple katon.

Reset hard bakal ngatasi masalah iki kanthi asring. Yen wis rampung, langsung serep iPhone menyang iTunes (PC lan Mac sing nganggo Mojave 10.14 utawa luwih anyar), Sing Golek (Mac nganggo Catalina 10.15 lan luwih anyar), utawa iCloud . Yen masalah iki isih ana, sampeyan bakal pengin salinan kabeh data ing iPhone!

DFU Pulihake iPhone

Nalika ngreset kanthi cepet bisa ngatasi masalah nalika iPhone macet ing setir puteran, ora bakal ngilangi masalah piranti lunak sing luwih jero sing nyebabake masalah kasebut wiwitane. Disaranake nyelehake iPhone sampeyan ing mode DFU yen masalah terus kedadeyan.



Mulihake DFU (nganyari firmware piranti) minangka mulihake iPhone paling jero lan langkah pungkasan sing bisa ditindakake rampung masalah piranti lunak utawa perangkat kukuh . Saben baris kode dihapus lan dimuat maneh ing iPhone, lan iOS versi paling anyar wis diinstal.

Priksa manawa nggawe serep iPhone sadurunge dilebokake ing mode DFU. Yen wis siyap, priksa Pandhuan mulihake DFU kanggo sinau carane nindakake langkah iki!

Hubungi Apple

Wayahe kontak dhukungan Apple yen iPhone isih tetep dipasang ing rodha putar. Priksa manawa kanggo gawe jadwal janjian yen sampeyan rencana njupuk iPhone menyang Genius Bar. Apple uga duwe telpon lan live chat dhukungan yen sampeyan ora manggon cedhak lokasi ritel.

Njupuk iPhone Kanggo Spin

Sampeyan wis ngatasi masalah ing iPhone lan urip maneh. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kulawarga, kanca, lan pandherekipun apa sing kudu ditindakake nalika iPhone macet ing rodha putar.

Apa ana pitakonan liyane babagan iPhone sampeyan? Ninggalake ing bagean komentar ing ngisor iki!