Apa HDR Ing iPhone? Mangkene sing Sampeyan Perlu Ngerti!

What Is Hdr Iphone

Sampeyan mbukak Kamera ing iPhone banjur njupuk gambar. Sampeyan ndeleng huruf HDR, nanging sampeyan ora ngerti tegese. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing diarani HDR, apa sing ditindakake, lan mupangat nggunakake HDR ing iPhone !



Apa HDR Sing Digunakake & Apa Sing Digunakake

HDR tegese Range Dinamis Dhuwur . Yen diuripake, setelan HDR ing iPhone bakal njupuk bagean sing paling entheng lan paling peteng saka rong foto lan dicampur supaya bisa menehi gambar sing luwih imbang.



Sanajan iPhone HDR urip, versi normal potret bisa disimpen, yen sampeyan nganggep luwih apik tinimbang gambar campuran.

Sampeyan bisa ngirit sithik papan panyimpenan kanthi mung nyimpen foto HDR. Menyang Setelan -> Kamera lan mateni saklar ing jejere Tetep Foto Biasa .



Kepiye Sampeyan Nggawe Foto Nggunakake HDR?

Pisanan, bukak Kamera ing iPhone. Ing sisih ndhuwur layar, sampeyan bakal weruh limang lambang sing beda. Ikon nomer loro saka sisih kiwa yaiku pilihan HDR.

Tutul lambang HDR bakal menehi pilihan Otomatis utawa Ing . Otomatis bakal nyebabake kamera sampeyan nguripake HDR kapan ekspos foto kudu seimbang, lan On bakal nggawe kabeh potret bisa dijupuk nganggo HDR. Sawise sampeyan milih setelan HDR iPhone lan nemokake sing dijupuk gambar, tutul tombol rana bunder kanggo motret!



Aku Mung Ndeleng Papat Ikon Ing Kamera!

Yen sampeyan ora bisa ndeleng pilihan HDR ing Kamera, HDR Otomatis wis urip. Sampeyan bisa menyang Setelan -> Kamera kanggo nguripake HDR otomatis urip utawa mateni.

Apa Keuntungan Saka njupuk Foto HDR?

HDR bakal njupuk bagean paling apik ing foto iPhone sing peteng utawa padhang banget, mula sampeyan ora kudu milih latar mburi sing rinci utawa subjek sing padhang banget. Aja nutul ing layar supaya lampu ora seimbang, sampeyan bisa ngidini iPhone HDR nggarap sampeyan.

jack headphone ora bisa digunakake ing iphone 6

Cara Pateni HDR Ing iPhone

Kanggo mateni HDR, bukak Kamera banjur tutul HDR . Banjur, tutul Pateni .

Sampeyan bisa uga mateni fitur iki amarga foto HDR biasane nggunakake memori luwih akeh tinimbang foto sing dudu HDR. Yen kurang ing papan panyimpenan, mateni HDR nalika njupuk foto minangka cara sing apik kanggo ngirit ruangan.

Saiki Sampeyan Fotografer iPhone Profesional!

Saiki sampeyan ngerti apa HDR lan cara nggunakake, sampeyan siyap njupuk gambar apik tenan nggunakake iPhone. Ninggalake komentar ing ngisor iki kanggo menehi ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan kualitas foto HDR lan foto normal!