Cara Nambah lan Mbusak Widget Ing iPhone: Pandhuan Prima!

How Add Remove Widgets An Iphone

Sampeyan pengin ngowahi widget ing iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Kemampuan kanggo milih widget sing ditampilake ing iPhone sampeyan dikenalake karo iOS 9 lan ditambahake ing rilis iOS 10 lan 11. Sabanjure, ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nambah lan mbusak widget ing iPhone dadi sampeyan mung nampa informasi widget saka aplikasi favorit sampeyan.



Apa Widget iPhone?

Widget iPhone minangka kertu informasi cilik saka aplikasi sing diunduh ing iPhone. Sampeyan bisa ndeleng widget kanthi ngusap saka kiwa menyang tengen nalika ana ing layar Ngarep utama ing iPhone.



Cara Nambah Widget Ing iPhone

  1. Bukak menyang layar Ngarep ing iPhone.
  2. Gunakake driji kanggo geser saka kiwa menyang tengen.
  3. Gulung mudhun menyang sisih ngisor layar banjur tutul Sunting
  4. Gulung mudhun menyang Widget Liyane .
  5. Tutul plus ijo ing jejere widget sing pengin ditambahake.
  6. Tutul Rampung ing pojok sisih tengen ndhuwur layar.



Cara Mbusak Widget Ing iPhone

  1. Bukak layar Ngarep iPhone.
  2. Gesek saka kiwa nengen nganggo driji.
  3. Gulung nganti mudhun banjur tutul bunder kasebut Sunting tombol
  4. Tutul simbol minus abang ing jejere widget sing pengin dicopot.
  5. Tutul Nyopot .
  6. Tutul Rampung ing pojok sisih tengen ndhuwur layar yen sampeyan rampung mbusak widget.

Cara Ngurutake Ulang Widget Ing iPhone

Yen wis nyiyapake widget sing dipengini ing iPhone, sampeyan bisa ngatur maneh kaya sing dikarepake. Kanggo ngatur maneh widget ing iPhone, bukak ing Tambah Widget kaca banjur penet terus tombol sing katon kaya telung garis horisontal, banjur seret fitur kanggo nyusun maneh.

iphone ora bakal nyambung menyang Bluetooth



Widget sampeyan bakal katon ing iPhone miturut dhaptar sing ana ing menu iki.

Widget Ing iPhone: Diterangake!

Sampeyan wis sukses nyiyapake widget ing iPhone lan sampeyan bakal miwiti nampa informasi apik saka kabeh aplikasi favorit sampeyan. Saiki sampeyan ngerti carane nambah, mbusak, lan ngatur maneh widget ing iPhone, priksa manawa sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial karo kanca lan kulawarga!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.