Nelpon Wi-Fi Ora Bisa Dienggo iPhone? Mangkene Fix.

Wi Fi Calling Not Working Iphone

Sampeyan nyoba nelpon, nanging ora duwe layanan. Saiki bakal dadi wektu sing pas kanggo nggunakake telpon Wi-Fi, nanging uga ora bisa digunakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake langkah sing kudu ditindakake nalika nelpon Wi-Fi ora aktif ing iPhone .



telponku ujar manawa pengisian daya nanging persentase mudhun

Nelpon Wi-Fi, Diterangake.

Nelpon Wi-Fi minangka back-up sing apik nalika sampeyan ana ing wilayah sing ora duwe jangkoan seluler utawa ora. Kanthi nelpon Wi-Fi, sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon nggunakake sambungan menyang jaringan Wi-Fi sing cedhak. Nanging, isih ana masalah sing ngalangi supaya ora bisa digunakake kanthi bener ing iPhone.



Apa Sampeyan Bisa Mbenerake

Ana sawetara alasan kenapa telpon Wi-Fi bisa uga ora bisa digunakake ing iPhone sampeyan. Mangkene sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo nyoba lan ngatasi masalah kasebut.

  1. Wiwiti maneh iPhone. Kadhangkala, kabeh sing perlu dilakoni kanggo ngrampungake masalah yaiku miwiti maneh telpon. Pencet terus tombol daya, banjur geser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone sampeyan. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae, banjur geser lambang daya ing layar.
  2. Priksa maneh yen iPhone wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi. Yen ora nyambung, sampeyan ora bakal bisa nggunakake telpon Wi-Fi. Kepala menyang Setelan -> Wi-Fi lan priksa manawa tandha centhang katon ing jejere jeneng jaringan Wi-Fi.
  3. Priksa manawa telpon Wi-Fi wis diaktifake. Kanggo nindakake iki ing iPhone, bukak Setelan -> Seluler -> Nelpon Wi-Fi banjur uripake. Yen sampeyan ora weruh pilihan iki, rencana ponsel sampeyan ora kalebu telpon Wi-Fi. Mriksa metu Alat perbandingan UpPhone kanggo golek rencana anyar.
  4. Metu lan lebokake maneh kertu SIM. Kaya dene urip maneh iPhone, urip maneh kertu SIM bisa uga dibutuhake kanggo ngrampungake masalah. Mriksa metu artikel liyane kita kanggo sinau endi tray kertu SIM ing iPhone. Sawise sampeyan nemokake, gunakake alat ejector kertu SIM utawa paperclip sing dibenerake kanggo ngetokake kertu SIM. Puter tray maneh menyang kertu SIM maneh.
  5. Reset Setelan Jaringan. Kanggo nindakake iki, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Iki mbusak setelan Wi-Fi, dadi sampeyan kudu masang maneh sandhi sawise ngreset rampung. Elinga yen iki bakal nggawe uga setelan Selular, Bluetooth, VPN, lan APN ing iPhone. Priksa artikel liyane kanggo sinau luwih lengkap macem-macem jinis ngreset iPhone .
  6. Hubungi operator nirkabel sampeyan. Yen ora ana sing berhasil, bisa uga migunani kontak karo operator nirkabel sampeyan . Bisa uga ana masalah ing akun sampeyan sing mung bisa ngrampungake wakil layanan pelanggan.