Kepiye Cara Nyinkronake Cathetan iPhone Kanthi Mac Utawa PC? Mangkene Fix.

How Do I Sync My Iphone Notes With Mac

Bayangake iki: Sampeyan lagi seneng cangkir kopi lan dumadakan duwe ide apik kanggo novel sampeyan sabanjure. Sampeyan narik iPhone saka kanthong lan nulis bab kaping pisanan ing aplikasi Cathetan. Nalika bali menyang omah, sampeyan pengin ndeleng lan ngowahi bab ing komputer, nanging ora bisa Nambah Cathetan ing iPhone ditampilake ing Mac utawa PC. Aja kringeten: Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nyelarasake Cathetan ing antarane iPhone lan Mac utawa PC.

Pisanan, Temokake Endi Cathetan Sampeyan

Sadurunge maca pandhuan iki, kudu dingerteni manawa cathetan ing iPhone saiki disimpen ing salah siji saka telung panggonan:



  • Ing iPhone sampeyan
  • Ing iCloud
  • Ing akun email liyane sing wis diselarasake karo iPhone

Sampeyan kudu ngerti umume akun email (kalebu Gmail, Yahoo, lan liya-liyane) nyinkronake luwih saka mung email nalika sampeyan nambahake menyang iPhone - padha nyelarasake kontak, tanggalan, lan cathetan uga!



Kepiye Aku Ngerti Akun Sing Nyimpen Cathetanku?

Aku bakal nuduhake sampeyan carane nemokake cathetan ing ngisor iki - aja padha sumelang, ora angel banget kayane.



carane mbatalake mobil

Bukak app Cathetan ing iPhone banjur tutul kaping pindho ikon panah Punggung kuning ing pojok kiwa ndhuwur app. Sampeyan bakal mungkasi layar kanthi judhul sing diwaca 'Folder' . Ing ngisor judhul iki, sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh akun sing saiki nyimpen cathetan.



bagean layar ora bisa digunakake

Yen sampeyan ndeleng luwih saka siji akun sing didhaptar ing kene, tutul menyang saben akun kanggo nemokake akun sing nyimpen cathetan sing pengin diselarasake karo komputer. Contone, Yen cathetan sampeyan diselarasake karo iCloud, sampeyan kudu nyiyapake iCloud ing Mac utawa PC. Yen cathetan wis diselarasake karo Gmail, kita kudu nyiyapake akun Gmail ing komputer.

Yen Sampeyan Ora Nate Nyinkronake Cathetan Sadurunge Utawa Sampeyan Katon 'Ing iPhone'

Yen sampeyan ndeleng 'On My iPhone' ing Folder ing aplikasi Cathetan, Cathetan sampeyan ora diselarasake karo email utawa akun iCloud. Ing kasus iki, aku nyaranake nyiyapake iCloud ing piranti sampeyan. Yen sampeyan ngaktifake sinkronisasi iCloud, sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo ngunggah lan nyelarasake cathetan kanthi otomatis ing iPhone menyang iCloud. Aku bakal mbukak proses iki mengko ing tutorial.

Cathetan: Sawise nyiyapake iCloud, sampeyan bisa uga pengin mbukak Setelan -> Cathetan kanggo mateni ngalih ing jejere Akun 'Ing iPhone' kanggo nggawe manawa kabeh cathetan sampeyan bakal sinkronisasi karo iCloud.

Sawise Sampeyan Ngerti Akun Sing Nyinkronake Cathetan

Yen sampeyan nggunakake iCloud kanggo nyimpen cathetan utawa cathetan disimpen ing iPhone, tututi pandhuan ing bagean sabanjure, 'Cara Nggunakake iCloud Kanggo Nyinkronake Cathetan'. Yen sampeyan nggunakake akun email liyane kanggo nyimpen, ucul menyang bagean sing diarani Cathetan Sinkronisasi Nggunakake Akun Email Liyane .

Cara Nggunakake iCloud Kanggo Nyinkronake Cathetan

iCloud minangka cara sing paling disenengi kanggo nyelarasake cathetan ing antarane iPhone lan komputer. Iki amarga gampang disiyapake ing komputer Mac lan Windows lan nawakake antarmuka web sing apik kanggo nyunting lan ndeleng cathetan iPhone.

Yen sampeyan durung duwe akun iCloud, sampeyan bisa nyiyapake nggunakake salah siji saka rong cara kasebut:

iphone 6 mikropon ora bisa digunakake
  • Menyang Setelan -> iCloud ing iPhone banjur klik Gawe ID Apple anyar.
  • Gawe ID Apple anyar ing Situs web Apple .

Nambahake Akun iCloud Kanggo iPhone

Nambahake akun iCloud menyang iPhone.

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone, gulung mudhun, banjur tutul iCloud
  2. Ketik jeneng pangguna lan sandhi ID Apple banjur tutul Mlebu tombol
  3. Aktifake sinkronisasi cathetan kanthi nutul geser ing sisih tengen Cathetan pilihan Cathetan sampeyan saiki bakal diselarasake karo iCloud.

iCloud kanggo Persiyapan Mac

  1. Bukak Preferensi Sistem ing Mac lan klik iCloud tombol sing ana ing tengah-tengah jendela.
  2. Ketik jeneng pangguna lan sandhi ID Apple ing sisih tengah jendhela banjur klik Mlebu tombol
  3. Centhang kothak ing jejere “ Gunakake iCloud kanggo mail, kontak, tanggalan, pangeling, cathetan lan Safari ”Banjur klik Sabanjure . Cathetan saiki bakal diselarasake menyang Mac.

Nyiyapake iCloud kanggo Windows

Nggawe iCloud ing Windows luwih gampang saka sing sampeyan kira. Apple nggawe piranti lunak sing apik sing diarani iCloud kanggo Windows sing nyelarasake foto, mail, kontak, tetenger, lan ya - cathetan sampeyan. Kanggo nindakake iki, unduh iCloud kanggo Windows saka situs web Apple, uripake bagean Email, Kontak, Tanggalan, lan Tugas, lan Cathetan sampeyan bakal diselarasake ing PC.

Bedane cara PC lan Macs nyelarasake Cathetan iku gampang: Ing Mac, cathetan sampeyan bakal diselarasake menyang aplikasi kapisah sing diarani - sampeyan ngira - Cathetan . Ing PC, cathetan bakal ditampilake ing program email ing folder sing diarani Cathetan .

carane nguripake jam tangan apel

Ndeleng Cathetan iCloud ing Safari, Chrome, Firefox, utawa Browser Liyane

iCloud_Web

Sampeyan uga bisa ndeleng lan ngedit cathetan nggunakake situs web iCloud ing browser web apa wae. Kanggo nindakake iki, bukak ing Situs web iCloud , mlebu nganggo ID Apple, banjur klik Cathetan tombol Aplikasi Cathetan ing iCloud.com katon padha karo aplikasi Cathetan ing iPhone lan Mac, mula sampeyan bakal langsung tekan omah.

piranti iki bisa uga ora didhukung
  1. Bukak Preferensi Sistem ing Mac lan klik Akun Internet tombol sing ana ing tengah-tengah jendela.
  2. Pilih panyedhiya email saka dhaptar ing sisih tengah menu. Sampeyan bakal dijaluk mlebu nganggo jeneng pangguna lan sandhi.
  3. Preferensi Sistem bakal takon apa aplikasi sing pengin diselarasake karo akun email. Priksa ing Cathetan kothak centhang banjur klik Rampung

Cara Nyinkronake Saka iPhone Kanggo PC

Proses persiyapan ing PC beda-beda gumantung saka saben program. Nutupi kabeh kahanan persiyapan ing PC ora bakal bisa ditindakake, nanging ana akeh sumber daya online sing bisa mbantu sampeyan. Yen sampeyan nggunakake Outlook, priksa cara liwat iki ing situs web Microsoft sing nerangake carane nambah akun email menyang Outlook .

Yen Sampeyan Coba Nyetel Cathetan On Kanggo iPhone

Yen cathetan sampeyan wis ana ing Gmail utawa akun email liyane, kita kudu nambah akun kasebut menyang iPhone lan ngaktifake sinkronisasi Cathetan ing aplikasi Setelan.

Nambahake akun iCloud menyang iPhone.

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone, gulung mudhun, banjur tutul Kirim, Kontak, Tanggalan .
  2. Tutul ing Tambah Akun tombol ing sisih tengah layar banjur pilih panyedhiya email. Contone iki, aku nggunakake Gmail.
  3. Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo akun email banjur tutul Sabanjure .
  4. Tutul geser ing jejere Cathetan pilihan banjur tunyuk Ngirit tombol Cathetan email sampeyan saiki bakal diselarasake karo iPhone.

Tes Kanggo Waca Yen Cathetan Sampeyan Nyinkronake

Tes sinkronisasi ing Mac lan PC iku gampang: cukup bukak app Cathetan ing Mac utawa program email ing PC. Ing aplikasi Cathetan ing Mac, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh cathetan saka iPhone ing sidebar ing sisih kiwa jendhela. Ing PC, goleki folder anyar (umume diarani 'Cathetan') ing program email sampeyan.

Yen sampeyan duwe akeh cathetan, butuh sawetara menit sadurunge kabeh disinkronake. Wiwit saiki, yen sampeyan nggawe cathetan anyar ing Mac, PC, utawa iPhone, otomatis bakal disinkronake menyang piranti liyane.

Sugeng Nulis!

Ing artikel iki, sampeyan sinau babagan cara nyelarasake cathetan iPhone karo komputer Mac utawa PC, lan muga-muga bisa mbantu sampeyan! Priksa manawa nuduhake artikel iki karo kanca sing nggunakake iPhone sing dadi panulis spontan - mengko bakal matur nuwun.