Napa iPhone Kula Ngomong Rekomendasi Keamanan Ing Wi-Fi? Ndandani!

Why Does My Iphone Say Security Recommendation Wi Fi

Sampeyan mbukak aplikasi Setelan kanggo nyambung iPhone menyang Wi-Fi, lan kabeh apik yen sampeyan nemokake 'Rekomendasi Keamanan' ing ngisor jeneng jaringan Wi-Fi. 'U-oh,' sampeyan mikir. 'Aku disusupi!' Aja kuwatir: sampeyan ora - Apple mung ngupaya sampeyan. Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa sampeyan ndeleng Rekomendasi Keamanan ing Setelan Wi-Fi iPhone lan kenapa Apple nyakup Rekomendasi Keamanan supaya sampeyan tetep aman ing online.



Apa 'Rekomendasi Keamanan' ing Setelan Wi-Fi iPhone, iPad, lan iPod?



Rekomendasi Keamanan mung ditampilake ing Setelan -> Wi-Fi ing iPhone, iPad, utawa iPod nalika sampeyan nyambung menyang jaringan Wi-Fi sing mbukak - jaringan tanpa sandhi. Nalika ngeklik lambang informasi biru
, sampeyan bakal weruh peringatan Apple babagan kenapa jaringan Wi-Fi sing mbukak bisa dadi aman lan rekomendasi babagan cara ngatur router nirkabel sampeyan.

Tutul ing tombol informasi (gambar) ing sisih tengen jeneng jaringan kanggo nerangake panjelasan Apple babagan peringatan iki. Panjelasan kasebut:



kenapa aku ora bisa nganyari jam apel

Jaringan sing mbukak ora nyedhiyakake keamanan lan mbabarake kabeh lalu lintas jaringan.
Konfigurasi router sampeyan kanggo nggunakake jinis keamanan WPA2 Personal (AES) kanggo jaringan iki.

Apa Bedane Jaringan Terbuka lan Tutup?

Jaringan sing mbukak yaiku jaringan Wi-Fi sing ora duwe sandhi. Iki umume sing bakal ditemokake ing kopi, bandara, lan ing endi wae liya sing ditawakake Wi-Fi gratis. Jaringan sing mbukak bisa uga mbebayani amarga sapa wae sing bisa ngakses, lan yen ana wong sing salah melu jaringan kasebut, jaringan kasebut mbukak bisa uga bisa ndeleng telusuran, login web, lan data sensitif liyane tanpa idin kanthi 'ndelok' ing iPhone, iPad, iPod, utawa komputer.

Saliyane, jaringan tertutup yaiku - sampeyan bisa ngramal - jaringan nganggo sandhi. Apple ujar manawa sampeyan kudu 'ngatur router kanggo nggunakake keamanan WPA2 Personal (AES)', sing minangka keamanan jaringan Wi-Fi sing aman banget. Jinis keamanan Pribadi WPA2 wis dibangun ing dalan saka router paling modern lan ngidini sandhi jaringan sing kuwat sing angel diluncurake.



Apa Jaringan Wi-Fi Terbuka ora Aman?

Secara teoritis, sapa wae sing nyambung sembarang Jaringan Wi-Fi bisa 'ndelok' lalu lintas internet sing dikirim lan ditampa dening piranti liyane ing jaringan kasebut. Apa bisa nindakake apa wae sing ana lalu lintas gumantung apa sambungan karo situs web tartamtu wis aman.

Sampeyan bisa yakin manawa situs web sing duwe reputasi sing kudu ngirim sandhi utawa informasi pribadi liyane nggunakake sambungan sing aman kanggo ndhelik data sing dikirim saka iPhone menyang situs web utawa aplikasi, lan uga uga kosok balene. Yen ana wong sing nyekel lalu lintas internet menyang lan saka iPhone saka situs web aman, sing bakal dideleng yaiku sekelompok gobbledy-gook sing enkripsi.

Nanging, yen sampeyan lagi ora nyambung menyang situs web sing aman, peretas bisa uga bisa ndeleng kabeh sing dikirim lan ditampa dening piranti, kalebu sandhi lan kaca sing dikunjungi. Kanggo akeh situs web, ora masalah apa-apa. Iki sebabe:

Yen sampeyan mung maca artikel ing situs web sing ora kudu log in, sampeyan ora ngirim utawa nampa informasi pribadi sing bisa dicolong. New York Times lan akeh situs web lan blog utama liyane ora ndhelikake artikel ing situs web amarga alesan kasebut.

Kepiye Bisa Ngerteni Yen Situs Web Aman ing iPhone, iPad, utawa iPod?

Sampeyan bisa kanthi gampang ngerti manawa sampeyan wis nyambung menyang situs web sing aman ing Safari ing iPhone, iPad, utawa iPod kanthi ndeleng bilah alamat ing sisih ndhuwur layar: Yen situs web kasebut aman, sampeyan bakal weruh kunci sithik ing jejere kanggo jeneng situs web.

layar tutul iphone anyar ora bisa digunakake

Cara liya sing gampang kanggo ngerti manawa situs web wis aman utawa ora yaiku mriksa manawa jeneng domain diwiwiti karo http: // utawa https: //. 'S' ekstra tegese aman Situs web sing diwiwiti karo https aman (kajaba yen ana masalah, mula sampeyan bakal weruh bebaya) lan situs web sing diwiwiti karo http ora.

Apa Bedane Kunci Ireng lan Kunci Hijau ing Safari?

Bedane kunci ireng lan kunci ijo yaiku jinise sertifikat keamanan (uga diarani sertifikat SSL) sing digunakake situs web kanggo ndhelikake lalu lintas. Kunci ireng tegese situs web nggunakake a Domain Divalidasi utawa Organisasi Divalidasi sertifikat lan kunci ijo tegese situs web nggunakake Validasi Lengkap sertifikat

Apa Kunci Hijau Luwih Aman Saka Kunci Ireng ing Safari?

Ora - enkripsi bisa uga padha. Kunci ijo lan ireng bisa uga duwe level enkripsi sing padha. Bedane yaiku Green Lock umume tegese perusahaan sing ngetokake sertifikat SSL menyang situs web (diarani a wewenang sertifikat) riset luwih lengkap kanggo verifikasi manawa perusahaan sing duwe situs web kasebut yaiku perusahaan sing kudune duwe situs web.

Maksudku yaiku: Sapa wae bisa tuku sertifikat SSL. Aku bisa ndhaptar bankofamerlcaaccount.com (deleng huruf cilik 'L' sing katon kaya 'i') saiki, kloning situs web Bank of America, lan tuku sertifikat SSL supaya wong bisa ndeleng kunci ireng ing jejere bilah alamat ing sisih ndhuwur saka layar.

Yen aku nyoba tuku Validasi Lengkap sertifikat, panguwasa sertifikat bakal cepet ngerti manawa aku dudu Bank Of America lan nolak panjalukku. (Aku ora bakal nindakake iki, nanging aku nyebutake minangka conto sepira gampang peretas kanggo njupuk kauntungan saka wong-wong sing online.)

Aturan jempol yaiku: Aja ngetik informasi pribadi sing sensitif ing situs web sing ora duwe kunci ing bilah alamat ing sisih ndhuwur layar.

Yen Sampeyan Pengin Tetep Tenanan Aman ing Jaringan Wi-Fi

Saiki kita wis ngrembug kenapa yaiku aman kanggo nyambung menyang aman situs web lan aplikasi liwat Wi-Fi, aku bakal ngelingake babagan iki: Yen sampeyan ora ragu-ragu, aja. Cara paling apik kanggo tetep aman yaiku aja mlebu menyang bank utawa akun online penting liyane nalika mbukak jaringan. Informasi kasebut dienkripsi, nanging sawetara peretas kasebut tenan apik Dipercaya usus sampeyan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ndeleng 'Rekomendasi Keamanan' ing iPhone?

Rekomendasi sampeyan: tindakake rekomendasi Apple! Yen sampeyan entuk kabar Rekomendasi Keamanan nalika ana ing jaringan Wi-Fi ing omah, tambahi sandhi menyang jaringan sampeyan sanalika bisa. Sampeyan bakal nindakake iki nggunakake router Wi-Fi. Ora bakal jelas aku carane nggawe kabeh router ing pasar, mula aku nyaranake skim cepet manual router utawa Googling nomer model router lan 'dhukungan' kanggo njaluk pitulung.

Tetep Aman ing kana!

Kita wis ngomong kenapa iPhone sampeyan menehi Rekomendasi Keamanan ing setelan Wi-Fi, bedane jaringan Wi-Fi sing mbukak lan sing ditutup, kenapa biasane sampeyan aman yen sampeyan nyambung menyang jaringan Wi-Fi sing mbukak utawa sing ditutup - kaya angger situs web sing sampeyan sambungake wis aman. Matur nuwun kanggo maca, lan yen sampeyan duwe komentar, pitakon, utawa kuatir liyane babagan masalah iki, wenehi komentar ing ngisor iki!