Napa Sawetara Kontak Kula Ilang Saka iPhone, iPad, utawa iPod? Mangkene The Real Fix!

Why Are Some My Contacts Missing From My Iphone

Sampeyan nambah kontak menyang iPhone lan mesthine bakal ditampilake ing kabeh piranti kanthi otomatis, bener? Apa ora cocog kanggo iCloud? Kepiye mung sawetara kontak sing ditampilake ing iPhone? Napa mung sawetara kontak sing ilang? Kepiye aku bisa mindhah kabeh kontak menyang sak papan supaya masalah iki ora saya parah?



iPhone ora bisa mulihake utawa nganyari

Aku bakal miwiti ngresiki kebingungan babagan 'Awan' , nerangake ngapa kontak ilang saka iPhone, iPad, utawa iPod , nulungi sampeyan goleki endi kontak, tanggalan, lan informasi pribadi sampeyan sejatine disimpen , lan mbantu sampeyan ganti sawetara setelan ing iPhone iPad utawa kanggo njaluk kontak bali ing kontrol .



Informasi Latar mburi Sithik

Nalika pisanan krungu manawa data disimpen ing 'Awan', aku nggambarake kabeh kontak, tanggalan, lan cathetan sing ngambang ing mega sing putih lan bengkak ing ndhuwur sirah. Aku ora yakin sapa sing ngandhani sapa sing nggawe istilah kasebut, nanging iki minangka conto conto pemasaran teknologi paling gedhe ing jaman saiki.

Napa Kita Perlu Awan?

Amarga kita kabeh nggunakake pirang-pirang piranti saiki, bisa dingerteni yen nambah kontak ing komputer, aku pengin ditampilake ing iPhone lan tablet, lan yen nambah acara tanggalan ing telpon, aku pengin ditampilake komputerku



Muni apik banget, lan saiki - nanging yen sampeyan ora ngerti persis ing endi disimpen, lan apa informasi cloud sampeyan disimpen, sampeyan bisa entuk informasi pribadhi sing disebar ing server cloud, sing nggawe perkara pancen rumit, kanthi cepet.

Ngenteni, Ana Luwih Saka Siji Awan? Yo wis!

iCloud ora mung awan ing kutha kasebut. Gmail, AOL, Yahoo, Exchange, lan liya-liyane kabeh jinis server cloud. Mangkene konsep ing mburi awan, lan kunci kanggo ngerti cara kerjane gampang banget kaya wangsulan pitakon iki: Endi data (kontak, tanggalan, cathetan, lsp)? Apa omah ing piranti (cara lawas) utawa ing méga (cara anyar)?

Cara lawas iku gampang: Nalika sampeyan nyimpen kontak ing telpon, disimpen ing memori ing piranti kasebut. Pungkasan crita. Yen sampeyan pengin ngirim kontak bolak-balik ing antarane telpon lan komputer, sampeyan kudu nyambungake kabel USB lan nggunakake iTunes kanggo nyelarasake data.



Nggunakake cara lawas, omah kontak ana ing piranti sampeyan. Yen sampeyan mbusak kontak saka telpon, ora bakal mengaruhi data ing piranti liyane. Nanging, yen sampeyan nyelehake piranti menyang jamban (kaya sing dakkarepake sadurunge), kabeh kontak sampeyan bakal mudhun tabung.

ora ana layanan ing iphone

Cara anyar (nggunakake méga): Nalika nyimpen kontak ing iPhone iPad utawa kontak, kontak bakal disimpen ing server remot kaya iCloud, Gmail, AOL, Yahoo, Exchange, lsp., Lan ya, kabeh kasebut minangka server cloud! Nggunakake méga, omah kontak ana ing server remot, dudu ing piranti sampeyan .

Yen sampeyan mbusak kontak saka telpon, kontak kasebut bakal mbusak saka server, lan amarga kabeh piranti wis nyambung menyang server sing padha, kontak kasebut bakal dihapus ing kabeh piranti sampeyan. Yen sampeyan nyelehake telpon ing jamban, ora apa-apa amarga omah data ana ing server jarak jauh (awan), dudu ing telpon sing ana banyu.

Delengen Apa Bisa Dadi Pancen Ruwet, Cepet Banget

Yen iCloud, Gmail, AOL, Yahoo, Exchange, lan liya-liyane bisa nyimpen kontak sampeyan, kepiye sampeyan ngerti ing ngendi kontak sampeyan sejatine disimpen? Kontak mung disimpen ing sak panggonan, sawise kabeh - yen ora, ana duplikat ing endi wae, lan Apple ora ngidini sampeyan nggawe kesalahan kasebut. Yen wis dikandhani, Apple uga ora mbantu sampeyan teratur - lan mulane aku nulis artikel iki.

Dadi Endi Persis Yaiku Awan iki?

Konsep sing ana ing kabeh server cloud intine padha: Mbangun bangunan gedhe, isi server lan hard drive, lan wenehi hard disk kanggo kabeh wong. iCloud sejatine ana ing North Carolina. Sejatine, server cloud ora anyar, lan sampeyan bisa nggunakake paling ora siji suwene taun.

Akeh panyedhiya email (Gmail, AOL, lsp.) Nggunakake protokol IMAP kanggo nyinkronake email luwih saka 10 taun. Intine, Microsoft Exchange minangka awan kaya wiwit dina kaping pisanan. Mung ing sawetara taun kepungkur, kita menehi label cloud ing kabeh perkara amarga swarane apik tenan.

Ngomong kontakku disimpen ing swara iCloud luwih apik tinimbang yen disimpen ing iMassiveServerFarm-InNorthCarolina-WithLotsOfHardDrives-OnWhichIHaveATiny-AmountOfSpaceReserve-ThatAppleOwns - nanging mung pendapatku.

kenapa telponku terus nolak aplikasi

Server cloud pancen apik lan digunakake amarga rong sebab utama:

1. Nyinkronake kanthi otomatis ing antarane kabeh piranti. Nganyari kontak ing iPhone, wis dianyari ing komputer. Mbusak email ing komputer, iku wis ilang saka iPhone.

Cathetan: Yen sampeyan mbusak email, ora mbusak saka piranti liyane, panyedhiya email sampeyan nggunakake cara POP (Post Office Protocol) lawas kanggo ngirim email.

2. Serep otomatis. Ketemu wong anyar, tambahake menyang telpon, lan selehake telpon ing jamban mengko dina iki? Ora kuwatir! (Paling ora babagan kontak.) Omah kasebut ana ing server cloud, dadi yen sampeyan kudu entuk telpon anyar, bakal bali yen sampeyan wis nyiyapake.

Ing kaca sabanjure, aku bakal mbukak langkah demi langkah kanggo ngrampungake masalah kasebut. Klik ing Kaca 2 supaya tetep maca.

Kaca (1 saka 2):