Aplikasi Mail Ilang saka iPhone? Mangkene The Real Fix!

Mail App Missing From Iphone

Aplikasi Mail ilang ing iPhone lan sampeyan ora ngerti tujuane. Aplikasi Mail ngidini sampeyan ngubungake kabeh akun email penting ing sak papan, apa sampeyan luwih seneng nggunakake Gmail, Outlook, Yahoo, utawa layanan email liyane. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika aplikasi Mail ilang saka iPhone supaya sampeyan bisa miwiti ngirim lan nampa email penting maneh .



Napa Aplikasi Surat Ilang saka iPhone?

Aplikasi Mail ilang saka iPhone amarga ana sing mbusak. Ora kaya aplikasi internal liyane kayata Safari utawa aplikasi Kamera, sampeyan bisa mbusak aplikasi Mail ing iPhone.



Instal maneh App Mail ing App Store

Yen aplikasi Mail wis dibusak ing iPhone, sampeyan bisa mlebu menyang App Store lan ndownload maneh. Nalika nggoleki App Store, priksa manawa sampeyan nggoleki 'Kirim' .

Ana atusan aplikasi email ing App Store, dadi yen sampeyan nggoleki kaya 'Aplikasi mail ing iPhone', bisa uga ora katon ing sisih ndhuwur dhaptar kasebut.



Sawise sampeyan nemokake aplikasi Mail ing App Store, tutul tombol Cloud ing sisih tengen. Aplikasi Mail bakal ndownload lan instal maneh ing iPhone lan sampeyan bisa nggunakake maneh!



Elinga yen nalika instal maneh aplikasi Mail ing iPhone, bisa uga ana ing papan sing beda tinimbang sing biasa. Sampeyan bisa uga kudu geser sawetara kaca ing layar Ngarep sadurunge ndeleng.

Aku instal maneh Aplikasi Surat, Nanging Akunku Ora Ana Ing Kana!

Nalika aplikasi Mail bakal dibusak ing iPhone, akun email apa wae sing sampeyan kaitake bakal diganti dadi ora aktif sanajan sampeyan instal maneh aplikasi kasebut.

Supaya bisa aktif maneh, bukak app Setelan banjur tutul Akun & Sandhi . Ing dhaptar akun, tutul alamat email sampeyan. Pungkasan, tutul saklar ing jejere Mail kanggo nggawe akun email sampeyan aktif maneh.

Singidaken Lan Golek

Sampeyan wis instal maneh aplikasi Mail ing iPhone lan sampeyan bisa miwiti ngirim email maneh. Mbesuk app Mail ilang saka iPhone, sampeyan bakal ngerti persis ing endi papane! Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone, wenehana sampeyan tinggalake ing bagean komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.