Napa iPhone Kula Dadi Panas? Batere Kula Bathi Uga! Ndandani

Why Does My Iphone Get Hot

Salah sawijining masalah umum sing dakkenalake minangka teknisi Apple yaiku iPhone sing overheat. Kadhangkala iPhone rasane mung rodok anget tinimbang sing biasane, lan nalika mburi iPhone dadi panas, rasane bisa ngobong tangan sampeyan. Cara liya, yen sampeyan duwe iPhone, iPod, utawa iPad sing panas, tegese ana sing salah . Ayo dak tebak:

Baterai iPhone Sampeyan Apa Kurang Kasus? Sampeyan Aja Ngomong!

Yen sampeyan lagi nggoleki cara paling apik kanggo nambah umur batere iPhone , priksa artikel sing paling populer, 'Napa Baterai iPhone Kula Cepet Banget' , kanggo tips sing wis mbantu mayuta-yuta saka wong. Ing iki artikel, Aku bakal nerangake sebabe iPhone sampeyan dadi panas lan nuduhake sampeyan carane ndandani. Yen sampeyan ora preduli ngapa iPhone dadi panas lan pengin langsung tekan ndandani , iku uga OK.



Yen luwih seneng nonton tinimbang maca, waca Apa sing bakal kedadeyan yen sampeyan nyekel pedal menyang logam nganti pirang-pirang jam lan jam, meksa meksa meksa bisa ditindakake? Mesin kasebut bakal panas banget lan nggunakake akeh bensin. Iku persis apa sing kedadeyan ing iPhone sampeyan.



CPU iPhone sampeyan kuat banget lan arang nggunakake 5% kapasitase. Yen sampeyan maca kaca iki nggunakake Safari ing iPhone, iPhone mesthine apik lan apik: Sampeyan bakal mbukak. Nalika mbukak aplikasi kaya Safari, kaya nyepetake saka halte, iPhone nggunakake luwih akeh CPU kanggo ngrampungake, nanging sethithik yen aplikasi wis dimuat.

IPhone sampeyan kepanasen amarga CPU dianyar nganti 100% sanajan layar dipateni lan ing kanthong sampeyan.

Ing 99% kasus, nalika iPhone panas, sampeyan bakal duwe masalah piranti lunak. Yen dikandhani, yen sampeyan nyelehake telpon ing ember banyu lan banjur wiwit panas banget, sampeyan bisa uga duwe masalah hardware. Yen iPhone garing, terus maca:

Beda karo mobil sampeyan sing mung duwe driver sing ngontrol mesin, iPhone duwe akeh 'driver', utawa app, sing masing-masing bisa mlaku bebarengan lan duwe 'pedal akselerator' dhewe sing bisa nganyari CPU nganti 100 % Salah sawijining aplikasi sampeyan dadi nakal lan nyekel pedal menyang logam. Misi sampeyan, yen sampeyan milih nampa, yaiku nemokake app sing salah tumindak lan mungkasi.

Sampeyan detektif, lan aku ngerti sampeyan bisa ngatasi tugas kasebut. Aku arep ngandhani persis carane nemtokake aplikasi sing nyebabake iPhone dadi panas banget lan kepiye cara mandheg. Kita bakal miwiti kanthi solusi sing paling gampang, lan yen ana masalah, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah iPhone sing paling panas kanthi 'palu gedhe' mula kita ngerti iku tetep apik.

Cara Diagnosa lan Ndandani iPhone sing Dadi Panas

1. Tutup Aplikasi Sampeyan

Pisanan, dhisik: Kita kudu luwih enthengake beban kerja ing iPhone, mula ayo tutup app sampeyan . Klik kaping pindho Tombol Ngarep (tombol bunder ing ngisor tampilan iPhone), lan geser saben aplikasi (kajaba sing iki, yen sampeyan maca ing iPhone) ing sisih ndhuwur layar.

Yen iPhone ora duwe tombol Ngarep, bukak tombol aplikasi kanthi ngusap munggah saka sisih ngisor layar menyang sisih tengah layar. Gesek app munggah lan mateni sisih ndhuwur layar kanggo nutup ing iPhone.

Yen wis rampung, tutul Safari lan bali menyang artikel iki!

2. Goleki Aplikasi Nubruk: Bagean 1

Pira app sing nabrak iPhone sampeyan?

Takon dhewe, 'Kapan iPhone pisanan saya panas? Apa bener sawise aku nginstal aplikasi tartamtu? ” Yen mangkono, aplikasi tartamtu kasebut bisa uga dadi pelanggar.

Kudu diwenehi petunjuk? Kepala menyang Setelan -> Privasi -> Analytics & Pangapikan -> Data Analytics kanggo dhaptar kabeh sing wis nabrak iPhone.

volume speaker iphone sithik banget

Biasane ndeleng sawetara entri ing dhaptar iki amarga file log uga ana ing kene, nanging yen sampeyan ndeleng aplikasi sing padha didaftar bola-bali, sampeyan duwe masalah karo aplikasi kasebut. Cathetan: Yen masalah wis suwe lan sampeyan ora ngerti app sing miwiti masalah, mula ora apa-apa - mung pindhah menyang langkah sabanjure.

Ora Kabeh Aplikasi iPhone Digawe Merata

Kanthi luwih saka 1 yuta aplikasi ing App Store, sampeyan bisa uga yakin manawa ana sawetara sing duwe bug utawa loro. Yen sampeyan bisa, coba undhuh aplikasi sing beda sing intine padha. Contone, yen sampeyan ndownload 'Bird Sounds Pro', coba 'Songbird' utawa 'Squawky'.

Yen sampeyan ora bisa nyoba nyoba app liyane, coba busak lan instal maneh saka App Store. Pencet terus lambang app ing layar Ngarep nganti ditampilake menu tumindak cepet. Banjur, tutul Mbusak App -> Delete App -> Delete kanggo instal app.

Kanggo instal maneh app, bukak App Store lan gunakake tab Panelusuran kanggo nemokake. Banjur, tutul lambang cloud kanggo instal maneh app ing iPhone.

3. Goleki Aplikasi Nubruk: Bagean 2

Yen CPU iPhone sampeyan dadi mesin, batere yaiku bensin. Yen app nggunakake akeh batere, sampeyan kudu mbayar CPU iPhone. Aplikasi bisa nabrak latar mburi iPhone yen nggunakake batere sing ora proporsional.

Menyang Setelan -> Batere banjur deleng dhaptar aplikasi ing bagean Panggunaan Batere kanggo ndeleng aplikasi sing nggunakake umure batere paling akeh lan ngenali aplikasi sing bisa nyebabake iPhone dadi panas.

4. Pateni iPhone Lan Urip maneh

Iki minangka perbaikan sing gampang, nanging mateni iPhone lan urip maneh bisa ngatasi masalah suntingan sing saya suwe saya suwe. Yen salah sawijining masalah piranti lunak nyebabake iPhone dadi panas, masalah bakal ditanggulangi.

Yen sampeyan duwe model iPhone 8 utawa luwih lawas, penet terus tombol daya nganti 'geser kanggo mateni' ditampilake ing layar. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa model sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume utawa volume mudhun kanthi bebarengan nganti 'geser kanggo mateni' katon.Banjur, gunakake driji menyang gesek lambang daya ing layar .

Biasane iPhone sampeyan butuh wektu 20 utawa 30 detik supaya bisa dipateni. Kanggo nguripake iPhone maneh, penet terus tombol (iPhone 8 utawa luwih lawas) utawa tombol sisih (iPhone X lan sing luwih anyar) nganti logo Apple katon ing layar, lan banjur ngeculake.

5. Pesthekake Aplikasi Sampeyan Wis Paling Anyar

Pangembang aplikasi (istilah sing disenengi kanggo programer komputer sing nggawe aplikasi iPhone) ora mesthi ngeculake update kanggo nambah fitur anyar - asring banget, nganyari piranti lunak dirancang kanggo ndandani bug. Kaya sing wis dirembug, bug perangkat lunak bisa nyebabake iPhone dadi panas banget, mula priksa manawa aplikasi sampeyan wis anyar.

Bukak App Store banjur tutul lambang Akun ing pojok sisih tengen ndhuwur layar. Gulung mudhun, delengen manawa ana pembaruan aplikasi sing kasedhiya. Tutul nganyari ing jejere aplikasi sing pengin dianyari, utawa tutul Nganyari Kabeh kanggo nganyari saben app sekaligus.

6. Anyari Piranti Lunak iPhone

Pitakon sabanjure: 'Apa kasedhiya nganyari piranti lunak kanggo iPhone?' Apple sacara berkala ngeculake nganyari piranti lunak sing ngatasi masalah sing muncul, sawetara sing bisa nyebabake apike tumindak salah lan iPhone dadi panas. Kanggo mriksa, bukak menyang Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak .

Yen nganyari kasedhiya, coba instal - bisa uga ngatasi masalah sampeyan. Cathetan: Yen iPhone ujar manawa update ora bisa diinstal amarga ora cukup papan panyimpenan, sampeyan bisa plug iPhone menyang komputer nganggo iTunes utawa Finder lan nggunakake komputer kanggo nganyari piranti lunak. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan nggunakake komputer kanggo nganyari piranti lunak iPhone, sampeyan ora kudu mbusak apa wae kanggo mbebasake papan ing telpon.

7. Reset Kabeh Setelan

Yen sampeyan wis nyoba langkah-langkah ing ndhuwur lan iPhone isih panas, Reset Kabeh Setelan kanthi judhul menyang Setelan -> Umum -> Reset Kabeh Setelan .

Tutul 'Reset Kabeh Setelan' mbusak sandhi Wi-Fi (dadi manawa sampeyan ngerti sadurunge nggawe), ngreset wallpaper, lan mulihake setelan liyane menyang standar ing aplikasi Setelan. Ora mbusak data ing iPhone. Aku wis ngatasi masalah babagan aplikasi sing ora sopan.

8. Pethel Gedhe: DFU Mulihake iPhone

Yen sampeyan wis rampung kabeh langkah ing ndhuwur lan iPhone isih dadi panas, mula luwih becik sampeyan nemoni masalah kasebut palu amba. Sampeyan duwe masalah piranti lunak sing luwih jero sing kudu dibasmi. Kita bakal nggawe serep iPhone menyang iCloud, DFU mulihake telpon nggunakake iTunes utawa Finder, lan pulihake nggunakake serep iCloud.

Sampeyan uga bisa nggunakake iTunes utawa Finder kanggo nggawe serep lan mulihake telpon, nanging aku ndeleng asil sing luwih apik 'ing lapangan' nggunakake iCloud. Artikel dhukungan Apple ditampilake cara nyiyapake lan mulihake saka serep iCloud ing 3 langkah. Yen sampeyan (kaya akeh liyane) wis ora duwe papan serep ing iCloud, aku wis nulis artikel liyane sing nerangake carane ndandani serep iCloud supaya sampeyan ora bisa entek maneh.

Sabanjure, gunakake iTunes (PC lan Mac nganggo macOS 10.14 utawa luwih) utawa Sing Golek (Mac nganggo macOS 10.15 utawa luwih anyar) menyang mulihake iPhone menyang setelan pabrik . Sawise rampung lan iPhone sampeyan ujar Halo ing layar, copot iPhone saka komputer (ya, iki pancen OK) lan tindakake langkah-langkah ing