Napa Wi-Fi Dibunuh ing iPhone? Mangkene The Real Fix!

Why Is Wi Fi Grayed Out My Iphone

IPhone sampeyan durung nyambung menyang jaringan Wi-Fi sing biasane nyambungake kanthi otomatis. Sampeyan mbukak Setelan -> Wi-Fi kanggo ndeleng apa sing kedadeyan, lan nemokake yen tombol Wi-Fi wis abu-abu lan sampeyan ora bisa urip maneh.



Yen Bluetooth ing iPhone sampeyan nuduhake roda puteran ing Setelan -> Bluetooth lan ora bakal ndeteksi piranti apa wae, saran ing artikel iki uga bakal ngatasi masalah kasebut. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa Wi-Fi iPhone sampeyan dadi abu-abu lan langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo ndandani Wi-Fi ing iPhone.



Artikel iki diilhami dening pitakon sing dakkirim saka Robert sajrone Grup Facebook Bantuan iPhone , ing ngendi aku ngajak para pamaca supaya takon babagan iPhone lan piranti teknologi liyane. Robert ngirim,

cara pembayaran sampeyan ditolak iphone

'Tombol wifi greyed-out lan ora bisa digunakake lan Bluetooth ora bisa digunakake (roda puteran) Apa sampeyan bisa mbantu?'



Robert, muga-muga bisa: Iki kanggo sampeyan!

Napa Wi-Fi Dibunuh ing iPhone?

Ing pengalamanku, tombol Wi-Fi sing abu-abu biasane nuduhake masalah hardware karo antena Wi-Fi ing iPhone sampeyan. Ing model Robert, iPhone 4S, antena Wi-Fi mlaku langsung ing sangisore headphone, lan asring uga sawetara lebu utawa gulung cairan bisa ngilangi.

Tombol Wi-Fi abu-abu bisa nyebabake model iPhone, kalebu iPhone 4, iPhone 5, lan iPhone 6 uga iPhone 7, iPhone 8, utawa iPhone X, sanajan ora ana versi kasebut sing duwe headphone .



Kepiye Bisa Ngerteni Yen Antena Wi-Fi iPhone Kula Rusak?

Njupuk senter lan arahake jack headphone ing iPhone. Yen sampeyan ndeleng lebu ing kono, jupuk sikat untu (sikat sing durung nate digunakake) utawa sikat anti-statis lan sikat sikat kanthi lembut. Yen sampeyan duwe iPhone 4 utawa 4S, sampeyan bakal weruh titik putih ing sisih ngisor jack headphone.

apa tegese kertu SIM sing ora valid

Stiker bunder kasebut minangka salah sawijining indikator kontak cair sing digunakake Apple techs kanggo nemtokake cairan kasebut wis kontak karo iPhone sampeyan. Aku ora ana ing kene kanggo main game sing disalahake, nanging yen titik putih kasebut malih dadi abang, iPhone sampeyan wis kontak karo cairan sawetara titik, lan bisa nerangake panyebab masalah kasebut.

Sadurunge ngilangi masalah piranti lunak, coba pulihake Setelan Jaringan ing iPhone kanthi mbukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Nyetel setelan jaringan mulihake Wi-Fi iPhone, Bluetooth, Jaringan Pribadi Virtual , lan setelan jaringan liyane menyang standar pabrik.

Nanging sadurunge sampeyan nindakake, priksa manawa sampeyan ngerti sandhi Wi-Fi sampeyan, amarga 'Reset Setelan Jaringan' bakal mbusak saka iPhone. Sawise iPhone urip maneh, sampeyan kudu nyambung maneh menyang jaringan Wi-Fi kanthi mlebu menyang Setelan -> Wi-Fi.

ngreset setelan jaringan iPhone ing aplikasi setelan

Apa Yen 'Reset Setelan Jaringan' Ora Ndandani Antena Wi-Fi iPhone?

Pengalaman lan pengalaman aku ngandhani yen sawise iPhone urip maneh, antena Wi-Fi isih bakal abu-abu, lan kita bakal entuk masalah hardware. Apple ora bakal ndandani mung antena Wi-Fi ing iPhone, dadi antena Wi-Fi abu-abu tegese sampeyan kudu ngganti kabeh iPhone - yen liwat Apple. (Yen sampeyan duwe garansi, coba liwat Apple!)

Yen sampeyan ora duwe garansi, ganti iPhone liwat Genius Bar utawa AppleCare akeh luwih murah tinimbang tuku telpon anyar kanthi biaya ritel, nanging isih murah. Kanggo miwiti proses ndandani, hubungi Apple Store lokal lan atur janjian karo Genius Bar utawa kunjungi situs web Dhukungan Apple kanggo miwiti proses ndandani kanthi online.

Apa Yen Aku Ora Pengin Golek iPhone Anyar?

Yen sampeyan ora pengin mbukak iPhone anyar, ing kana yaiku opsi liyane sing bisa dipikirake.

lebokake iphone 6s ing mode dfu

Pisanan, aku nyaranake Pulsa , perusahaan perbaikan sing ngirim teknisi menyang omah utawa kantor sing bakal ndandani iPhone (lan kadhang rega luwih murah tinimbang ing Apple Store!).

Kita uga wis maca sawetara perbaikan sing ora tradisional kanggo Wi-Fi abu-abu ing iPhone, kayata nempelake iPhone ing kulkas sajrone 15 menit utawa ing sangisore lampu sajrone 30 menit.

Pengalaman Sampeyan Kanthi Ndandani Wi-Fi sing Mati ing iPhone

Nalika artikel iki dibungkus, aku seneng ngrungokake pengalaman sampeyan nalika ndandani Wi-Fi ing iPhone pribadi sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki - luwih-luwih yen sampeyan tetep nemplekake iPhone ing kulkas utawa ing sangisore lampu. . Aku yakin manawa kita bisa kerja bareng kanggo ngatasi masalah Wi-Fi sing wis abu-abu ing iPhone, lan aku bakal nuli mangsuli pitakon nalika lagi muncul.

Kabeh sing paling apik,
David P.