Cara Pembayaran Ora valid ing iPhone? Mangkene The Real Fix!

Invalid Payment Method Iphone

IPhone sampeyan ujar manawa cara pembayaran sampeyan ora valid lan sampeyan ora yakin sebabe. Saiki sampeyan ora bisa tuku ing iTunes utawa App Store! Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa ujar Metode Pembayaran Ora valid ing iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik .



layar iphoneku wis kacau

Nganyari Informasi Pembayaran

Salah sawijining sebab sing umum diarani Cara Pembayaran Ora valid ing iPhone amarga sampeyan kudu nganyari informasi pembayaran. Sampeyan bisa uga cara pambayaran saiki wis kadaluwarsa lan kudu dianyari. Yen bubar entuk kertu kredit anyar, sampeyan mung kudu nganyari tanggal kadaluwarsa kertu lan nomer CVV!



Bukak Setelan banjur tutul Jeneng Sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Banjur, tutul Pembayaran & Pengiriman banjur ketik sandhi ID Apple sampeyan.



Sabanjure, tutul cara pembayaran sing pengin dianyari. Sampeyan bisa nganyari informasi babagan kertu, utawa gulung nganti mudhun banjur tutul Ganti Cara Pembayaran yen sampeyan duwe kertu anyar.

Yen wis nganyari informasi pembayaran, tutul Ngirit ing pojok sisih tengen ndhuwur layar.



Mbayar Tagihan sing Ora Dibayar

Sampeyan ora bakal bisa tuku anyar ing iPhone yen duwe tagihan utawa langganan sing durung dibayar. Bukak Setelan banjur tunyuk Jeneng Sampeyan -> iTunes & App Store .

Tutul ID Apple, banjur tutul Deleng Apple ID banjur ketik sandhi sampeyan. Tutul Sejarah Tuku kanggo ndeleng apa ana tumbas sing ora dibayar ing iPhone. Yen sampeyan duwe tumbas sing ora dibayar, tutul kanggo nganyari informasi lan mbayar.

Mlebu ID Apple Sampeyan & Mlebu maneh

Yen informasi pembayaran sampeyan paling anyar lan ora duwe tuku sing durung dibayar, saiki wayahe ngatasi masalah karo Apple ID. Salah sawijining cara cepet kanggo ndandani kesalahan suntingan nganggo ID Apple yaiku log metu lan bali menyang akun sampeyan.

kepiye carane bisa mulihake cathetan ing iphone

Bukak Setelan banjur tutul Jeneng Sampeyan ing sisih ndhuwur menu. Gulung mudhun banjur tutul Mlebu kanggo metu saka ID Apple.

Kanggo mlebu maneh menyang ID Apple, bukak Setelan banjur tunyuk tombol Mlebu ing sisih ndhuwur layar.

Hubungi Dhukungan Apple

Yen isih ujar Cara Pembayaran Ora valid ing iPhone, saiki wayahe kontak dhukungan Apple. Sawetara masalah ID Apple rumit banget lan mung bisa dirampungake dening perwakilan layanan pelanggan Apple tingkat ndhuwur.

Dolan maring Situs web dhukungan Apple kanggo gawe jadwal janjian ing toko cedhak sampeyan utawa telpon nganggo wakil layanan pelanggan.

Mbayar Terusake

Sampeyan wis validasi cara mbayar ing iPhone lan bisa tuku iTunes lan App Store maneh! Saiki sampeyan bakal ngerti persis apa sing bakal ditindakake nalika mbesuk, Cara Pembayaran Ora valid ing iPhone. Bebas wae kanggo menehi komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.