Ana masalah karo batere iPad? Mangkene apa sing kudu ditindakake nalika rampung kanthi cepet!

Problemas Con La Bater De Tu Ipad

Batere iPad cepet banget lan sampeyan ora yakin sebabe. Sampeyan mbayar akeh kanggo iPad, dadi bisa mumetake nalika kinerja batere kurang saka biasa. Ing artikel iki, aku bakal nerangake Cara Ngatasi Masalah Baterai iPad Kanthi Tips Terbukti !



Napa batre iPad saya cepet entek?

Umume nalika batere iPad cepet cepet, masalah biasane ana gandhengane karo piranti lunak . Akeh wong sing ngandhani yen sampeyan kudu ngganti batere, nanging meh ora bener. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake setelan kanggo ngatasi masalah batere iPad!



Aktifake 'Ngurangi gerakan'

Nguripake 'Ngurangi Motion' nyuda animasi sing kedadeyan ing layar nalika nggunakake iPad. Iki animasi sing kedadeyan nalika sampeyan nutup lan mbukak aplikasi, utawa nalika windows pop-up katon ing layar.

Aku duwe fitur 'Ngurangi Gerak' ing iPhone lan iPad. Aku bisa njamin manawa sampeyan ora bakal ngerteni bedane.



Kanggo ngaktifake Gerakan Ngurangi, bukak Setelan> Umum> Aksesibilitas> 'Ngurangi gerakan' banjur uripake tombol ing jejere Reduce Motion. Sampeyan bakal ngerti yen Ngurangi Gerak aktif nalika tombol ijo.

Aktifake kunci otomatis

Kunci Otomatis minangka setelan sing mateni layar iPad kanthi otomatis sawise sawetara menit. Yen kunci otomatis disetel ora nate , batere iPad bisa uwal luwih cepet amarga layar bakal urip kajaba sampeyan ngunci.



ipadku ora bakal dikenani biaya

Kanggo ngaktifake kunci otomatis, bukak Setelan> Tampilan & padhange> Kunci otomatis Banjur pilih opsi liyane saka 'ora tau.' IPad wis disetel supaya otomatis dikunci sawise limang menit amarga cara kasebut ana ing tengah, ora ngunci cepet banget, ora alon banget.

Cathetan: Yen sampeyan nggunakake aplikasi pamuter video kaya Netflix, Hulu, utawa YouTube, iPad ora bakal dikunci, sanajan kunci otomatis diuripake.

Tutup app ing iPad

Panutupan aplikasi minangka topik sing cukup kontroversial ing jagad produk Apple. Kita nyoba efek aplikasi nutup ing iPhone lan kita nemokake manawa bisa mbantu ngirit batere!

Kanggo nutup aplikasi ing iPad, klik kaping pindho tombol Ngarep. Iki bakal mbukak pamilih app. Kanggo nutup aplikasi, geser munggah lan mateni sisih ndhuwur layar.

nutup app ing ipad

Pateni Share analytics ing iPad

Nalika sapisanan nyiyapake iPad, sampeyan bakal takon apa sampeyan pengin nuduhake data analytics karo Apple. Sampeyan bisa uga wis setuju kanggo nuduhake informasi iki karo Apple nalika sampeyan nggawe wiwitan iPad kanthi bungah.

Yen fitur 'Analisis Analisis' iPad sampeyan diaktifake, sawetara informasi diagnostik lan panggunaan sing disimpen ing iPad sampeyan dituduhake karo Apple, ngrewangi nambah produk lan layanane. Nuduhake data analitik saka iPad bisa ngilangi umur batere amarga fitur iki terus mlaku ing latar mburi lan nggunakake daya CPU nalika ngirim informasi menyang Apple.

Yen sampeyan mateni nuduhake data analytics, sampeyan ora ngewangi Apple kanggo nambah produke, nanging sampeyan ngirit daya batere.

Kanggo mateni fungsi 'Share Analisis data', bukak Setelan> Privasi> Analisis lan busak centhang tombol ing jejere Share iPad Analytics. Nalika sampeyan lagi ing kene, mateni tombol ing jejere iCloud Analytics Share uga. Mirip karo Review iPad, nanging mung digunakake supaya pangembang bisa entuk informasi babagan iCloud.

kenapa aku ora bisa nemokake printerku

Pateni kabar sing ora perlu

Notifikasi minangka tandha sing ditampilake ing layar ngarep iPad saben-saben aplikasi pengin ngirim pesen. Contone, aplikasi Pesen ngirim kabar nalika sampeyan nampa teks utawa iMessage anyar.

Nanging, sampeyan bisa uga ora prelu nampa kabar saka kabeh aplikasi, kayata sampeyan bisa uga ora duwe kabar saka aplikasi sing asring ora digunakake. Sanalika, sampeyan ora pengin mateni kabar saka kabeh aplikasi sampeyan , amarga sampeyan bisa uga pengin ngerti nalika duwe pesen utawa email anyar.

Untunge, sampeyan bisa milih aplikasi sing bisa ngirim kabar, bukak Setelan> Kabar. Ing kene sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh aplikasi ing iPad sing bisa ngirim kabar.

Tinjau dhaptar kasebut lan takon dhewe: 'Apa aku kudu nampa kabar saka aplikasi iki?' Yen wangsulane ora, tunyuk app banjur pateni tombol ing jejere Allow notifikasi.

Pateni layanan lokasi sing ora perlu

Layanan lokasi cocog kanggo sawetara aplikasi, kayata aplikasi Cuaca, kayata. Nalika mbukak app iki, sampeyan pengin app iki ngerti dununge sampeyan, supaya bisa nemokake informasi babagan cuaca ing lokasi sampeyan. Nanging, ana sawetara aplikasi sing ora mbutuhake Layanan Lokasi, lan sampeyan bisa ngirit daya batere kanthi mateni.

menyang Setelan> Privasi> Layanan Lokasi> Layanan lokasi kanggo ndeleng dhaptar kabeh aplikasi sing ndhukung Layanan Lokasi. Aku ora nyaranake nggunakake master switch ing sisih ndhuwur layar amarga sampeyan bisa uga pengin ninggalake Layanan Lokasi ing sawetara aplikasi.

Nanging, bukak dhaptar aplikasi siji-siji lan coba arep utawa ora nggunakake Layanan Lokasi. Kanggo mateni layanan lokasi, tutul app banjur tutul Ora nate .

Yen sampeyan ora pengin mateni Layanan Lokasi ing app, nanging pengin ngirit batere, tutul Nalika nggunakake app , sing tegese Layanan Lokasi mung bakal diaktifake nalika sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanthi nyata, ora mesthi.

Pateni layanan sistem tartamtu

Nalika ing Layanan Lokasi, tutul Layanan Sistem ing sisih ngisor layar Pateni kabeh ing kene kajaba kompas, telpon darurat lan SOS , Temokake setelan zona iPad lan zona wektu.

kenapa ora kerjaanku sing jelas

nyetel setelan layanan sistem ing ipad

Banjur tutul ing Papan Penting. Setelan iki nyimpen informasi babagan papan sing paling asring sampeyan lakoni. Saluran batere iPad sing ora prelu banget, mula coba ngalihake lan mateni.

Ganti email Push kanggo njaluk

Yen sampeyan ngirim akeh email ing iPad, setelan email sampeyan bisa dadi paling gedhe ing urip batere. Masalah batere IPad bisa kedadeyan nalika iPad disetel menyang Push tinimbang Get.

Nalika Push Mail diaktifake, iPad ngirim kabar yen email anyar teka ing kothak mlebu. Muni bener kan? Mung ana siji masalah: nalika email disetel menyang Push, iPad sampeyan terus-terusan nindakake mriksa kothak mlebu email. Proses verifikasi sing terus-terusan bisa ngilangi umur batere iPad kanthi serius.

Solusine yaiku ngganti email saka Push menyang Get. Aja terus mriksa kothak mlebu, iPad mung bakal mriksa surat saben sawetara menit! Sampeyan ora bakal nampa email nalika teka, nanging batere iPad bakal matur nuwun. IPad sampeyan uga bakal mriksa email kanthi otomatis saben-saben sampeyan mbukak aplikasi email sing disenengi!

Kanggo ngganti email saka Push to Get ing iPad, bukak Setelan> Akun lan sandhi> Goleki data. Pisanan, mateni saklar ing sisih ndhuwur layar ing jejere Push

Banjur pilih program pamulihan ing sisih ngisor layar. Aku nyaranake 15 menit amarga iku keseimbangane entuk email kanthi cepet tanpa nyuda batere.

Pateni nganyari aplikasi latar mburi

Refresh aplikasi latar mburi minangka fitur sing ndownload data anyar ing latar mburi sanajan sampeyan ora nggunakake. Mangkono, yen sampeyan mbukak aplikasi maneh, kabeh informasi bakal dianyari! Sayange, iki bisa nyebabake aliran utama batere iPad amarga aplikasi sampeyan terus-terusan mlaku ing latar mburi lan ndownload informasi anyar.

Mateni refresh aplikasi latar mburi kanggo aplikasi sing ora dibutuhake minangka cara sing gampang kanggo ngirit batere iPad. menyang Setelan> Umum> Nganyari latar mburi . Kaya langkah-langkah sadurunge, aku ora nyaranake nggunakake master switch amarga ana sawetara aplikasi sing migunani kanggo nggunakake nganyari latar mburi.

Bukak dhaptar aplikasi sampeyan lan takon dhewe: 'Apa aku pengin aplikasi iki mbukak terus-terusan ing latar mburi lan ndownload konten anyar?' Yen jawabane ora, tutul saklar nengen app kanggo mateni nganyari aplikasi latar mburi.

nganyari operator iphone ing & t

Mbusak widget sing ora digunakake

Widget minangka 'aplikasi mini' sing sampeyan deleng ing sisih kiwa kiwa layar ngarep iPad sing menehi sampeyan informasi sithik babagan kedadeyan ing aplikasi kasebut. Widget paling apik kanggo maca judhul warta paling anyar, mriksa cuaca, utawa ndeleng umur batere piranti Apple.

Nanging, umume wong ora mriksa widget utawa nggunakake widget sing kanthi otomatis diatur ing iPad. Widget iki terus mlaku ing latar mburi iPhone dadi yen sampeyan pengin ngakses, informasi sing ditampilake paling anyar. Kanthi mateni widget sing ora digunakake, sampeyan bisa ngirit batere iPad!

Pisanan, geser driji saka kiwa menyang tengen ing layar ngarep iPad kanggo ngakses kaca widget. Gulung mudhun banjur tutul tombol bunder Sunting .

Saiki sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh widget sing bisa ditambahake utawa mbusak saka layar ngarep iPad. Kanggo mbusak widget, tutul tombol abang kanthi simbol minus ing sisih kiwa, banjur tutul Nyingkirake .

Pateni iPad paling ora sepisan seminggu

Pateni iPad paling ora sepisan seminggu minangka cara sing gampang kanggo ngluwihi umur batere. Yen sampeyan duwe masalah karo batere iPad, masalah piranti lunak sing didhelikake bisa dadi penyebab utama batere batere.

Pateni iPad ngidini kabeh program mati kanthi alami. Yen sampeyan nguripake iPad maneh, sampeyan bakal duwe wiwitan anyar!

Tindakake iPad supaya keren

IPad dirancang supaya bisa efektif ing antarane 32 lan 95 derajat Fahrenheit. Nalika iPad wiwit gagal ing kisaran kasebut, kabeh bisa uga salah lan iPad bisa uga salah. Sing luwih elek, yen iPad dadi panas banget, batere bisa rusak kanthi permanen.

Yen iPad dadi panas saka wektu, baterei bisa uga ora apa-apa. Nanging, yen sampeyan ninggalake iPad ing srengenge musim panas utawa ngunci ing mobil panas sedina muput, sampeyan bakal duwe risiko ngrusak batere kanthi permanen.

Apa mulihake DFU menyang iPad

Sawise sampeyan ngetrapake kabeh tips ing ndhuwur, coba seminggu kanggo ndeleng manawa masalah batere iPad wis dirampungake. Yen ora, bisa uga ana masalah piranti lunak sing luwih jero sing kudu ditangani.

Yen batere iPad tetep cepet ilang sawise nggunakake tips, sijine iPad ing mode DFU lan mulihake saka

Pilihan ndandani lan ngganti

Yen sampeyan duwe masalah karo batere iPad, sanajan wis dilebokake ing mode DFU utawa wis rampung, bisa uga ana masalah hardware. Aku nyaranake sampeyan nggawa iPad menyang Apple Store lokal lan supaya dheweke mbukak tes batere standar kanggo ngerteni manawa kudu diganti.

Yen iPad gagal tes batere lan iPad ditutupi dening AppleCare +, njaluk Apple ngganti batere ing papan kasebut. Nanging, yen iPad lulus tes batere, kemungkinan Apple ora bakal ngganti batere, sanajan duwe AppleCare +.

Yen iPad ora dilindhungi AppleCare +, utawa yen sampeyan pengin entuk batere iPad ASAP, saranake Pulsa , perusahaan ndandani iPad lan iPhone sing dikarepake. Puls ngirim teknisi sing disertifikasi menyang omah, utawa menyang papan kerja utawa warung favorit. Dheweke bakal ngganti batere iPad ing papan kasebut lan menehi garansi seumur hidup!

Masalah Baterai IPad: Ditanggulangi!

Muga-muga sampeyan bisa ngetrapake tips iki lan sukses ningkatake umur batere iPad. Aku nyaranake sampeyan nuduhake tips iki ing media sosial kanggo mbantu kulawarga lan kanca-kanca ngrampungake masalah batere iPad. Ninggalake komentar ing ngisor iki supaya aku ngerti tip sing paling disenengi lan cara nambah umur batere iPad.