Apa Aku Tuku Asuransi Kanggo iPhone? Pilihan Sampeyan Diterangake.

Should I Purchase Insurance

Sampeyan tuku iPhone anyar lan rekan adol ing toko ponsel lokal takon apa sampeyan pengin tuku asuransi. Ya, iPhone larang, lan karyawan ing toko ujar kudune temenan tuku asuransi - nanging dheweke bakal dibayar yen ngucapake. Apa bedane asuransi operator lan AppleCare + Apple dhewe? Asuransi pinten tenan biaya ing jangka panjang? Ing artikel iki, aku bakal mbantu sampeyan mangsuli pitakon, 'Apa aku tuku asuransi kanggo iPhone?' kanthi nerangake cara kerja asuransi AT&T, Verizon, lan Sprint iPhone lan bedane asuransi operator lan AppleCare + .



Artikel iki fokus ing rencana asuransi operator 'Big Three' lan AppleCare + 'asuransi' Apple kanggo iPhone, nuduhake pro lan kontra saben rencana asuransi.



Apa Asuransi iPhone Patut?

Asuransi iPhone sing sejatine kalebu beda-beda gumantung saka rencana. Nanging, meh kabeh rencana asuransi nutupi cacat produsen lan karusakan sing ora disengaja. Nanging apa asuransi iPhone regane? Sampeyan gumantung karo sampeyan.

speaker telpon iphone ora bisa digunakake

Contone, sawetara wong sing ati-ati banget karo iPhone lan sing liya manggon ing wilayah sing akeh risiko nyolong ponsel. Aku tuku asuransi iPhone amarga aku gampang ngeculake telpon lan urip ing kutha utama kanthi tingkat kriminalitas sing rada dhuwur. Aku bisa mbenerake biaya rencana asuransi saben wulan amarga faktor kasebut nggawe aku luwih gedhe risak amarga bisa ngilangi iPhone lan dicolong.



Pungkasane, aku ora bisa menehi wangsulan manawa sampeyan kudu tuku asuransi kanggo iPhone utawa ora. Kabeh gumantung karo kahanan sampeyan lan sepira sampeyan percaya yen ora nyelehake iPhone ing jamban.

Asuransi iPhone: Carriers

Ayo dadi ngomong yen sampeyan wis mutusake tuku asuransi iPhone. Salah sawijining cara sing paling gampang kanggo tuku asuransi yaiku liwat operator sampeyan. Iki amarga kabeh biaya dikenai tagihan bulanan lan umume sampeyan bisa mampir toko ritel operator kanggo ngajokake tuntutan asuransi.



Kabeh operator seluler 'gedhe telu' (AT&T, Sprint, lan Verizon) duwe rencana asuransi dhewe - saben duwe macem-macem fitur. Aku wis ngrampungake bagean artikel iki kanggo nyorot pro, kontra, lan rincian rega kanggo saben rencana sing ditawakake operator masing-masing kanggo mbantu sampeyan nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Asuransi iPhone AT&T

AT&T nawakake telung rencana asuransi iPhone sing beda: Asuransi Seluler, Paket Perlindungan Seluler, lan Paket Perlindhungan Piranti Multi. Katelu rencana kasebut nyakup pencurian, kerusakan, lan kesalahan, menehi sampeyan pikiran nalika metu karo iPhone.

Deductibles:

Yen sampeyan ngilangi iPhone, sing bisa dipotong yaiku $ 199 kanggo iPhone lan iPad modern. Nanging, sing bisa dipotong iki regane sawise nem wulan lan setaun ora ana klaim asuransi. Ragad sing bisa dipotong lan saben wulan ditambah karo tagihan bulanan kanthi otomatis.

Rencana:

Rencana AT & T beda-beda ing fitur lan jangkoan. Aku wis ngeculake sampeyan ing ngisor iki:

  • Asuransi Seluler - $ 7,99
    • Loro klaim saben wektu rolas wulan.
    • Perlindhungan saka rusak, nyolong, ngrusak lan ora ana garansi babar pisan.
    • Kurang suda:
      • Nem wulan tanpa klaim - ngirit 25%
      • Setahun tanpa klaim - ngirit 50%
  • Paket Perlindhungan Seluler - $ 11,99
    • Loro klaim saben wektu rolas wulan.
    • Perlindhungan saka rusak, nyolong, ngrusak lan ora ana garansi babar pisan.
    • Kurang suda:
      • Nem wulan tanpa klaim - ngirit 25%
      • Setahun tanpa klaim - ngirit 50%
    • Dhukungan teknologi khusus.
    • Protect Plus - Piranti lunak sing ngunci lan mbusak piranti seluler sampeyan.
  • Paket Perlindhungan Piranti Multi - $ 29,99
    • Nem pratelan saben wektu rolas wulan.
    • Perlindhungan saka rusak, nyolong, ngrusak lan ora ana garansi babar pisan.
    • Kurang suda:
      • Nem wulan tanpa klaim - ngirit 25%
      • Setahun tanpa klaim - ngirit 50%
    • Dhukungan teknologi khusus.
    • Protect Plus - Piranti lunak sing ngunci lan mbusak piranti seluler sampeyan.
    • Nyakup telung piranti beda kalebu iPad utawa tablet sing didhukung liyane.
    • Ndandani lan Ngganti tablet sing ora nyambung, kayata, iPad mung Wi-Fi sampeyan uga bisa ditambahake uga rencana asuransi sampeyan.

AT&T Review Asuransi iPhone

Kabeh, kabeh asuransi seluler AT & T kayane kesepakatan sing kuat kanggo wong-wong sing pengin nglindhungi iPhone saka kerusakan lan pencurian. Sanajan sing dipotong rada dhuwur ing wiwitan, bakal suwe saya suwe lan luwih wajar sawise setaun tanpa klaim. Kajaba iku, ragad saben wulan $ 7.99 ora apik kanggo nglindhungi iPhone anyar sing mengkilap.

Perlu dielingi manawa Paket Perlindhungan Seluler kemungkinan ora regane $ 4 saben wulan luwih saka Asuransi Seluler. Aplikasi Find My iPhone gratis Apple uga dianggo uga Protect Plus, lan ana akeh sumber dhukungan teknologi gratis ing web (petunjuk: sampeyan lagi maca saiki).

cara nginstal aplikasi ing iphone

Asuransi iPhone Sprint

Sprint duwe rong rencana asuransi seluler: Perlindhungan Peralatan Total lan Perlindhungan Peralatan Total Plus. Rencana kasebut nawakake lonceng lan peluit luwih akeh tinimbang pesainge, nanging uga regane luwih murah. Ing sisih liyane, kabeh rencana nawakake piranti panggantos cepet kanggo iPhone sing rusak, ilang, lan dicolong.

Deductibles:

Rega sing bisa dipotong beda-beda antarane $ 50 nganti $ 200 saben klaim, sanajan iPhone kalebu antara $ 100 nganti $ 200. Kaya sing diarepake, ragad iki mung dikenani biaya yen iPhone sampeyan rusak utawa dicolong. Rega sing bisa dikurangi kaya ing ngisor iki:

$ 100

  • iPhone SE
  • iPhone 5C

$ 200

  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S Plus
  • Iphone 6
  • iPhone 6 Plus

Rencana:

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, rencana asuransi Sprint duwe sawetara lonceng lan peluit liyane babagan opsi asuransi seluler Big Three liyane. Nanging, sanajan dipikirake, rencana Sprint gampang banget. Aku wis ngrusak ing ngisor iki:

  • Perlindhungan Peralatan Total - $ 9-11 saben wulan (gumantung karo piranti)
    • Perlindhungan saka rusak, nyolong, ngrusak, lan kesalahan iPhone liyane.
    • Penggantian Dina Sabanjure lan klaim 24/7, dadi sampeyan ora bakal bisa nemu smartphone.
    • 20GB panyimpenan maya kanggo foto lan video ing aplikasi Galeri Sprint kanggo Android lan iPhone ..
  • Total Perlengkapan Peralatan Plus - $ 13 saben wulan
    • Kabeh sing kalebu ing Total Protection Equipment.
    • Akses menyang dhukungan teknologi lan akses menyang aplikasi dhukungan seluler Sprint.

Tinjauan Asuransi iPhone Sprint

Apik banget yen rencana Sprint nyedhiyakake panyimpenan awan kanggo potret sampeyan, nanging aku ora nganggep penting yen kudu ngetrapake pirang-pirang aplikasi panyimpenan cloud gratis sing kasedhiya ing App Store. Nanging, rencana asuransi kasebut nglindhungi sampeyan saka kacilakan iPhone sing bisa ditindakake, mula bisa uga yen sampeyan butuh perlindungan rugi lan nyolong lan gunakake Sprint.

Aku ora ngira yen Perlengkapan Peralatan Total Plus regane saben wulan ditambah. Apple Store bakal mbantu sampeyan nggunakake piranti yen ora ana garansi, lan ana akeh sumber daya online kanthi online sing bakal mbantu sampeyan ngatasi kesalahan teknis sing dibutuhake.

Asuransi iPhone Verizon

Kaya AT&T lan Sprint, Verizon duwe pirang-pirang rencana asuransi kanthi macem-macem mupangat, rega, lan fitur khusus. Nanging, pendekatan Verizon beda amarga ana akeh rencana lan grafik sing bisa dipotong rada rumit. Nanging, supaya luwih gampang kanggo sampeyan, aku wis ngilangi rega lan entuk manfaat kanggo sampeyan ing ngisor iki.

Deductibles:

Kanggo rencana asuransi Verizon, ana telung macem-macem rega sing bisa dikurangi: $ 99, $ 149, lan $ 199. Kaya sing diarepake, biaya kasebut dikenani biaya nalika piranti sampeyan rusak, dicolong, utawa mbutuhake tuntutan asuransi. Kanggo iPhone, rega sing bisa dikurangi kaya ing ngisor iki:

$ 99:

  • iPhone 5
  • iPhone 4S

$ 149:

  • Iphone 6
  • iPhone 6 Plus

$ 199:

  • iPhone 6S
  • iPhone 6S Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus

Rencana:

Rega rencana seluler Verizon kalebu $ 3 saben wulan saben piranti nganti $ 11 saben wulan saben piranti. Aku wis ngilangi papat opsi asuransi Verizon ing ngisor iki:

  • Warranty Lengkap Verizon Wireless - $ 3 saben wulan
    • Nyakup cacat piranti sawise garansi pabrike.
    • Kerusakan, nyolong, lan kerugian sing ora disengaja ora bisa dilindhungi.
  • Panggantos Telpon Nirkabel - $ 7.15 saben wulan
    • Verizon bakal ngganti piranti sing ilang, dicolong, lan rusak kanthi tarif sing wis dicuda ing ndhuwur.
    • Piranti sing ora ana garansi yaiku ora ditutupi cacat pabrik.
    • Rong ganti saben rolas wulan.
  • Total Perlindhungan Ponsel - $ 11,00 saben wulan
    • Verizon bakal ngganti piranti sing ilang, dicolong, rusak, lan ora ana garansi kanthi tarif sing dicantumake ing ndhuwur.
    • Akses menyang aplikasi pamulihan telpon Verizon sing ilang.
    • Dhukungan telpon tanpa wates kanggo masalah teknis.
    • Rong ganti saben rolas wulan.

Verizon iPhone Review Asuransi

Aku penggemar rencana asuransi Verizon amarga menehi opsi nalika milih jangkoan sing dibutuhake kanggo piranti. Contone, yen sampeyan ora gampang mbobol telpon nanging cenderung ngliwati wektu garansi Apple, rencana Jaminan Panjang bakal nutupi sampeyan saka cacat kanthi rega sing murah.

facetime ora digunakake ing iphone 5

Miturut pendapat saya, Proteksi Telpon Nirkabel minangka transaksi paling apik saka telung rencana kasebut. Dhuwit regane murah saben wulan lan kalebu ora ana kapitunan, maling, lan karusakan ora disengaja. Lan yen cacat pabrike durung katutup, piranti Apple kalebu garansi Apple setaun, dadi yen sampeyan nganyarke telpon kanthi asring, aku bakal luwih becik ngirit dhuwit liwat rencana Perlindhungan Seluler.

Kaya rencana liyane sing wis dakrembug, aku ora mikir manawa aplikasi pemulihan telpon Total Dhukungan Seluler lan dhukungan teknis regane saben wulan ditambahake. Aplikasi gratis Apple Golek iPhone lan blog dhukungan teknologi online (kaya PayetteForward!) Mesthine kudu luwih saka cukup kanggo mbantu sampeyan ngalami kacilakan seluler.

Asuransi iPhone ing omah Apple: AppleCare +

Pungkasan, kita entuk produk asuransi seluler Apple: AppleCare +. Rencana iki beda karo penawaran Big Three amarga sampeyan ora mbayar saben wulan: ana siji, $ 99 utawa $ 129 kanggo jangkoan rong taun, gumantung karo piranti sampeyan. Jangkoan kudu dituku langsung saka Apple sajrone sewidak dina sawise tuku iPhone. Yen dituku kanthi online, Apple bakal mbukak piranti lunak diagnostik jarak jauh ing telpon supaya telpon durung rusak.

Rega:

Rega AppleCare + gampang banget: iPhone 6S lan pangguna sing luwih anyar mbayar $ 129 sajrone jangkoan rong taun lan potongan kerusakan $ 99 lan pangguna iPhone SE mbayar $ 99 ing ngarep lan potongan $ 79. Kaya sing sampeyan ngerteni, iki adoh banget saka rencana asuransi seluler Big Three lan ora kuwatir mbayar layanan saben wulan.

Fitur:

  • Jangkoan kanggo rusak sengaja lan cacat pabrikan.
  • Rong klaim kerusakan sing ora disengaja diijini sajrone periode garansi 24 wulan.
  • Dhukungan piranti lunak diwenehake dening Apple liwat telpon lan ing toko.

Kekurangan utama kanggo AppleCare + yaiku ora nutupi iPhone sing ilang utawa dicolong. Yen sampeyan kelangan iPhone, Apple ora bakal ngganti rega promosi, apa sampeyan tuku AppleCare + utawa ora. Sayange, iPhone sing ilang tegese sampeyan kudu tuku sing anyar kanthi rega eceran lengkap.

Nanging, yen sampeyan ora butuh perlindungan rugi utawa nyolong, aku mikir AppleCare + minangka pilihan sing paling apik kanggo pangguna iPhone. Biaya ngarep paling murah lan pengirangan kerusakan adoh luwih murah tinimbang kompetisi saka Big Three. Kajaba iku, Toko Apple umume bisa ngganti iPhone ing papan kasebut, dadi sampeyan ora sabar ngenteni telpon anyar bakal dikirim menyang operator sampeyan.

Rasakake Urip iPhone sing Bebas kuwatir

Sampeyan duwe: macem-macem rencana asuransi iPhone saka AT&T, Sprint, Verizon, lan Apple. Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nemokake jangkoan iPhone sing pas kanggo kabutuhan. Ing komentar, dakkandhani yen sampeyan nganggep asuransi iPhone regane - aku seneng ngrungokake jupukane!