Kepiye Cara Nggawe Nada Dering Kanggo iPhone? Pandhuan Ahli!

How Do I Make Ringtones

Sampeyan pengin nggawe nada dering kanggo iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Gampang nggawe file nada dering iPhone yen wis ngerti persyaratane - yen ora, sampeyan bakal nemoni masalah lan ora bakal bisa. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe nada dering kanggo iPhone supaya sampeyan bisa nggawe nada dering iPhone khusus nggunakake iTunes.



Apa Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Nggawe Nada Dering Kanggo iPhone

Pisanan, sampeyan kudu ngerti manawa saben lagu ing iPhone minangka file .mp3 utawa .m4a sing kapisah. Sanajan pengin, Apple ora ngidini sampeyan milih file lagu ing iPhone lan dadi nada dering - sampeyan kudu ngonversi dadi file .m4r luwih dhisik.



Nada dering iPhone yaiku file audio .m4r, yaiku jinis file sing beda banget tinimbang lagu sing biasane sampeyan impor menyang iPhone. Sampeyan uga kudu ngerti manawa ora kabeh file musik bisa diowahi dadi .m4r sing bisa digunakake karo iTunes. Kita lagi nyoba solusi kanggo lagu-lagu saka iTunes Match lan iCloud Music Library!

Aturan pungkasan sing kudu sampeyan tindakake - lan ing kene akeh wong sing kesasar - sampeyan kudu priksa manawa nada dering iPhone dawane kurang saka 40 detik amarga nada dering iPhone dawane maksimal 40 detik.



Cara Nggawe Nada Dering Kanggo iPhone

Kita bakal mbukak proses nggawe nada dering iPhone kanthi langkah-langkah. Yen sampeyan sinau visual, sampeyan uga bisa delengen trek video ing YouTube.

Pisanan, sampeyan kudu milih file lagu sing pengin dadi nada dering iPhone lan motong nganti 40 detik utawa kurang. Kapindho, sampeyan kudu ngowahi file kasebut menyang file nada dering iPhone .m4r. Untunge, kita wis nemokake situs web sing nggawe kabeh proses gampang!

Disaranake sampeyan nggunakake Trimmer Audio - layanan sing dudu afiliasi, nanging layanan sing disaranake kanthi yakin - kanggo nggawe nada dering. Kita bakal mbukak kabeh proses nggawe nada dering sampeyan dhewe kalebu cara motong lan ngowahi file dadi .m4r, cara mbukak ing iTunes, cara nyalin menyang iPhone, lan cara nyiyapake nada dering ing app Setelan ing iPhone.



  1. Menyang audiotrimmer.com .
  2. Upload file audio sing pengin dienggo dadi nada dering.
  3. Potong klip audio menyang kurang saka 40 detik. potong file sing pengin digawe nada dering
  4. Pilih m4r minangka format audio sampeyan File nada dering iPhone minangka file m4r.
  5. Klik Potong lan file sampeyan bakal ndownload.
  6. Bukak file kasebut ing iTunes. Yen sampeyan nggunakake Google Chrome, klik file nalika ditampilake ing sisih ngisor jendhela.
  7. Sambungake iPhone menyang iTunes nggunakake kabel Lightning (kabel daya). IPhone bisa ditampilake kanthi otomatis ing iTunes yen sadurunge wis nyiyapake iPhone kanggo nyelarasake liwat Wi-Fi.
  8. Priksa manawa Nada nyelarasake karo iPhone. Yen wis, uculake menyang Langkah 13.
  9. Klik Pustaka ing sisih ndhuwur iTunes.
  10. Klik Musik .
  11. Klik Sunting Menu…
  12. Centhang kothak ing jejere Nada banjur klik Rampung
  13. Klik ing tombol iPhone ing pojok sisih kiwa ndhuwur iTunes kanggo mbukak setelan iPhone.
  14. Klik Nada ing sisih kiwa layar ing sangisore iPhone.
  15. Mriksa Nada Nyinkronake .
  16. Klik Sinkronisasi ing pojok sisih tengen ngisor kanggo nyelarasake iPhone karo iTunes.
  17. Sawise Nada wis nyelarasake menyang iPhone, bukak Setelan app ing iPhone.
  18. Tutul Swara & Haptics.
  19. Tutul Nada Dering.
  20. Pilih nada dering khusus sing digawe.

Nada Dering iPhone Kustom: Kabeh Setel!

Sampeyan wis sinau babagan nggawe nada dering iPhone khusus sing bakal sampeyan rungokake nalika ana telpon utawa sms. Saiki sampeyan ngerti persis carane nggawe nada dering kanggo iPhone, seneng-seneng - lan bareng nuduhake artikel iki karo kanca-kanca yen sampeyan seneng. Thanks kanggo maca, lan bebas menehi komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane.