Kasus iPhone Paling Kuat Ing taun 2020

Strongest Iphone Cases 2020

Ora preduli iPhone sing sampeyan duwe, iku penting supaya ana kasus sing bisa nglindhungi saka karusakan. Milih kasus iPhone sing bener bisa uga angel amarga akeh pilihan sing bisa dipilih. Ing artikel iki, aku bakal jelasake apa sing nggawe kasus iPhone 'kuwat' lan nyritakake babagan sawetara kasus iPhone paling kuat ing taun 2020 .



Napa Aku Bakal Nggawe Kasus Kuat Kanggo iPhone?

Cukup, kasus telpon sing apik penting kanggo duwe iPhone. Nalika iPhone paling anyar regane luwih saka sewu dolar, kasus sing kuwat biasane bisa ditemokake kurang saka $ 25 ing Amazon.



Kasus iPhone sing kuat yaiku investasi sing cerdas. Yen sampeyan ngeculake iPhone mung sapisan (kabeh kedadeyan), bisa gampang rusak. Ndandani karusakan bisa uga banget larang, luwih-luwih yen sampeyan ora duwe AppleCare +.

Ora ana gantian kanggo kenyamanan ekstra utawa katenangan sing diwenehake yen kasus iPhone!



Apa sing Nggawe Kasus iPhone Kuwat?

Sawetara kasus iPhone paling kuat ing taun 2020 yaiku sing diarani 'kelas militer.' Kasus kasebut ketemu utawa ngluwihi prosedur uji coba Departemen Pertahanan A.S. kanggo nemtokake daya tahan sakabèhé produk tumrap kahanan parah kayata kejut, banyu, geter, lan debu.

Bahan sing paling populer ing kasus iPhone yaiku logam, plastik, kayu, kulit, lan serat karbon. Kasus polikarbonat, digawe saka plastik, uga wis awet banget. Dheweke entheng, angel, lan bisa nolak pengaruh sing gedhe. Sampeyan ngerti polikarbonat kuat amarga iku salah sawijining bahan sing digunakake kanggo nggawe kaca peluru.

Serat karbon minangka bahan solid liyane sing ditemokake ing kasus iPhone sing kuat. Sanajan biasane luwih larang, kasus serat karbon nenun nganggo untaian karbon kanggo ngasilake bahan ringan sing luwih kuat tinimbang baja. Kasus serat karbon cocog kanggo nglindhungi telpon saka irungnya sedheng ing permukaan sing atos kaya beton.



Nanging, kasus logam sing biasane menehi perlindungan paling apik. Logam bisa tahan pengaruh sing paling gedhe lan bahan paling angel sing umume digunakake kanggo kasus iPhone.

Saliyane, kasus kayu lan kulit relatif ringkih lan lembek. Dheweke bisa uga katon luwih klasik utawa luwih alus, nanging dheweke luwih ngerti nglindhungi benjolan cilik lan goresan tinimbang tetes nyata.

Ngukur Atose Kasus iPhone

Kaya sing diarepake, kualitas kasus telpon asring bisa ditemtokake miturut tingkat atose, utawa H . Iki nuduhake skala kekerasan Mohs, sing rangking mineral lan bahan liyane kanthi skala 1 - 10, kanthi 10 minangka bahan paling angel ing Bumi - berlian. Kanggo perbandingan, kaca biasa diselehake ing limang.

Kekerasan diukur kanthi kemampuan bahan kanggo nggores permukaan liyane. Kaca bisa ngeruk apa wae ing sangisore 5, kayata wesi, nanging bisa digaruk apa wae sing ana ndhuwur 5, kayata kuarsa. Mula, kasus sing atose 9H, kaya pirang-pirang kasus, arang bakal garu lan awet banget.

Yen kabeh informasi iki rada akeh, ora apa-apa. Ing ngisor iki, kita bakal milih pilihan kanggo kasus iPhone paling kuat ing taun 2019. Kasus kasebut kompatibel karo iPhone X, iPhone XS, utawa iPhone XS Max, nanging kabeh pabrike bakal menehi saran supaya desain kasus sing padha kanggo XR lan model lawas saka iPhone!

Kasus iPhone Paling Kuat ing taun 2020

Kasus iPhone MKEKE

Ing IPhone MKEKE case duwe rating Amazon 4,5 bintang lan regane $ 6,99. Digawe nganggo bahan TPU, yaiku kombinasi plastik lan karet kaya karet.

mateni headphone ing iphone

Bahan TPU nggawe kasus iki awet banget. Uga duwe bantal ruangan udhara sing kejut kanggo nglindhungi iPhone nalika nyelehake. Garansi setaun kalebu karo tuku!

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Seri Cinta TORRAS

Ing Kasus silikon cair TORRAS Love Series digawe saka bahan karet kanthi pinggiran munggah kanggo nyegah goresan. Regane regane $ 16,99 lan rating Amazon bintang papat, kasus iki kalebu garansi seumur hidup.

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Seri Komuter OtterBox

OtterBox nggawe kasus biasane karo campuran polikarbonat sing dikuatake karo kaca serat. Sing Kasus Seri Komuter regane $ 14,75 lan dirating 4,5 lintang ing Amazon. Kasus iki dirancang khusus kanggo mblokir lebu lan lebu saka plabuhan lan speaker iPhone. Tuku uga kalebu garansi seumur hidup!

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

iphone 4 wifi ora bakal urip

Kasus Seri DTTO Kilat

Digawe saka bahan TPU lan dilapisi kilau logam ing pinggir njaba, ing Kasus iPhone DTTO Lightning Series nawakake 'genggeman non-slip' kanggo proteksi maksimum. Kasus kasebut regane $ 12,99, duwe rating 4,5 bintang, lan menehi garansi seumur hidup.

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Seri Simetri OtterBox

Digawe nganggo polikarbonat lan kaca serat sing padha karo kasus Otterbox liyane Kasus iPhone Symmetry Series dirancang kanthi sudhut ndhuwur kanggo nglindhungi tampilan yen sampeyan ngeculake iPhone. Kasus iki nduweni rating Amazon bintang 4,5 lan dilengkapi garansi seumur hidup.

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Kaca Tempered Mimic ESR

Digawe nganggo gelas mburi lan bingkai TPU, ing Kasus Kaca Tempered Mimic ESR atose 9H atose lan kalebu bahan sudhut sing alus kanggo nresep kejut saka irungnya menyang permukaan sing atos. Kasus iki nirokake kaca iPhone dhewe lan tahan slip lan tahan gores. Sampeyan bisa entuk kasus iPhone bintang papat iki kanthi $ 19.99 ing Amazon.

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Seri Kunci TORRAS

Ing Kasus Seri Kunci TORRAS digawe saka plastik hard sing nglindhungi iPhone awak lengkap lan nyerep efek sing efektif. Kasus iki ringan, tahan gores, lan tahan driji. Regane mung $ 13,99, kasus iki duwe rating bintang papat. Tuku kalebu garansi seumur hidup!

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Telpon Besiva

Iki Kita ngrungokake kasus iPhone pamer desain 'drop-proof, shockproof, and dust-proof'. Digawe nganggo bahan TPU lan lapisan plastik hard kanggo nambah daya tahan. Kasus iki duwe tendhangan internal lan papat sudhut sing dikuatake, kabeh regane $ 7,99.

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus Telpon FOGEEK

Iki Kasus iPhone FOGEEK digawe nganggo kaca tempered lan dilengkapi klip sabuk sing tikel dadi kickpoint. Iki anti-kejut, tahan karat, lan wis nguatake sudhut kanthi mburi hard kanggo nglindhungi ekstra!

IPhone sing Kompatibel: iPhone X, iPhone XS

Kasus ANOLE

Iki Kasus iPhone saka ANOLE regane mung $ 7,99 lan kalebu garansi seumur hidup. Digawe saka TPU kanthi mburi transparan lan tahan gores. Bingkai cilik iki nduweni lapisan bumper kejut sing bakal nglindhungi iPhone nalika nyelehake!

IPhone Kompatibel: iPhone XS Max

Kasus Kelas Militer PLESON

Kasus iki dening PLESON digawe nganggo karet TPU sing fleksibel, lan ora duwe tutup mburi anti gores 9H. Iki ngluwihi standar tes gulung militer telung meter, dadi sampeyan bakal duwe katenangan yen sampeyan nyelehake telpon. Kasus iki uga nambah sudhut, njaga layar lan kamera sampeyan yen sampeyan ngeculake telpon ing sisih ngarep utawa mburi.

Duwe pangisi daya nirkabel kanggo iPhone 11? Kasus iki cukup tipis kanggo nyegah gangguan ing antarane pad pengisian nirkabel lan iPhone.

IPhone Kompatibel: iPhone 11

Kasus iPhone SUPWALL

Kasus iPhone iki digawe dening SUPWALL digawe nganggo kaca temperatur 9H lan pinggiran ndhuwur kanggo nglindhungi layar iPhone lan kamera triple mburi. Wis bingkai karet TPU sing tahan kejut lan tahan gores.

Sampeyan bisa njaluk kasus iki kanggo kanggo iPhone 11 Pro Max uga!

IPhone Kompatibel: iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Case ESR Kickstand

Ing Cilik ESR kickstand digawe nganggo karet TPU sing fleksibel nanging kuat. Wis nginggil, nglindhungi tampilan lan kamera iPhone saka irungnya sing rata.

Salah sawijining gambar utama ing kasus iki yaiku kickstand logam sing dipasang ing punggung. Pendirian iki ndadekake luwih gampang nonton video ing mode lanskap. Kuwat lan fungsional!

IPhone Kompatibel: iPhone 11 Pro Max

Pemenang Kita: Kasus Seri Komuter Otterbox

Pilihan kanggo kasus iPhone paling kuat ing taun 2020 yaiku Kasus Seri Komuter Otterbox. Digawe nganggo kaca serat teken Otterbox lan plastik polikarbonat, kasus iki nggabungake proteksi lan daya tahan ekstrim kanthi ramping lan tampilan apik kanggo iPhone sampeyan.

bisa nganyari aplikasi ing ipad

Aman lan Swara!

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nemokake kasus sing sampurna kanggo iPhone anyar sampeyan. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo ngandhani kulawarga lan kanca-kanca babagan kasus iPhone paling kuat ing taun 2019. Kita seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake babagan kasus iPhone lan kita bakal menehi saran babagan rekomendasi!

Matur nuwun kanggo maca,
Yordania W.