Kepiye carane ngetik macem-macem basa ing iPhone? Ndandani Autocorrect!

How Do I Type Multiple Languages Iphone

Yen sampeyan nggunakake rong basa, sampeyan bakal ngerti yen nyoba ngirim pesen teks nganggo basa Inggris lan basa asing sing dipilih ing iPhone. Autocorrect dadi bingung lan mikir yen sampeyan salah nulis tembung Inggris nalika ngetik basa asing, mula bisa didandani karo tembung Inggris sing wis dieja (nanging nganti saiki). Pancen nesu banget.



Untunge, Apple wis ngatasi masalah iki kanthi fitur anyar ing iOS 10 sing ngidini sampeyan ngandhani iPhone basa apa sing sampeyan gunakake dadi ngerti yen ora nyoba verifikasi tembung nalika ngetik. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nyiyapake macem-macem basa ing iPhone lan cara ndandani autocorrect supaya bisa digunakake ing macem-macem basa . Sadurunge miwiti tutorial iki, priksa manawa iPhone nganggo iOS 10 utawa luwih dhuwur.



kenapa hpku mbalikke swaraku maneh

Ngatur Multiple Languages ​​ing iPhone

Kepiye Cara Nggawe Koreksi Otomatis Supaya Bisa Ngetik Liwat Siji Basa Ing iPhone?

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone.
  2. Tutul ing umume pilihan ing tengah layar, gulung mudhun, banjur tutul Basa & Wilayah tombol
  3. Tutul ing Tambah Basa tombol ing sisih tengah layar, pilih basa pilihan saka dhaptar, banjur pencet Rampung tombol ing pojok sisih tengen ndhuwur layar.
  4. IPhone bakal takon apa sampeyan pengin nyetel iki minangka basa gawan utawa sampeyan pengin tetep basa saiki dadi standar. Yen sampeyan milih supaya basa saiki, teks iPhone bakal tetep ing basa saiki, nanging kesalahan otomatis ora bakal mbenerake tembung ing basa sing sampeyan tambahake.

Ndandani Autocorrect: Ketik Dos Idiomas Sanalika!

Lan mung ana apa-apa - sampeyan wis sukses nambah basa tambahan menyang iPhone lan koreksi otomatis ora dadi mungsuh paling ala maneh. Saiki, terus kaget lan Eyang nganggo teks nganggo basa asile!