Cara Nyinkronake Pesen Kanggo iCloud Ing iPhone: Mangkene Fix Nyata!

How Sync Messages Icloud Iphone

Sampeyan pengin nyelarasake kabeh pesen iPhone menyang iCloud, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Nganti saiki, ora ana cara kanggo nindakake! Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nyelarasake Pesen menyang iCloud ing iPhone .



Nganyari iPhone Kanggo iOS 11.4

Opsi kanggo nyelarasake Pesen menyang iCloud ing iPhone wiwitane dikenalake nalika Apple ngluncurake iOS 11.4. Dadi sadurunge luwih maju, priksa manawa iPhone sampeyan wis anyar.



Menyang Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak banjur tunyuk Download & Instal yen durung nganyari iOS 11.4 utawa luwih anyar.



Yen sampeyan wis ndownload iOS 11.4 utawa nganyari piranti lunak sing luwih anyar, iPhone bakal ujar 'Piranti lunak sampeyan saiki.'

Uripake Otentikasi Rong Faktor

Sampeyan uga kudu ngaktifake otentikasi rong faktor sadurunge bisa nyelarasake Pesen menyang iCloud ing iPhone. Kanggo nindakake iki, bukak Setelan banjur tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Yen sampeyan durung mlebu, coba gunakake ID lan sandhi Apple.



Tutul Sandhi & Keamanan , banjur Uripake Otentikasi Rong Faktor .

Yen wis rampung, pituduh anyar bakal ditampilake ing layar sing menehi informasi babagan keamanan ID Apple. Yen sampeyan ndeleng, tutul Terusake ing sisih ngisor layar.

port pangisian daya iphone 6s ora bisa digunakake

Ing layar sabanjure, sampeyan bakal dijaluk milih nomer telpon sing bakal digunakake kanggo verifikasi identitas sampeyan. Kanthi gawan, iki disetel menyang nomer telpon iPhone sampeyan. Yen nomer kasebut sing pengin digunakake - lan aku nyaranake sampeyan nindakake - tutul Terusake ing sisih ngisor layar. Yen sampeyan pengin milih nomer telpon liyane, tutul Gunakake Nomer Beda ing sisih ngisor layar.

Sawise milih nomer telpon sing pengin digunakake, iPhone bakal verifikasi Otentikasi Dua-Faktor. Sampeyan kudu ngetik sandhi iPhone kanggo ngonfirmasi persiyapan.

Sawise Otentikasi Loro-Faktor wis disetel, iPhone sampeyan bakal ujar Ing ing jejere Otentikasi Loro-Faktor.

Cara Nyinkronake Pesen Kanggo iCloud

Saiki sampeyan iPhone nganyari lan sampeyan wis nguripake Otentikasi Loro-Faktor, kita bisa miwiti nyinkronake iMessages menyang iCloud. Bukak Setelan banjur tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Banjur, tutul iCloud .

Gulung mudhun banjur uripake tombol ing jejere Pesen . Sampeyan bakal ngerti yen ngalih nalika ijo ijo!

iphone 6 ora bakal mulihake ing mode pemulihan

iCloud & Pesen: Disinkronake!

Sugeng, sampeyan nembe nyelarasake Pesen menyang iCloud! Priksa manawa sampeyan nuduhake fitur anyar iki karo kulawarga lan kanca supaya bisa sinau cara nyelarasake Pesen menyang iCloud ing iPhone. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tinggalake komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.