Watesan Wis Ilang Ing iPhone! Mangkene Kapane.

Restrictions Is Missing My Iphone

Sampeyan mung nganyari iOS 12, nanging saiki ora bisa nemokake Watesan. Aja kuwatir, Watesan ora ilang, mung wis dipindhah! Ing artikel iki, aku bakal jelasake ing endi Watesan wis dipindhah lan cara nggunakake Wektu Layar kanggo matesi apa sing bisa utawa ora bisa ditindakake ing iPhone !



Endi Watesan iPhone?

Nalika nganyari iPhone menyang iOS 12, sampeyan bakal nemokake Watesan wis dipindhah menyang bagean Wektu Layar ing aplikasi Setelan. Sampeyan bisa nemokake Wektu Layar kanthi mbukak Setelan lan nutul Wektu Layar .



Yen durung rampung, tutul Uripake Wektu Layar lan nyiyapake Passcode Wektu Layar. Ing menu Layar Wektu, sampeyan bakal bisa ndeleng Watesan Konten & Privasi - ing kana Watesan wis dipindhah.



Apa Wayahe Layar?

Layar Wektu minangka fitur anyar sing diluncurake kanthi rilis iOS 12. Iki dirancang kanggo mbantu pangguna ngatur suwene tampilan ing layar iPhone lan, ing sawetara kasus, matesi sing bisa dideleng. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan Wektu Layar ing artikel babagan iOS anyar 12 fitur !

Cara Nggawe Watesan Konten & Privasi

Kanggo nyiyapake Watesan Konten & Privasi ing iPhone, bukak Setelan -> Wektu Layar banjur tutul Watesan Konten & Privasi .

Kaping pisanan, sampeyan kudu nyetel Sandhi Wektu Layar. Iki sandhi kapisah saka sing digunakake kanggo mbukak kunci iPhone. Banjur, nguripake tombol ing jejere Konten & Privasi ing sisih ndhuwur layar.



nguripake konten lan privasi ing iphone

Saiki Konten & Privasi wis diuripake, sampeyan duwe kontrol akeh kontrol sing bisa diakses utawa ora bisa diakses ing iPhone. Mangkene rincian fitur utama ing Watesan Konten & Privasi:

  • Tuku iTunes & App Store : Ngidini sampeyan mateni kemampuan nginstal aplikasi, mbusak aplikasi, lan tuku ing aplikasi.
  • Aplikasi sing Diidini : Ngidini sampeyan mateni aplikasi internal kayata Safari, FaceTime, lan Wallet.
  • Watesan Konten : Ngidini sampeyan nyegah download musik, film, buku, lan acara TV adhedhasar rating. Sampeyan uga bisa nyaring situs web sing eksplisit lan nyetel sawetara setelan Game Center.
  • Nuduhake Lokasi : Ngidini sampeyan mateni Share Lokasi, fitur sing nuduhake lokasi sing tepat karo kanca lan kulawarga ing aplikasi Pesen.
  • Privasi : Ngidini sampeyan mateni Layanan Lokasi lan nyetel setelan privasi aplikasi tartamtu. Pilihan kasebut uga bisa ditemokake ing Setelan -> Privasi .

Watesan Konten & Privasi uga ngidini sampeyan Ngidini Owahi macem-macem macem-macem kalebu kode akses, volume, akun, panyedhiya TV, kegiatan aplikasi latar mburi (Background App Refresh), setelan data seluler, lan Aja Ganggu Nalika nyetir setelan.

Apa Aku Bisa Ngatasi Watesan Sawise Wis Nggawe?

Ya, sampeyan bisa mateni Watesan Konten & Privasi kapan wae! Nanging iki tangkapane - kanggo mateni, sampeyan kudu ngerti sandhi Layar Wektu. Kanthi cara iki, putra utawa putri ora bisa mateni setelan Privasi & Watesan Konten sawise sampeyan wis nyiyapake!

Kanggo mateni Watesan Konten & Privasi, bukak Setelan banjur tutul Wektu Layar . Banjur, tutul Watesan Konten & Privasi banjur ketik sandhi Wayah Layar. Pungkasan, mateni saklar ing sisih ndhuwur layar ing sisih tengen Watesan Konten & Privasi. Sampeyan bakal ngerti yen dipateni nalika saklar putih.

Sampeyan wis Nemokake Watesan!

Saiki sampeyan ngerti Watesan ora ilang, sampeyan bisa terus ngawasi lan ngontrol apa sing bisa lan ora bisa ditindakake wong ing iPhone! Muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial nalika kulawarga utawa kanca yakin Watesan ilang ing iPhone. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone utawa iOS 12, aja nganti menehi komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.