Napa iPhone Kula Terus Nguripake Bluetooth? Mangkene Bebener!

Why Does My Iphone Keep Turning Bluetooth

iPhone Bluetooth terus diuripake lan sampeyan ora yakin sebabe. Sampeyan nutul lambang Bluetooth ing Pusat Kontrol, nanging ora bakal tetep dipateni. Ing artikel iki, aku bakal nerangake sebabe sampeyan iPhone terus nguripake Bluetooth lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik !



Napa iPhone Kula Terus Nguripake Bluetooth?

IPhone sampeyan terus ngaktifake Bluetooth amarga sampeyan nyoba mateni Bluetooth saka Control Center. Yen iPhone mbukak iOS 11, nutul tombol Bluetooth ora mateni Bluetooth nyopot iPhone saka piranti Bluetooth nganti dina sabanjure .



Cara Pateni Bluetooth Ing iPhone

Ana rong cara kanggo mateni Bluetooth ing iPhone - ing aplikasi Setelan utawa nggunakake Siri.

Kanggo mateni Bluetooth ing aplikasi Setelan, tutul Bluetooth lan mateni saklar ing jejere Bluetooth ing sisih ndhuwur layar. Sampeyan bakal ngerti Bluetooth dipateni nalika ngalih putih lan dipanggonke ing sisih kiwa.



mateni Bluetooth ing aplikasi setelan

Kanggo mateni Bluetooth nggunakake Siri, aktifake Siri banjur ucapake, ' Pateni Bluetooth . ' Siri bakal menehi ngerti manawa Bluetooth wis dipateni!



Cara Nguripake Bluetooth maneh

Yen wis siyap ngaktifake Bluetooth maneh, sampeyan bisa nindakake ing aplikasi Setelan, Pusat Kontrol, utawa nggunakake Siri.

Ing app Setelan, tutul Bluetooth banjur uripake tombol ing jejere Bluetooth ing sisih ndhuwur layar. Sampeyan bakal ngerti yen Bluetooth urip nalika ngalih ijo.

Kanggo nguripake Bluetooth nggunakake Siri, aktifake Siri banjur ucapake, 'Aktifake Bluetooth.' Siri bakal negesake manawa Bluetooth wis diuripake.

iphone dipasang ora ngisi daya

Kanggo ngaktifake Bluetooth ing Pusat Kontrol, geser munggah saka ngisor sisih ngisor layar banjur tutul tombol Bluetooth. Sampeyan bakal ngerti yen Bluetooth urip nalika tombol biru.

Bluetooth: Mati Kanggo Apik!

Sampeyan wis sukses mateni Bluetooth ing iPhone lan ora bakal nyambung menyang piranti apa wae tanpa sampeyan ngerti. Muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial supaya kanca lan kulawarga ngerti sebabe iPhone terus nguripake Bluetooth. Ninggalake pitakon liyane babagan iPhone ing bagean komentar ing ngisor iki!