Hotspot Pribadi iPhone Ora Bisa digunakake? Mangkene Fix!

Iphone Personal Hotspot Not Working

Hotspot pribadi ora bisa digunakake ing iPhone lan sampeyan ora yakin sebabe. Hotspot pribadi ngidini sampeyan nggawe iPhone dadi hotspot Wi-Fi sing bisa nyambung piranti liyane. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa hotspot pribadi iPhone ora bisa digunakake lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik !

Kepiye Cara Nggawe Hotspot Pribadi ing iPhone?

Rong prekara sing dibutuhake kanggo nyiyapake hotspot pribadi ing iPhone:



makarya ing miami tanpa kertas
  1. IPhone sing mbukak iOS 7 utawa mengko.
  2. Rencana ponsel sing kalebu data kanggo hotspot seluler.

Yen rencana iPhone lan ponsel sampeyan entuk kualifikasi, priksa artikel liyane kanggo sinau carane nyiyapake hotspot pribadi . Yen sampeyan wis nyiyapake hotspot pribadi, nanging ora bisa digunakake ing iPhone, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngatasi masalah!



Pateni Data Seluler banjur Uripake maneh

Hotspot pribadi nggunakake data seluler supaya iPhone dadi hotspot Wi-Fi. Nalika piranti liyane nyambung menyang hotspot pribadi lan browsing web, dheweke nggunakake data seluler ing rencana ponsel sampeyan. Kadhangkala mateni lan urip maneh data seluler bisa ndandani kesalahan piranti lunak cilik sing ngalangi hotspot pribadi supaya ora bisa digunakake ing iPhone.



mateni data seluler ing iphone

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Operator nirkabel lan Apple rutin dirilis nganyari setelan operator kanggo nambah kemampuan iPhone kanggo nyambung menyang jaringan operator. Menyang Setelan -> Umum -> Babagan kanggo ndeleng manawa nganyari setelan operator anyar kasedhiya. Yen ana, pop-up bakal katon udakara limalas detik. Yen ora ana pop-up sing ditampilake, mula nganyari update operator ora kasedhiya.

Nganyari Setelan Carriers Ing iPhone



Wiwiti maneh iPhone

Miwiti maneh iPhone minangka solusi umum kanggo macem-macem masalah. Kabeh program ing iPhone mati kanthi alami nalika sampeyan mateni, sing bisa ndandani gangguan piranti lunak lan kesalahan cilik.

persiyapan id pasuryan ora bisa digunakake

Kanggo mateni an iPhone 8 utawa luwih dhisik , penet terus tombol daya nganti geser kanggo mateni katon ing tampilan. Gesek ikon daya abang lan putih saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Pencet terus tombol daya maneh kanggo nguripake iPhone maneh.

Kanggo mateni an iPhone X utawa luwih anyar , sekaligus pencet terus tombol volume lan tombol sisih nganti geser kanggo mateni katon ing tampilan. Geser lambang daya abang lan putih saka kiwa nengen kanggo mateni iPhone. Kanggo nguripake iPhone maneh, penet terus tombol sisih nganti katon logo Apple.

Nganyari iOS Ing iPhone

iPhone sing mbukak iOS 7 utawa luwih anyar bisa nggunakake hotspot pribadi, yen kalebu rencana ponsel sampeyan. Versi iOS sing wis ketinggalan jaman bisa nyebabake macem-macem masalah piranti lunak, mula penting supaya iPhone tetep anyar.

Bukak Setelan banjur tunyuk Umum -> Nganyari Piranti Lunak kanggo mriksa manawa nganyari iOS anyar kasedhiya. Tutul Download lan Instal yen nganyari iOS kasedhiya. Priksa artikel liyane yen sampeyan duwe masalah nganyari iPhone !

nganyari iphone menyang ios 12

Reset Setelan Jaringan iPhone

Ngreset setelan jaringan ing iPhone mbusak kabeh setelan Selular, Wi-Fi, Bluetooth, lan VPN lan pulihake menyang default pabrik. Ngreset kabeh setelan Seluler menyang standar pabrik bisa ngatasi masalah piranti lunak sing kompleks yen hotspot pribadi iPhone ora bisa digunakake. Daripada nyoba nglacak masalah piranti lunak sing rumit, kita mung mbusak saka iPhone!

iphone ora bakal dikenani biaya 3 kepungkur

Kanggo ngreset setelan jaringan, bukak Setelan banjur tutul Umum -> Reset . Banjur, tutul Reset Setelan Jaringan. Sampeyan bakal dijaluk nutul Reset Setelan Jaringan maneh kanggo negesake keputusan sampeyan. IPhone bakal dipateni, nindakake reset, lan urip maneh.

Sijine iPhone Sampeyan ing Mode DFU

Langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak yaiku mulihake DFU, jinis mulihake iPhone paling jero. DFU mulihake mbusak lan mbukak maneh saben baris kode ing iPhone. Sadurunge nyelehake iPhone menyang DFU, disaranake banget nggawe serep dadi sampeyan ora bakal kelangan data, file, utawa informasi sampeyan.

Priksa metu kita pandhuan mulihake langkah demi langkah DFU yen sampeyan siyap nyelehake iPhone ing mode DFU!

Hubungi operator nirkabel sampeyan

Yen hotspot pribadi isih ora bisa digunakake, bisa uga ana masalah karo rencana ponsel utawa hardware iPhone. Disaranake hubungi operator nirkabel sadurunge menyang Apple Store. Yen sampeyan menyang Apple Store dhisik, mesthine dheweke bakal njaluk sampeyan ngobrol karo operator sampeyan.

Yen rencana ponsel sampeyan bubar diganti, utawa yen kudu nganyari, bisa dadi sebab kenapa hotspot pribadi iPhone ora bisa digunakake. Ing ngisor iki nomer dhukungan pelanggan saka papat operator utama ing Amerika Serikat:

  • AT&T : 1-800-331-0500
  • T-Mobile : 1-800-866-2453
  • Verizon : 1-800-922-0204

Yen sampeyan duwe operator nirkabel sing beda, bukak jenenge plus 'dhukungan pelanggan' kanggo nemokake nomer telpon utawa situs web sing sampeyan goleki.

iphone 7 boot loop sawise ngganti layar

Kunjungi Toko Apple

Yen sampeyan wis ngubungi operator sampeyan lan ora ana sing salah karo rencana ponsel sampeyan, saiki luwih cepet nyedhaki Apple. Sampeyan bisa hubungi dhukungan Apple online, liwat telpon, utawa nyiyapake janjian ing lokasi bata lan mortir cedhak sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu antena ing njero iPhone dadi rusak, ngalangi sampeyan nggunakake data seluler kanggo hotspot pribadi.

Wis Nggawe Hotspot ing kene

Hotspot pribadi bisa digunakake maneh lan sampeyan bisa ngatur maneh hotspot Wi-Fi dhewe. Saiki sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditindakake yen hotspot pribadi iPhone mbesuk! Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tinggalake ing bagean komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.